Indy (Emperor\'s Tomb)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Petyus_
Unreal2 a bajnok! 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

And5
a másodlagos áttákra már rájöttem ja nkm az úszás a gyerngém 😊 kibaszott buzi monszta most felbaszta az agyam tartok egy kis szünetet ja az még a negatív hogy kibadzott soakt tölt egy játék sem ölt ennyit

Kaszi46
köszi a helpet

*Posse*T.W.D*

Nem akar valamelyõtök (max 2 fõ) beszállni egy Indy-s honlap szerkesztésébe? Az Infernal Machine-hoz már régen megcsináltam, de átalakítottam, hogy ez is benne legyen. Még nem végeztem teljesen de már alakul. Itt a cím: indianajones.freeweb.hu Én így képzeltem, de írhatnátok egy-két ötletet hogy mi nem jó meg egy-két segítség kéne. Egy az Infernal Machine (2 pályán vannak gondok, meg egy ehhez az
új játékhoz. Ha érdekel valakit írjon e-mailt (címem a honlapon) és akkor megbeszéljük.

ÉS még az lenne a kérésem, hogy légyszi nézzétek meg, hogy nektek is van-e egy kacsacsõr (ilyen: > )minden lap elején a honlapomon. Elõre is köszönöm!!!!

Ricky

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

gyraph
Van amiben béna nyugi 😊))

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

gyraph
A monszter hüllõt nem kell megölni...Mikor beérsz a csarnokba onnan jobbra van egy nagy helység...oda átúszol és gyorsan ki a vízbõl...krokodilt becsalod a koponyák vízbedobálásával...kart lehúzod , igy a rács lemegy...igy a krokodil semlegesítve van, aztán innen jön az idegesítõ rész...felfelé kell szépen ugrálni a kalitkákra, amiket korábban mindig leengedsz...Ha kezedbe a kincs beesel a vízbe, de gyorsan szembe ki, mert mánsztá érkezik jobbról 😊
Hja a növényt pedig ki lehet vágni a vízben is, de csak a másodlagos áttákkal 😊

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

zoozoo
And5.Biztos vagyok benne, hogy van olyan dolog, amiben Te is "nagyon béna vagy bazzeg..."
És nyomtam az Infernal Machinet is.
Petyus legalább elmondta, hogy nyomogassam azt a kibaszott billentyût és lám...
Köszi Petyus! 😊

Petyus_
Egen kicsit én is így érzem.. sebaj majd az Angel of Darkness..

Falnak lapulni tényleg nem vészes, menj a falhoz, nyomogasd az E-t elõbb utóbb sikerül. Még nem jöttem rá mi kell a tökéletes kivitelezéshez, de sikerülni szokott.

And5
hát ez bug bazzeg víz alatt nem lehet elvágni a kurva növényt

And5
te nagyon béna vagy bazzeg ... vagy csak nem nyomtad az idy infernal machinet

zoozoo
de bazzeg nem tudom!! Ilyen béna nem lehetek. 5 Tomb Raider után mi lenne ez nekem? És nem tudom hogy a picsába álljak háttal a falnak.Vagy ha háttal állok mi a f*szért nem mûködik a kurva E gomb.Letörlöm mindjárt a francba!Ezt az elbaszott fasz irányítást.
Feeling ott van,meg grafika és erre nem tudok játszani vele.

Petyus_
Ja és E3-on büszkélkedtek milyen fasza az irányítás az elõzõ részhez képest LOL!

Petyus_
Ezt nem hiszem el. Mindjárt sirva fakadok. Indy feeling (kivéve az ultragagyi rohanását) hatalmas bunyó mint a trailerekben, óriási hangulati elemek (elhagyott kalap, székkel bunyó)..

Erre itt ez a szétkúrt irányítás meg nem lehet menteni egy INDY játékban ahol a tutorial pályán elakadtam kétszer 5 percre (ez is hagyományos Indy 😊), meg ugrálni kell mint a disznó..!!

