771
Indiana Jones and the Emperor\'s Tomb
-
ricky #409 mi van??? -
ricky #408 Hát a patkányos ész engem is megfogott. Lejebb olvastam vmi karról de nem találom. A patkányoknál felmászom a létrára és nem tudok ráugrani a láncra. Merre kell menni?
(Megyek azért még próbálgatom!!) -
krisz073 #407 -
ricky #406 ??? Mi ez a csend. Gondoltam írok ide, mert át ment volna a következő 50 témára!!! :)) -
#405 Szoval. Most leptem be oda ahol indy aszongya hogy a nemet megtalata a sirt. Fent vagyok es ha lenezek viz van benne egy capa. Trukosen leerek oda ahol ketszer is ostorral szalok at a vizen leszakad kodarabokon at.Az elso ugrasnal ket ember var mire a masodiknalha jobra megyek a fal mellet a kuthoz erek majd tobb mozdulat utan.
De nekem lefele kell ott menyek ahol a nyilas van amit a vizbol nem lehet eleri es fentrol se tudok leugrani. Amikor lenet vagyok viszont kicsit fojjeb de szemben a bejarattal latom hogy ott log lefele a bejarnal egy lampa. Kerdezem hogy ugy kell ugrani es ostorozni hogy azt elkejam vagy mashogy? Mert nekem az nemigen sikerult -
#404 Na, mos vagyok a polipnal, egesz jol nez ki:) Na, de majd holnap gatyaba razom:) -
#403 Nekiszaladsz, ugrasz és ugy ostor -
ricky #402 Segítsetek. Már fél órája itt megyek körbe-körbe Prágában. itt kóg előttem egy ketrec az alján egy kampó és ki rajzolja az ostort de nem capja rá. Azon a pályán van ez ahol vannak a csapdák a falban. Azok után kinyitottam a rácsot, majd a piros ajtót. Bementem rajta és ott van az a rács. Mit nem vettem észre??? -
#401 Sephi! Esküszöm segítenék, de az angol bilenttyűzetedtől képtelen vagyok beazonosítani, hogy hol is vagy pontossan... :) -
#400 Szal...Ahogy leesel a pocsiba azonnal ússz ki a bal oldalon található kis part részre, ott vedd fel a fegyvert és két detonátort. Ugorj be a vízbe és a poliptól ne túl messze lebegj a vízbe és a sárga genyókat lőd amíg el nem fogynak, ezután a polip valamelyik szemét kezd el ipari mennyiségű lővedékkel szórni...egy idő után a polip besokkol és eluszik...ekkor gyorsan előreuszol az oszlopokhoz és detonátort teszel a repedésre....szerintem egy alkalommal 2 oszlopot le lehet gyalázni...Aztán ki a partra és ugyanezt megismétled a másik két oszloppal is ezek után a polip végleg beparázik. -
Pieces #399 Az utolso elotti helyszinen mar felall az osszes szor a fejemen.Eddig csak elvoltam (bar szedtem nyugtatokat) de itt mar elfogyott a turelmem.De azert is vegigviszem ha dilihazba kerulok is! -
xplode #398 Áruld el nekem hogy csináltad!Please!A polippal már tele van a...! -
#397 na akkor hogy kel lott atmeni ahol en vagyok? -
#396 hat ha nem az amit az elkobb leirtam, akkor nem tudom sajnos:( -
#395 Csak jájöttem, hogy kell megölni a polipot...irány hong kong. :) -
#394 má +van -
#393 Jaj embor... ottan le kell huzni a baloldali kart es jobra ugralni a lancokon mig fel nem jutsz egy masik kapcsolohoz :) -
#392 Ezt nem hiszem el. Megint szopom a f.szt. Fel a létrára, szembefordulok a lánccal nekifutok, ugrok és rövid!!! ezt kb 30x. Nem tudok akkorát ugrani. Az én Indy-m béna pöcs áááááááááá
Én játszani akarok még ezzel a qrva játékkal!!!!!!!!!!!!! Még mindíg a prágai patkányos rész -
#391 Nah Istanbulban vagyok ott ahol belepek a epuetben es kiderul hogy asatas van Ezaz a place ahol eloszor latunk capat a vizben alul. Kerdem en... amiutan menetunk a vizes teremben ott eloszor is kell egyszer vipelni majd ramtamad ketto majd megegyszer vipelni. Aztan az van hogy ha jobra megyunk a fal mellet megint vip es akkor majd a kuthoz jutunk de ha elore megyek leesek valahova es latom hogy ott a bejarat de nem tudok atugrani. Ott a bejarat felett van egy lampa de soha el nem tudtam kapni... micsinajak ott? -
#390 -
krisz073 #389 -
#388 Ha valakinek megvan a Prágai bárdos rész utáni mentés, az elküldhetné nekem mailben. A patkányos résznél nem tudok ráugrani a láncra:(( -
#387 ... -
#386 Ati kártyán is elmegy? :) Texturák vannak benne? Egérrel és billentyüvel lehet irányitani? :) -
#385 Visszaolvastam tudok mindent:) -
#384 Hány CD a game? Le kéne szednem mindig is dr.jones fan voltam:) Ja és gépigény mekkora? -
#383 Valaki el tudná mesélni, hogy mi a technikája a kecseg polip letiprásának? 20perce leültem játszani megint, de kezdek stroke-ot kapni...TENKSZ! -
#382 Köszönöm,ment válasz is!
-
Deajka #381 Hej , én is a polipnál szívok. -
Deajka #380 a vége lemaradt, a bárdok csak megsebesítenek, ugyanazon a pályán van rosszabb is de simán teljesythető.
(mondjuk egyes részek előtt én elszívtam egy cigit ) -
Deajka #379 Full életerővel menj + olyan próbálkozósan (ezt nem tudom jobban leírni,szóval próbáld meg)
-
#378 A prágai, kültéri kezdő pálya után bejuttottam a kastélyba. Ott viszont annyira "felidegelt" :) a játék, hogy már le is installáltam. Csak az a baj, hogy túl jó ez a progi vissza kéne tenni...
Szóval azon pályán hagytam abba ahol egy hosszú folyosón kell végig menni és nagy bárdok jönnek ki a falból (van 6-7 egymás után). Van amelyik alul suhint, van amelyik fent. Vagy hatszor próbálkoztam de nem sikerült túl jutni. Van valami trükk? Miért nem lehet gugolva menni vagy ilyesmi?
Vagy talál le lehet állítani valahol a bárdokat?
-
Pieces #377 Ment mail -
#376 Pedig nekem nem akar ugrani akkorát:(((
kb 100-ból nem sikerült. lehet, hogy van valami probléma Indyvel? -
#375 Én pont ugyanott szívok...aranyos a rohadék. -
#374 vagy asszem úgyis a következő pálya jön,úgyhogy küldhettek bármilyent,csak a polip PUSZTULJON!!!!
Köszi. -
#373 Nekem jó az Avtomata mentés is,csak ne Kenyában járjon szegény.. -
#372 Az előző Indyben, legalább lehetett menteni. Itt ...
:( -
#371 Valaki,aki túljutott a polipon,(Kraken..)küldje át a mentését mélben plíz,mert mindjárt Uninstallálom az egészet...
Grrrrr... -
#370 Nagyon jó a game, csak az irányítás ne lenne ilyen gány....