Indy (Emperor\'s Tomb)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
új játékhoz. Ha érdekel valakit írjon e-mailt (címem a honlapon) és akkor megbeszéljük.
ÉS még az lenne a kérésem, hogy légyszi nézzétek meg, hogy nektek is van-e egy kacsacsõr (ilyen: > )minden lap elején a honlapomon. Elõre is köszönöm!!!!
Ricky
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Hja a növényt pedig ki lehet vágni a vízben is, de csak a másodlagos áttákkal 😊
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
És nyomtam az Infernal Machinet is.
Petyus legalább elmondta, hogy nyomogassam azt a kibaszott billentyût és lám...
Köszi Petyus! 😊
Falnak lapulni tényleg nem vészes, menj a falhoz, nyomogasd az E-t elõbb utóbb sikerül.
Még nem jöttem rá mi kell a tökéletes kivitelezéshez, de sikerülni szokott. 
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Feeling ott van,meg grafika és erre nem tudok játszani vele.
Erre itt ez a szétkúrt irányítás meg nem lehet menteni egy INDY játékban ahol a tutorial pályán elakadtam kétszer 5 percre (ez is hagyományos Indy 😊), meg ugrálni kell mint a disznó..!!
Menjenek a nemtomhova azok akik ezt a játékot TESZTELTÉk és ezért még PÉNZT is kaptak!! ÁÁÁÁ!!
Mostmár értem a Splinter Cell PCs változat készítõi miért mondták olyan büszkén, hogy lehet irányítani a játékukat.
emberek nem tom mi van veletek ne legyetek már lamaák tök simán meglehet csinaálni az alap feladatokat inkább azt mondja vki hogy ezt a büdös nagy dögöt hogy lehet megölni
Alapban azt írja,hogy "press "E"key"..
Nyomom,erre semmi.
Átállítom,semmi.
ELSÕ(!!!!!)küldetés....
Egyébként okés a gáma.

Ja egyébként megtaláltam a mouse beállítást a camera-nál.
Visszatérve: ez tényleg marha szép játék!

Egyszer kell hozzászokni és utána már nagyon élvezetes!
Emlékeztek az elsõ Indyre? Ott meg tök tetû volt a mozgása és nyugtatókat kellett szedni egy hosszú folyosó elõtt, mert egy év volt míg végigért 😊
Ez sokkal jobb.
Másik:
Lehet nem invert mouse van, hanem alap, a lényeg az, hogy nekem a másik kéne, nem ami az alap 😊)
valamit jelent a jobb felsö sarokban a kéz? mert semmire nem reagál
*Posse*T.W.D*
Irányítással leírná valaki mi a gond?
Szóval azthiszem csak indy miatt végignyomom, de az irányítás nagyon zavar 😞(((
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
`Take a look to the sky just before you die`
Felfelé akarok nézni és lefelé néz. Valaki megoldás?
Ha nincs, akkor csak billel játszom. Egyébként olyan az irányítása, mint a Soul Reaver-eknek.
ricky:
A gamenek feltetlen kell tnl videokartya, annelkul meg se mozdul, mint a nagy tobbseg mostanaban...😞
Az Infernal M. nekem nagyon bejött.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
en nagyon remelem hogy ez nem igy van mert idegbajt kapok!!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

A grafika:
Az elso szo mi eszembe jut: Gyonyoru! Az igaz, hogy pixel shadder effektek nincsenek a gameben, azonban a latvany a Mafiat idezi szamomra, es rendkivul muvesziek a texturak, rengeteg valtozatos targy akad az utunkba, es tobbjuket szet is verhetjuk...
Hangulat:
Hat igen ez is nagyon jol sikerult. Aki az Infernal Machine igen hangulatos palyaira emlekszik, az tudja, hogy a Lucaszos csakok mire kepesek. Abszolut elegedett vagyok vele. (a tobbit mindenki maga megtapasztalja)
Hangok/Zene:
A hangrendszer is buntet, bar semmi nagyon kulonleges, de ennyi kell a jo hangulathoz😊 A zenek szinten illenek a helyszinekhez, szoval nagyon kellemes hangulatot teremt.
Jatekmenet:
Szuper, csak ennyit tudok mondani, egy kis felfedezosdi, majd uber bunyok, es harcok, asoval boros uveggel, vagy orias kessel, ami csak az utunkba akad, es kozben uthetun vaghatunk, ha a csako a foldre kerul taposhatjuk, ha lesne egy peremrol egy metert, es felallna, a peremrol rughatjuk fejbe😊 Cool nagyon
Iranyithatosag:
Hat ez egy kicsit mar nehezebb dio. A helyzet az, hogy eger + billentyuzet, bar kisse nehez megszokni, de az en kezem mar hozzaszokott.
Oszkep : Nalam a game 100 pontbol 96 ot kapott eddig, es gyanitom, ez csak emelkedni fog😊 Jo jatekot mindenkinek😊)