Menjenek a nemtomhova azok akik ezt a játékot TESZTELTÉk és ezért még PÉNZT is kaptak!! ÁÁÁÁ!!

Mostmár értem a Splinter Cell PCs változat készítõi miért mondták olyan büszkén, hogy lehet irányítani a játékukat.

And5
váááááááááááááááááááá egy kibaszott nagy monszta úszika ívzben és fogalmam sincs mit kell cisnálni
emberek nem tom mi van veletek ne legyetek már lamaák tök simán meglehet csinaálni az alap feladatokat inkább azt mondja vki hogy ezt a büdös nagy dögöt hogy lehet megölni

zoozoo
Nincs kitartás.Millióegy játékot végignyomtam már, erre egy kurva falnak nem tudok háttal állni!! Megõrülök! Kétszer annyi ideje próbálkozom, mint amióta tart a game.

And5
na megyek elõre simán ott az airtifact de természetesen leszakadt a híd és a vízben egy bazi nagy szörny úszkál

And5
ja jó megvana füvön kell menni és akó nem hallanak

cypher
Köcci lámaságomra a megoldást..
cypher
Hogy a f@szban lehet körbemenni a peremeken?
Alapban azt írja,hogy "press "E"key"..
Nyomom,erre semmi.
Átállítom,semmi.
ELSÕ(!!!!!)küldetés....
Egyébként okés a gáma.
And5
én is úgy szoktam ott tartok hogy ilyen piros vmik lõnek rád na ott hogy kell tovább menni vmi guardiansoknak nevezi õket

de majd vkinek elveszem a telefonjat azt kuldok egyet

Petyus_
Viszont a víz elég ratyin néz ki ezeken a képeken, ezt hogy vette be az XBoxosok gyomra? 😊

Petyus_
Az install potitív képeket mutat.. klasszikus pályák, tengeralattjáró és sífelvonó. 😊

zoozoo
"KNTACSTIZ!"

zoozoo
Húbasszus ez kurva szép játék!
Ja egyébként megtaláltam a mouse beállítást a camera-nál.
Visszatérve: ez tényleg marha szép játék!

And5
😞

basszki most néztem meg 97Ft-m van

ráis áldoznék csak az nem 237Ft van szal pont nem elég.....pedig télleg elofizetnék rá...

zoozoo
hehe szerettem azt is nagyon 😊

And5
coco 260FTot rááldozhatnál ...
http://www.freeweb.hu/o0iso0o

Petyus_
Áááá nem mondod.. Indy CAMMOGÓS mozgása rulz volt!

ide is csak azt szeretnem irni:nem tud vki egy olan INGYENES oldalt ahonnan letudom tölteni?néztem pár ftp-t de onnan nem akar jonni

And5
szrtm az úszás lett kibaszott szar a krokodilok megharapdáltak párszor mire kiértem a partra az úszás nagyon idegesítõ egyébként tényéleg nem rossz

zoozoo
SOUL REAVER az irányítása.
Egyszer kell hozzászokni és utána már nagyon élvezetes!
Emlékeztek az elsõ Indyre? Ott meg tök tetû volt a mozgása és nyugtatókat kellett szedni egy hosszú folyosó elõtt, mert egy év volt míg végigért 😊
Ez sokkal jobb.
Másik:
Lehet nem invert mouse van, hanem alap, a lényeg az, hogy nekem a másik kéne, nem ami az alap 😊)

And5
az irányíthatóság érdekes de kilehet bírni nk a gondom a mentés de azért én nem találkoztam olyan hosszú mapekkel

Kaszi46
sziasztok itt mit kell csinálni?

valamit jelent a jobb felsö sarokban a kéz? mert semmire nem reagál

*Posse*T.W.D*

Petyus_
Nincs mentés? LOL akkor nekem be fogj jönni a kedvenc játékaimban általában nincs mentés (káromkodni szoktam miatta mint a kocsis). 😊)

Irányítással leírná valaki mi a gond?

