771
Indiana Jones and the Emperor\'s Tomb
  • magus
    na megint elakadtam:8
    ahol az a kibebaszott sok ujratrmelodo katona van ott mit kell csinalni? talaltam 3 bobat is de azt hova?
  • Petyus_
    -nálunk is (az elején)
    -nemtom
    -ugorj és utána ostor
  • magus
    Na kipróbáltam. NAGYON JÓ!!
    lenne pár kérdésem
    -nálatok is vagy csak nálam tölt iszonyu sokat?
    -lesz később ilyen csillés, meg gumicsonakos jelenet, mint az előzőben volt, vagy végig ez az ugrálós jön?
    -eakadtam. a prágai pálya (miutan megkaptam a kinaiaktol a kuldetest, es bejutottam). ott kinyitottam egy piros ajtot egy kapcsoloval. ha bemegyek az az ajton, akkor ott van egy nagyon mely szakadek. felette lelog egy ketrec, aminek az aljan van egy kampo, amire jelzi, hogy ostorozhatok. de az istennek sem akar ugy allni. maar egyensulyoz a vegen, annyira a szelen allok, c-vel is hbeigazitottam, de sehogy sem akar ostorozni:( nem lehet egyszeruen megcsinalni:(
  • gergou
    En is jattszogatok, es Dynamic: A kesobbiekben azer komolyodik a dolog, majd meglatod:)
  • scynetyc
    már meg van
  • scynetyc
    Az az óriáspolipot hogy kell kinyirni,amelyik kis sárga genyokat lövöget ki és rámtapadnak?
  • Petyus_
    Meg lehet benne akadni, de nem erről szól. Az eleje még könnyebb, utána nehezedik.

Én a kis ikonok nélkül meglennék.. de így, hogy nincs mentés.. szerintem jobb, mint ikonokkal nélkül + mentés lenne.
  • Dynamic
    Kipróbáltam én is a játékot.Tulajdonképpen tetszik, de(bár az elején járok) eddig elég könnyűnek tűnik.A pályák lineárisak, még nem haltam egyszer sem, a fejtörők...hát azok nem igazán vannak.Szóval egy szó, mint száz eddig elég egyszerű.Mondjuk annak örülök, hogy nem kell tombréder módjára fél napig a kijáratot kereseni, meg tized milliméterre kiszámolni a lépéseket, de lehet, hogy ez meg a másik véglet.Egy-két komolyabb fejtörőt vagy legalább egy-két secret room-ot berakhattak volna.Igaz, mint mondtam, még csak az elején vagyok.Ceylonon a 6-7. kis alpályán, vagy micsodán:)
  • cypher
    ...vagy visszaállítani a key-kiosztásom...
  • cypher
    Szal csak az Options-menüt kellett volna megtalálnom..
  • Petyus_
    Lánc használata:

- kilengetés W és S felváltva

- mozgás a láncon - kurzorbillentyűk (normál esetben inventory)

- leugrás Space

Ennyi a titka. :) Ja és India rulz! :)
  • cypher
    Van vmi speckója annak,hogy a krokó bezárása után a második ketrecről hogy ugorjak át a láncokra?
    Főleg a második lánc van "messze".
    Irányba állok,erre nem mozdul(leng ki..)a lánc,álló helyből meg ugye...nem megy,no...
  • And5
    de figy bezároma korkit elugrok a második kapcsolóig lazán leerszti az újabb caget de a köv ketrecre csak egyszer sikerült ráugranom azt is má csukott szemmel olyan ideges votam csak leeeset a köcsög mert a széléről leesik avgy nem tom
  • And5
    na jó nem kerülhetem el végzetem ... :)
  • AMD rula
    Köszi :D:D:D, azt hittem a 4 képből kell 1-et összerakni :D, de akkor nem, köszi
  • Petyus_
    Zárd már be azt a szerencsétlent. :) Utána ugrálsz, megszerzed a cuccost - leesel- kivágod a nöényt, visszamászol középre. Beugrassz a vízbe a középső részről, akkor bejátssza a krokodil kiszabdulásos moviet, de 3-4 csapás és kinn is vagy. :)
  • Petyus_
    *****SPOLIER*****

