771
Indiana Jones and the Emperor\'s Tomb
  • Coco
    de majd vkinek elveszem a telefonjat azt kuldok egyet
  • Petyus_
    Viszont a víz elég ratyin néz ki ezeken a képeken, ezt hogy vette be az XBoxosok gyomra? :)
  • Petyus_
    Az install potitív képeket mutat.. klasszikus pályák, tengeralattjáró és sífelvonó. :)
  • zoozoo
    "KNTACSTIZ!"

• zoozoo
    Húbasszus ez kurva szép játék!
    Ja egyébként megtaláltam a mouse beállítást a camera-nál.
    Visszatérve: ez tényleg marha szép játék!
  • And5
    :(
  • Coco
    basszki most néztem meg 97Ft-m van
  • Coco
    ráis áldoznék csak az nem 237Ft van szal pont nem elég.....pedig télleg elofizetnék rá...
  • zoozoo
    hehe szerettem azt is nagyon :)
  • And5
    coco 260FTot rááldozhatnál ...
    http://www.freeweb.hu/o0iso0o
  • Petyus_
    Áááá nem mondod.. Indy CAMMOGÓS mozgása rulz volt!
  • Coco
    ide is csak azt szeretnem irni:nem tud vki egy olan INGYENES oldalt ahonnan letudom tölteni?néztem pár ftp-t de onnan nem akar jonni
  • And5
    szrtm az úszás lett kibaszott szar a krokodilok megharapdáltak párszor mire kiértem a partra az úszás nagyon idegesítő egyébként tényéleg nem rossz
  • zoozoo
    SOUL REAVER az irányítása.
    Egyszer kell hozzászokni és utána már nagyon élvezetes!
    Emlékeztek az első Indyre? Ott meg tök tetű volt a mozgása és nyugtatókat kellett szedni egy hosszú folyosó előtt, mert egy év volt míg végigért :)
    Ez sokkal jobb.
    Másik:
    Lehet nem invert mouse van, hanem alap, a lényeg az, hogy nekem a másik kéne, nem ami az alap :))
  • And5
    az irányíthatóság érdekes de kilehet bírni nk a gondom a mentés de azért én nem találkoztam olyan hosszú mapekkel
  • Kaszi46
    sziasztok itt mit kell csinálni?

valamit jelent a jobb felsö sarokban a kéz? mert semmire nem reagál
  • Petyus_
    Nincs mentés? LOL akkor nekem be fogj jönni a kedvenc játékaimban általában nincs mentés (káromkodni szoktam miatta mint a kocsis). :))

Irányítással leírná valaki mi a gond?
  • Csacsi
    Sajnos nekem nincsen olyan szerencsém,h ogy az irányítás okozta sokkon túl tudjam tenni magam rajta. A másik ami nem tetszik, hogy kénytelenek vagyok abbahagyni a játékot, de akkor kezdthetem szinte teljesen elölről, mert nincs mentés, egy pálya meg elég hosszú ahhoz.

Szóval azthiszem csak indy miatt végignyomom, de az irányítás nagyon zavar :((((
  • Petyus_
    Kicsit félek tőle.. de este felinstallálom.. :)
  • gergou
    Ennekem nem invert alapbol, de ha jol emlexem valahol az optionsbaen lehetett.
  • zoozoo
    Baromi szép, baromi hangulatos, és baromira nem tudom, hogy hol kell beállítani az invert mouset...
    Felfelé akarok nézni és lefelé néz. Valaki megoldás?
    Ha nincs, akkor csak billel játszom. Egyébként olyan az irányítása, mint a Soul Reaver-eknek.
  • gergou
    akkor ez is tetszeni fog, mert igencool:)

ricky:
    A gamenek feltetlen kell tnl videokartya, annelkul meg se mozdul, mint a nagy tobbseg mostanaban...:(
  • Hoz_Hun
    Akkor MGS2 halasztva. Elösször ezt töltöm le. :)))

Az Infernal M. nekem nagyon bejött.
  • ricky
    Az a szar benne, hogy TnL =(Transform and Lighting)-s videókártya kell hozzá, mert másikon nem akar elindulni. Legalábbis nálam nem! Igaz ez vagy csak vmi beállítás hiba???
  • gergou
    Ugy latom, hogy ugyanakkora....
  • gergou
    akkor en is basszer, hol hallottal ilyen remseges dolgokat??
  • Sephi
    Aldja az eg a szavaidat! Te valahol azt irtak hogy X-Boxon hoszabb a jatek mint Pc-en.
    en nagyon remelem hogy ez nem igy van mert idegbajt kapok!!

• Lada
    Valakivel nem tudnék megegyezni egy CD-írásról? Kicsit technikai problémáim vannak a letöltéssel.
  • gergou
    bazze, kifejtem a velemenyem a gamerol:

A grafika:

Az elso szo mi eszembe jut: Gyonyoru! Az igaz, hogy pixel shadder effektek nincsenek a gameben, azonban a latvany a Mafiat idezi szamomra, es rendkivul muvesziek a texturak, rengeteg valtozatos targy akad az utunkba, es tobbjuket szet is verhetjuk...

Hangulat:
    Hat igen ez is nagyon jol sikerult. Aki az Infernal Machine igen hangulatos palyaira emlekszik, az tudja, hogy a Lucaszos csakok mire kepesek. Abszolut elegedett vagyok vele. (a tobbit mindenki maga megtapasztalja)

Hangok/Zene:
    A hangrendszer is buntet, bar semmi nagyon kulonleges, de ennyi kell a jo hangulathoz:) A zenek szinten illenek a helyszinekhez, szoval nagyon kellemes hangulatot teremt.

Jatekmenet:
    Szuper, csak ennyit tudok mondani, egy kis felfedezosdi, majd uber bunyok, es harcok, asoval boros uveggel, vagy orias kessel, ami csak az utunkba akad, es kozben uthetun vaghatunk, ha a csako a foldre kerul taposhatjuk, ha lesne egy peremrol egy metert, es felallna, a peremrol rughatjuk fejbe:) Cool nagyon

Iranyithatosag:
    Hat ez egy kicsit mar nehezebb dio. A helyzet az, hogy eger + billentyuzet, bar kisse nehez megszokni, de az en kezem mar hozzaszokott.

Oszkep : Nalam a game 100 pontbol 96 ot kapott eddig, es gyanitom, ez csak emelkedni fog:) Jo jatekot mindenkinek:))
  • And5
    nagyon kurva jó lett a harcrendszer
  • gyraph
    persze... hát nem lehet egész nap keresgéléssel viccelődni :)
  • And5
    unom már ezt a link keresgélést :)
  • And5
    én meg utolsó fájlokat szedem a cd2ből és megyek gémelni ja meg befiezettem dakotára ill holnap fogok pénteken jöna regg aztán társulok hozzád gyraph :)
  • gyraph
    Én már tegnap este leszedtem :) a 3. pályán vagyok...Az irányitáson kivül szerintem jó lett nagyon, de ez legyen meglepetés :)
  • gergou
    nekem is meglesz nemsoka, meg kijott a toca race driver:)))))))))))))))
  • And5
    a második CD csak 11*15MB na kihogy áll? én mér cd1 felén túl vagyok
  • And5
    áááááááááááááááááááááááá már jön le király kösz a linket blahblah nagyon király 100-200al csorog most
  • Pupcika
    2CDés
  • Pupcika
    fennt van igen :)
  • And5
    nkm besejön