771
Indiana Jones and the Emperor\'s Tomb
  • Lada
    Húúú, az lenne az igazán fincsi! Én a jövő héttel kalkulálok, így csak meglepi érhet. :)
  • djcom
    Remélem még a héten kijön..:))
  • Petyus_
    Lehet még ezen a héten. :)
  • gergou
    Jujj, en is rettenetesen varom az Emperor`s Tombot, az infernal machinet imadtam, ezt meg me`g inkabb szeretni fogom:) , csak jojjon mar...
  • Lada
    Ha valahol látjátok, azonnal szólni!
    Már nagyon türelmetlen vagyok!
  • djcom
    Remélem 26-a előtt lesz már ISO!
  • hali
    nalolvazz, kell egy szemuveg nekem.
    MEGTALÁLTAM:DDDDD
  • hali
    mivan?
    mitis pontosan? :D
  • Petyus_
    De. Egyébként csak egyet kellett vona visszaolvasnod.
  • hali
    ma aranyozodott be nem?
  • Petyus_
    Nem akarom elkiabálni de szerintem még annál is sokkal-de-sokkal jobbnak ígérkezik a trailerek alapján. :)

Bunyó ezerrel! :D
  • Lada
    Bearanyozódott! Március 26-tól kint már megvásárolható. Addig nem lesz belőle valami a neten?
  • Sephi
    Jah ha fele olyan lesz mint az elozo resze nekem ev jateka lesz!!! Persze a Freelancer utana... eddig:)
  • Lada
    Egyre bizakodóbb vagyok. Jó pár magazin elég magas értékelést adott az XBox-os változatra.
    Küllemre pedig a pc még jobb kell hogy legyen. Még 3 hét.
  • Lada
    Láttam, és ez csak még nagyobb kedvet csinált a játékhoz. Tipikus Indy jelenet (Frigyláda: a tömeg egyszercsak szétoszlik, menő kardforgatás, majd Indy menő pisztolyhasználat).
    És a játékból vett jelenetek is azt mutatják, hogy érdemes rá figyelni. Reméljük a jó történetet.
  • a.carkey
    Nézd meg a hardwired.hu-n a videót.
  • Lada
    Nos, mit fog ez nyújtani? Nemsokára kijön: március 18.
    Jól jönne egy kis hangulatos, szép game, folytatva a Jedi Outcast által megkezdett utat, mely nem árt a Lucasarts-nak.