A bikát állítsd a fenti körbe, a napot és a holdat (két mutató) meg a római számok alapján.. értelemszerűen. Mindig csak az aktuális ajtót kell beállítani, az első a bika.
  • And5
    bazz milyen bika ne bazz én már ettől a kurva krokodiltól is rosszu lvagyok
  • AMD rula
    Elakadtam a horoszkópos- órás résznél, ha megvan a beállítás írjátok le, azt tudom, hogy a bika megy a III-ra :D
  • scynetyc
    qva jó a gém, kár nem hardba kezdtem :o)
  • And5
    kiba szar avgyok és még quick savelni sem lehet hogy bazz ne kellejn előről kezdeni az egészet ki is léptem úgy felbasztam magam ráadásul felöltöztem meg minden készültem menni edzésre de úgy döntöttem inkább lógok túl sok a jó játék szép idő van meg péntek is van szal gammálás van :)))
  • Petyus_
    Ez a pálya olyan neked úgy látom mint nekem Enclave-ben a Light 13. :D
  • Petyus_
    Láncra nem tudsz ugrani? :)
  • And5
    na bassza meg a büdös kurva élet sikerült átugranom erre nem leesik a buzi fasznak a kurva nagy lendület
  • And5
    ha eljutok egyszer a kincsig beugrok és megverekszem az aligátorral :)
  • And5
    ja itt a nagy dög krokodil
  • scynetyc
    ahhh, kész állat ez a gém :o)
  • And5
    bezártama bazi nagy crockot a helyére tudok felhőtlenül ugrándozni de ahogy eljutok az első kapcsolóig lehetetlen átugrani a köv. ketrecre buzi indy nem kapja a el a ketrec szélét mi a fákkot kell csinálni milyen szögből vagy vmi taktika?
  • Petyus_
    Nem fogsz csalódni! :)
  • Goodwill
    kecsege :)
  • Goodwill
    oks, a lényeg hogy játszható legyen, már nagyon rá vagyok izgulva a gaméra ;)
  • Marcus_
    oksa köszönöm a válaszokat!!:-))
  • Kandurex
    Hát ha ez az 1 nem indul, akkor ha nem muszáj ne erőltesd, rengeteg játék van amivel jókat lehet játszani. De ötleteket adhatok: Video driver csere, legújabb DX9a felrakása, sűrű anyázás (esküszöm ez néha bejön:)). ha AMD-d van VIA service pack felgyömöszölése, hasonlóan ha INTEL az alaplap CD-jén találsz update-elni való....hát így hirtelen ennyi. Ja és ne huzd túl a procit se a video karit.
  • Marcus_
    nem nem burványoltam semmit,csak miota uj az op renszer ez az 1. játék amit felrakok és nem indul.8.1 directx vann fenn de lehet az h a graphics card miatt?
  • Kandurex
    Nem lehet kikapcsolni a T&L alapból´. Ahhoz valami Tweak program kellene. Tehát ha nem megy és erre hivatkozik a progi, akkor valamit nagyon elbasztál (bár alapból nem lehet) v. hibás a kártya.
  • Marcus_
    geforce 2-esem van-de mivel most lett ujratelepitve az XP-lehet h vmi beállitás emaradt
  • Kandurex
    Transform and Lighting.
    Csak a GPU-val rendelkező (pl. Geforce és ATI Raedon széria) video kártyák támogatják.
  • Marcus_
    Légyszi homályosits már fel hogy az minek a röviditése?:-))
  • zoozoo
    Valaki írta lentebb, hogy T&L-es vga kell hozzá, mert különben meg sem moccan.
  • Marcus_
    krisz073-köszi sajna valami gáz van nálam,de azért THX