771
Indiana Jones and the Emperor\'s Tomb
-
#196 Prágában borzasztó idegesítő az a rész, amikor a második kapun nem lehet átjutni és "valami más lehetőséget kell keresni a bejutásra"...botrány, hogy ott mennyit lehet szívni...szinte képtelenség átjutni az első híd alatti platformra...utána már egyszerű a tarzan filing...de az....áááághrr -
#195 Ja és rohadt jó a játék. :)
-
#194 Ja nem volt vele gond. :) El kell szeparálni a rácsos helyre. Utána semmi gondot nem okoz, csak ha _nagyon_ láma vagy. Nem kell tőle félni, jópofa jószág! :D -
#193 zozoo teljesen igaza van gyraphnak én pl egy jót röhögtem a hozzászóláson nkd is ezt kellett vona tenniegyébként mi meg azt nem szeretjük ha vki nem érti a humort -
#192 Szerintem vedd be a nyugtatódat...senki nem akart nagyobbat mondani, csak azt mondtam, hogy hard-ba már nincs ilyen hiba...egyébként meg ott volt mögötte egy szmájl is. Különben meg ki a kutya szólt le? Magassabban állnának? Te miről beszélsz barátom ? Beszarok. Meg mostmár csakazért is muszály lesz... -
#191 Indy -> <- buzi aligátor vagy mi -
#190 ja Indy -> -
#189 megtudtad csinálnia crocos részt én egyszer leestem és bekapott a köcsög azóta kinyotmtamé s hozzá se nyúlok majdnem infartust kaptama gép előtt -
#188 "Looks like someone's been overfeeding the fish" LOL!
Indy még mindegy egy ISTEN! :) Komoly öklözés a kínaival utána sapka megkeresése, rusholás az elejtett fegyverekért ISZONYAT JÓ! Irányítását XBox controllerre tervezték(...), de szódával elmegy. Csak az idegesít, ha clipping hiba miatt kezdhetem elölről az egészet... -
#187 Na Prágába értem.Remélem találkozom egy-két vámpírral :)
Gyraph, nekem bőven elég a normál fokozat.
Nem értem egyeseket, hogy miért jó nekik, ha Ők nagyobbat mondanak, vagy éppenséggel leszólnak másokat. Mintha sokkal magasabban állnának.
Most komolyan: muszály ezt? -
#186 az úszás bazz engem az kúr fel most még midnig a mosztás résznél vagyok láncokon meg ketreceken kell ugrálni de majd infartus kaptam amiko beestem a vízbe és majdnem a szörny lakomája lettem -
#185 Elbaszott irányítás...
Most az úszással kínlódom,de nem sokáig....
-
#184 na neki leslekedek a monszta kicselezésének :) -
#183 :DDD -
#182 Te is próbáld ki hard fokozatban...mindjárt nem lesz puskaöklű a mi Indynk :) -
#181 az is kevesebbet ötlött sőt az egész korrekt vot tök gyors betöltött meg az ut2003 még a doom3 alpha is gyorsabban betöltött egy pályát mintahogy ez betölti a menüt 1,3 ghz ... -
#180 Hát ilyet! Puszta kézzel a leghatékonyabb Indy barátunk. Seperc alatt legyak mindenkit, nem kell ide machete.Puska szintű ökle van :) -
#179 Basszus, már csak 11 file hiányzik, erre kilépet a dc-ről a csóka. Ma se fogom kipróbálni. -
#178 Ugrálj és lőjjél AK-val mint a disznó!
Vegyél fel a földről valamit az E gombbal. -
ricky #177 Szerintem az a géptől is függ. Biztos valami nagyon gyors gépre írtájk. 2 GHz-s re talán. :) -
#176 Unreal2 a bajnok! :) -
#175 a másodlagos áttákra már rájöttem ja nkm az úszás a gyerngém :) kibaszott buzi monszta most felbaszta az agyam tartok egy kis szünetet ja az még a negatív hogy kibadzott soakt tölt egy játék sem ölt ennyit -
#174 köszi a helpet -
ricky #173 Nem akar valamelyőtök (max 2 fő) beszállni egy Indy-s honlap szerkesztésébe? Az Infernal Machine-hoz már régen megcsináltam, de átalakítottam, hogy ez is benne legyen. Még nem végeztem teljesen de már alakul. Itt a cím: indianajones.freeweb.hu Én így képzeltem, de írhatnátok egy-két ötletet hogy mi nem jó meg egy-két segítség kéne. Egy az Infernal Machine (2 pályán vannak gondok, meg egy ehhez az
új játékhoz. Ha érdekel valakit írjon e-mailt (címem a honlapon) és akkor megbeszéljük.
