771
Indiana Jones and the Emperor\'s Tomb
-
#322 jérdezted=kérdezted -
#321 Miután kezedban a kincs ugyanott jössz ki a vízből, ahonnan jöttél...remélem ezt jérdezted. -
#320 Ezek szerint ott ki, ahol a terembe jöttem?
Kösz -
antijedi #319 mertha nem ujitanak mindenki sir hogy ujabb rókabőr, max jobb grafixal :DDD -
#318 Azt nem értettem sosem, hogy ha pl. a Tomb Raidernél működött normálisan az irányítás(egyszerű volt és hatásos), akkor ezek után mi a halál f@száért kell állandóan újítani -
#317 Ha annál a krokodilnál vagy amire gondolok, akkor a #171-et olvasd el! -
Pieces #316 Amugy az iranyitas telleg kiakaszt engem is neha.
A 312-es hozzaszolasomhoz meg annyit , hogy a robbantasos nem biztos.Mar en sem emlekszem pontosan.
Most Black Dragon Fortress-ben vagyok es kezd kemeny lenni. -
#315 Igen, kösz az a kettő megvan..azt írtam is a #305- ösben. A másik kettőt nem találom...de azért köszi! -
#314 MEGEVETT!!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá -
#313 Megugráltam a dolgokat, de most nem merek belemenni a vízbe a kroki miatt, mert nem tudom merre kellene mennem!!! Ott űllok a víz közepén és passz a többit! -
Pieces #312 Az egyik kozvetlen ott lesz a vizben jo melyen ahol majd hasznalni kell az ermeket a masikat pedig egy fal kirobbantasa(nem viz alatt) utan talalod meg. -
#311 Azt nem értem, hogy a térképen miért nincs jelölve, hogy éppen hol a cerkába vagyok...szal térkép ide vagy oda nem találok két érmét...aaahgr -
#310 KÖSZÖNÖM ISTENKIRÁLY SRÁC!!!!!!!!!!!!! -
#309 Amúgy is egyre jobban idegesít az irányítás.Az úszás egy tragédia(a végén a kiszabaduló krokodil jóhogy bezabált), és egy fél óra volt míg rájöttem, hogy secondary attackkal vágja el a növényeket a víz alatt.Most ennek mi értelme?Miért nem megy a primary attackkal? -
#308 Vissza kell állítani a billentyűt(restore) máshogy nem megy!!!
A kurzorral leng, a W-S-sel fel-le mászik(vagy fordítva).Én is szívtam vele egy fél napig.
De így egy nagy szar.Nem tudok WASD-vel játszani. -
#307 Hja, persze hülye vagyok...miért nem használom a térképet? :) -
#306 Valaki mondja már meg a lengés titkát!!!
léciléciléci -
#305 Ott tartok én is. Én egyenlőre csak két érmét találtam meg. Az egyik ami víz alatti fal kirobbantása után kerül elő, a másik pedig egy csontváz mellet heveredett közvetlen a kapunál...Hol a harmadik amit megtaláltál ? És persze ha valaki tudja akkor a negyedik.? -
ricky #304 TnL-s? -
#303 hali
Nekem nem akar lengeni az a köcsög lánc.
Át tettem a mozgást a nyilakra, de az előre-hátra nyilakkal nem leng a lánc csak föl le mászik Indy.Amikor ráugrok, akkorpersze leng, de rossz irányba, fordulni + nem tudok mozgás közben. a krokis pályán pdig nem tudok úgy ugrani az első láncra, hogy az a másik lánc felé lendüljön.
plíz helpmí :(((((((( -
#302 Nos elakadtam...
A negyedik érmét keresem,és Isztanbul-ban,vmi ásatáson vagyok.Rengeteg cápa,ugrabugra,és négy érme.Hatalmas kaput nyitnak,ami mögött az általatok emlegetett polip(?)várna.
A hiányzó érmén egy "vízöntő" nő van.
Kraken,és a másik kettő megvan.
Hol találom???
Kösz! -
K.András #300 Tényleg szép is meg jo is a játék, csak ez az uszás vicces de nagyon, megfuladtam csak ugy, nyomkodtam mindent hiába :) -
#299 Sztem Praga abszolut nem uncsi, en nagyon elvezem, es jo kis fejtorok is vannak, bar igaz nagyon nem nehezek, de tetszik. -
#298 most pragaban vagyok a 4. atargyat szedem ossze. ezutan mikor jon mar egy ujk helszin? eleg uncsi ez a praga. mik vannak meg? -
Pieces #297 Csak a fure lepj mert tul jol hallanak.A koponyakkal meg elterelheted a figyelmuket amig atszaladsz. -
#296 A plafonon lévő vörös denevéreket hogy kell kikerülni? -
Pieces #294 Valts FPS nezetbe es lodd a feledjovo izeket meg a polipot is es eccercsak visszahuzodik egy rovid idore , addig elhelyezheted a bombat. -
#292 ha nem akrsz akkor ne mássz én csak tájékoztatásképpen irtam, amugy meg gyorsan kell mégegyszer klikkelni. -
#291 ahol csak lehet elakadok:)
a könyvtárban az istennek se tudok tobabbjutni. megszereztem a talat, a konyve, meg is van hogy hova kell berakni a koynvet, de nem sikerul beleraknia:( -
Pieces #290 Kozben rajottem...... -
Pieces #289 Mi a f*aszert nem tudok a polipnal a felrobbantando oszlopok kozelebe uszni? -
#287 Bocs de ilyenre nem emlékszem. :/ -
#286 default W ha mászni akarsz fel-le akkor le-felnyil ill. egér -
#285 pontosan az azutani palya amit az elobb kerdeztem. a 3. pragas palya -
#283 #171 -
#282 Majdnem mindenki leírta már aki ide szokott írogatni, olvass vissza. -
#281 Bezárni hátul,utána ugrabugra..
263,264,265# -
#280 A krokodilnál mit kell csinálni? -
#279 Kib@szott irányítás...
Isztanbul,de még mindíg nem xoktam meg!
-
#278 Konkrétabban? Melyik pálya?