771
Indiana Jones and the Emperor\'s Tomb
-
Lada #18 Húúú, az lenne az igazán fincsi! Én a jövő héttel kalkulálok, így csak meglepi érhet. :) -
djcom #17 Remélem még a héten kijön..:)) -
#16 Lehet még ezen a héten. :) -
#14 Jujj, en is rettenetesen varom az Emperor`s Tombot, az infernal machinet imadtam, ezt meg me`g inkabb szeretni fogom:) , csak jojjon mar... -
Lada #13 Ha valahol látjátok, azonnal szólni!
Már nagyon türelmetlen vagyok! -
djcom #12 Remélem 26-a előtt lesz már ISO! -
#11 nalolvazz, kell egy szemuveg nekem.
MEGTALÁLTAM:DDDDD -
#10 mivan?
mitis pontosan? :D -
#9 De. Egyébként csak egyet kellett vona visszaolvasnod. -
#8 ma aranyozodott be nem? -
#7 Nem akarom elkiabálni de szerintem még annál is sokkal-de-sokkal jobbnak ígérkezik a trailerek alapján. :)
Bunyó ezerrel! :D -
Lada #6 Bearanyozódott! Március 26-tól kint már megvásárolható. Addig nem lesz belőle valami a neten? -
#5 Jah ha fele olyan lesz mint az elozo resze nekem ev jateka lesz!!! Persze a Freelancer utana... eddig:) -
Lada #4 Egyre bizakodóbb vagyok. Jó pár magazin elég magas értékelést adott az XBox-os változatra.
Küllemre pedig a pc még jobb kell hogy legyen. Még 3 hét. -
Lada #3 Láttam, és ez csak még nagyobb kedvet csinált a játékhoz. Tipikus Indy jelenet (Frigyláda: a tömeg egyszercsak szétoszlik, menő kardforgatás, majd Indy menő pisztolyhasználat).
És a játékból vett jelenetek is azt mutatják, hogy érdemes rá figyelni. Reméljük a jó történetet. -
#2 Nézd meg a hardwired.hu-n a videót. -
Lada #1 Nos, mit fog ez nyújtani? Nemsokára kijön: március 18.
Jól jönne egy kis hangulatos, szép game, folytatva a Jedi Outcast által megkezdett utat, mely nem árt a Lucasarts-nak.