ÉS még az lenne a kérésem, hogy légyszi nézzétek meg, hogy nektek is van-e egy kacsacsőr (ilyen: > )minden lap elején a honlapomon. Előre is köszönöm!!!!
Ricky -
#172 Van amiben béna nyugi :))) -
#171 A monszter hüllőt nem kell megölni...Mikor beérsz a csarnokba onnan jobbra van egy nagy helység...oda átúszol és gyorsan ki a vízből...krokodilt becsalod a koponyák vízbedobálásával...kart lehúzod , igy a rács lemegy...igy a krokodil semlegesítve van, aztán innen jön az idegesítő rész...felfelé kell szépen ugrálni a kalitkákra, amiket korábban mindig leengedsz...Ha kezedbe a kincs beesel a vízbe, de gyorsan szembe ki, mert mánsztá érkezik jobbról :)
Hja a növényt pedig ki lehet vágni a vízben is, de csak a másodlagos áttákkal :) -
#170 And5.Biztos vagyok benne, hogy van olyan dolog, amiben Te is "nagyon béna vagy bazzeg..."
És nyomtam az Infernal Machinet is.
Petyus legalább elmondta, hogy nyomogassam azt a kibaszott billentyűt és lám...
Köszi Petyus! :) -
#169 Egen kicsit én is így érzem.. sebaj majd az Angel of Darkness..
Falnak lapulni tényleg nem vészes, menj a falhoz, nyomogasd az E-t előbb utóbb sikerül. Még nem jöttem rá mi kell a tökéletes kivitelezéshez, de sikerülni szokott. -
#168 hát ez bug bazzeg víz alatt nem lehet elvágni a kurva növényt -
#167 te nagyon béna vagy bazzeg ... vagy csak nem nyomtad az idy infernal machinet -
#166 de bazzeg nem tudom!! Ilyen béna nem lehetek. 5 Tomb Raider után mi lenne ez nekem? És nem tudom hogy a picsába álljak háttal a falnak.Vagy ha háttal állok mi a f*szért nem működik a kurva E gomb.Letörlöm mindjárt a francba!Ezt az elbaszott fasz irányítást.
Feeling ott van,meg grafika és erre nem tudok játszani vele. -
#165 Ja és E3-on büszkélkedtek milyen fasza az irányítás az előző részhez képest LOL! -
#164 Ezt nem hiszem el. Mindjárt sirva fakadok. Indy feeling (kivéve az ultragagyi rohanását) hatalmas bunyó mint a trailerekben, óriási hangulati elemek (elhagyott kalap, székkel bunyó)..
Erre itt ez a szétkúrt irányítás meg nem lehet menteni egy INDY játékban ahol a tutorial pályán elakadtam kétszer 5 percre (ez is hagyományos Indy :)), meg ugrálni kell mint a disznó..!!
Menjenek a nemtomhova azok akik ezt a játékot TESZTELTÉk és ezért még PÉNZT is kaptak!! ÁÁÁÁ!!
Mostmár értem a Splinter Cell PCs változat készítői miért mondták olyan büszkén, hogy lehet irányítani a játékukat. -
#163 váááááááááááááááááááá egy kibaszott nagy monszta úszika ívzben és fogalmam sincs mit kell cisnálni
emberek nem tom mi van veletek ne legyetek már lamaák tök simán meglehet csinaálni az alap feladatokat inkább azt mondja vki hogy ezt a büdös nagy dögöt hogy lehet megölni -
#162 Nincs kitartás.Millióegy játékot végignyomtam már, erre egy kurva falnak nem tudok háttal állni!! Megőrülök! Kétszer annyi ideje próbálkozom, mint amióta tart a game. -
#161 na megyek előre simán ott az airtifact de természetesen leszakadt a híd és a vízben egy bazi nagy szörny úszkál -
#160 ja jó megvana füvön kell menni és akó nem hallanak -
#159 Köcci lámaságomra a megoldást.. -
#157 Hogy a f@szban lehet körbemenni a peremeken?
Alapban azt írja,hogy "press "E"key"..
Nyomom,erre semmi.
Átállítom,semmi.
ELSŐ(!!!!!)küldetés....
Egyébként okés a gáma. -
#155 én is úgy szoktam ott tartok hogy ilyen piros vmik lőnek rád na ott hogy kell tovább menni vmi guardiansoknak nevezi őket