Csacsi
Sajnos nekem nincsen olyan szerencsém,h ogy az irányítás okozta sokkon túl tudjam tenni magam rajta. A másik ami nem tetszik, hogy kénytelenek vagyok abbahagyni a játékot, de akkor kezdthetem szinte teljesen elölrõl, mert nincs mentés, egy pálya meg elég hosszú ahhoz.

Szóval azthiszem csak indy miatt végignyomom, de az irányítás nagyon zavar 😞(((

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Petyus_
Kicsit félek tõle.. de este felinstallálom.. 😊

gergou
Ennekem nem invert alapbol, de ha jol emlexem valahol az optionsbaen lehetett.

`Take a look to the sky just before you die`

zoozoo
Baromi szép, baromi hangulatos, és baromira nem tudom, hogy hol kell beállítani az invert mouset...
Felfelé akarok nézni és lefelé néz. Valaki megoldás?
Ha nincs, akkor csak billel játszom. Egyébként olyan az irányítása, mint a Soul Reaver-eknek.

gergou
akkor ez is tetszeni fog, mert igencool😊

ricky:
A gamenek feltetlen kell tnl videokartya, annelkul meg se mozdul, mint a nagy tobbseg mostanaban...😞

Akkor MGS2 halasztva. Elösször ezt töltöm le. 😊))

Az Infernal M. nekem nagyon bejött.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Az a szar benne, hogy TnL =(Transform and Lighting)-s videókártya kell hozzá, mert másikon nem akar elindulni. Legalábbis nálam nem! Igaz ez vagy csak vmi beállítás hiba???

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

gergou
Ugy latom, hogy ugyanakkora....

gergou
akkor en is basszer, hol hallottal ilyen remseges dolgokat??

Sephi
Aldja az eg a szavaidat! Te valahol azt irtak hogy X-Boxon hoszabb a jatek mint Pc-en.
en nagyon remelem hogy ez nem igy van mert idegbajt kapok!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Valakivel nem tudnék megegyezni egy CD-írásról? Kicsit technikai problémáim vannak a letöltéssel.
gergou
bazze, kifejtem a velemenyem a gamerol:

A grafika:

Az elso szo mi eszembe jut: Gyonyoru! Az igaz, hogy pixel shadder effektek nincsenek a gameben, azonban a latvany a Mafiat idezi szamomra, es rendkivul muvesziek a texturak, rengeteg valtozatos targy akad az utunkba, es tobbjuket szet is verhetjuk...

Hangulat:
Hat igen ez is nagyon jol sikerult. Aki az Infernal Machine igen hangulatos palyaira emlekszik, az tudja, hogy a Lucaszos csakok mire kepesek. Abszolut elegedett vagyok vele. (a tobbit mindenki maga megtapasztalja)

Hangok/Zene:
A hangrendszer is buntet, bar semmi nagyon kulonleges, de ennyi kell a jo hangulathoz😊 A zenek szinten illenek a helyszinekhez, szoval nagyon kellemes hangulatot teremt.

Jatekmenet:
Szuper, csak ennyit tudok mondani, egy kis felfedezosdi, majd uber bunyok, es harcok, asoval boros uveggel, vagy orias kessel, ami csak az utunkba akad, es kozben uthetun vaghatunk, ha a csako a foldre kerul taposhatjuk, ha lesne egy peremrol egy metert, es felallna, a peremrol rughatjuk fejbe😊 Cool nagyon

Iranyithatosag:
Hat ez egy kicsit mar nehezebb dio. A helyzet az, hogy eger + billentyuzet, bar kisse nehez megszokni, de az en kezem mar hozzaszokott.

Oszkep : Nalam a game 100 pontbol 96 ot kapott eddig, es gyanitom, ez csak emelkedni fog😊 Jo jatekot mindenkinek😊)

And5
nagyon kurva jó lett a harcrendszer