Indy (Emperor\'s Tomb)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2.kirobbantós falnál,az oszlopok mögött(Trident)
3.a kapu elõtt,a vízben(Polipos)
4.?????????????????(Kancsós nõ???)
Aztan az iranyitas szerintem nem szar mert tudni kell a gombokat. Ezert piladaul mint lenteb is irtam mar az alt gombbal lehet setalni ugyhogy nem esunk le mindenhonnan😊
A kameraval en nem is bajlodok mert eddig nem volt gond.
Nah az uszasnal en is fel vagyok haborodva. Az valami remes. Amikor az orias korkonal voltam aszitem pipot kapok vazz.
Jelenleg Iztanbulba nezem a capat a vizben 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Lejebb ölvastam, hogy túl sokat tölt. Mit értetek ez alatt, hogy sokat, mert nekem max 15-20 másodpercet töltött eddig.
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Eddíg nem volt idõm tesztelni mert nem voltam itthon....
Hát a grafika csucskirály de a kamerakezelés megõrjít!
Szemben az artifact, balra a ketrec a krokinak, jobbra +a létrás terasz
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
A 312-es hozzaszolasomhoz meg annyit , hogy a robbantasos nem biztos.Mar en sem emlekszem pontosan.
Most Black Dragon Fortress-ben vagyok es kezd kemeny lenni.
A kurzorral leng, a W-S-sel fel-le mászik(vagy fordítva).Én is szívtam vele egy fél napig.
De így egy nagy szar.Nem tudok WASD-vel játszani.
Nekem nem akar lengeni az a köcsög lánc.
Át tettem a mozgást a nyilakra, de az elõre-hátra nyilakkal nem leng a lánc csak föl le mászik Indy.Amikor ráugrok, akkorpersze leng, de rossz irányba, fordulni + nem tudok mozgás közben. a krokis pályán pdig nem tudok úgy ugrani az elsõ láncra, hogy az a másik lánc felé lendüljön.
plíz helpmí 😞(((((((
A negyedik érmét keresem,és Isztanbul-ban,vmi ásatáson vagyok.Rengeteg cápa,ugrabugra,és négy érme.Hatalmas kaput nyitnak,ami mögött az általatok emlegetett polip(?)várna.
A hiányzó érmén egy "vízöntõ" nõ van.
Kraken,és a másik kettõ megvan.
Hol találom???
Kösz!
http://druglord.buzz.hu/ ;)
`Take a look to the sky just before you die`
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
a könyvtárban az istennek se tudok tobabbjutni. megszereztem a talat, a konyve, meg is van hogy hova kell berakni a koynvet, de nem sikerul beleraknia😞

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com