771
Indiana Jones and the Emperor\'s Tomb
  • ricky
    A prágai pálya végén az oriást mivel kellett megölni, A bottal vagy tovább kellett dobálni üvegekkel. Mert emléxem eleinte eyikse jött össze és nem tudom, hogy hogy sikerült. Most újrapróbáltam de nem sikerül. :(
  • ricky
    Az újágokban amit olvastam 85% és 87%-t kapott!!!
  • ricky
    Nekem 256 Mb RAM-mail tölt 32 mp-t!!!! Most mértem meg!!!
  • ricky
    Nekem is volt már ilyen, hogy mikor leszeedte nem volt crc-s, de rosszul csomagolta ki. Vagy az i lehet, hogy alapból hibás. De azt nem hiszem!!!
  • Alladin
    25 mp kell 1Gb rammal a játék indulásához.
    52 mp kell 375Kb rammal ...
    ezt valahogy elrontották :(
    - P4 GF4 -
  • magus
    jaja a mentes hianyzik, mert nekem kurva sokat tolt, hianyoztak az igazi fejtorok, egyedul a horoszkop volt nehez, es hianyzott a csilles es a csonakos jelenet, ami miatt az megis indiana jones es nem tomb raider volt
  • Petyus_
    magus: két darab buggal találkoztam (Istanbul az ásatásnál csúszda után ostorral nem lehet felcsapni, meg Prágában nem lehet felugrani egy helyre csak ha 30szor próbálod). Ettől még végig lehet nyomni és jó is. :)

Végülis igaz.. az Infernal Machine más jellegű volt. Én azt is imádtam, da nekem mindent összevetve az Emperor's Tomb jobban tetszett - talán még jobb a hangulata, és a zseniális harcrendszer elviszi a vállán az egészet. Nekem az ugrálós részek is tetszettek. A boss küzdelmek is jópofák voltak. Talán jobb lett volna a játék, ha több olyasmi fejtörő van, mint az astrological clock, illetve az ikonok (ostor, robbantás) helyett olyan igazi elakadós, logikázós stílus, viszont LENNE MENTÉS. Nálam így is megüti a 95 pontot. :)
  • Ramore
    Ez a hibaüzenet jön elő a telepítéskor:
    e:\disk1\data2.cab
    adathiba crc

Pedig amikor letöltés után átfutott az sfv, akkor hibátlan volt, crc nélküli, hogy lehet telepítéskor crc-s?
  • magus
    en istambuli palyatol nem jatszom vele, azt a bugok miatt nem fogom huszadjara ujrakezdeni, es utana ugyis csak agyatlan oldokles van. az infernalanal elvesztek a menteseim a vegefele, es nem tudam kivegezni, de az addig is sokkal jobb volt mint ez
  • Deajka
    mouse jobb és bal
  • Deajka
    Nem a guard mód az?
  • Ramore
    Peches vagyok! Letöltöttem a játékot crc nélkül, már installálom erre 65%-nál valami adathiba miatt megáll és annyi! Mi a fr@nc lehet a hiba? Többször is megpróbáltam, de ugyanez az eredmény.

Van ötlete valakinek?
  • Ramore
    Köszi előre is!
  • gyraph
    Sephi! Azt írtam le a #400-as hozzászolásban.
  • Deajka
    Annyi nagy szeme van, hogy na...
  • Sephi
    Kerem valaki aruja ma el hogy ko megolni ja polipot mert en ugy probaltam hogy hagytam a ragyakat magamra szalni es ugy kozel jutottam az oszlophoz de csak egyszer robantottam es amikor masadikat probaltam elnyelt az a kurva... help pls ")
  • xplode
    Ha jól emlékszem akkor a vízben lévő nagy oszlopot kell felrobbantani!Majd azon felmászni,ott ugrálás a daruig!
  • ricky
    Egyetértek. Nekem az nem tetszik a játékban, hogy mindig mindent kijelez, hogy mit kell csinálni és nem kell szinte semmit gondolkodni. A Infernal Machine-ban még a végén is gondolkodni kellett, hogy melyik alkatrészt melyikkel kell megcserélni és hogy az ostort fel kell tölteni, csakhogy néhány példát írjak. Viszont az Infernal Machineban meg az nem tetszett, hogy túl sok volt a fegyver. Én egyik filmben sem emléxem hogy egy aknavetővel és 6 féle puskával szaladgélt volna. De viszont abban volt jeep, csónak, bányában az a nemtommi, ... . És valóban nem volt ilyen rövid, ahogy az imént írtad. Amennyit kellett rá várni többet is csinálhattak volna. Viszont a bunyókat jól megcsinálták. (pl ha egy szakadék szélén vagyok vagy egy erkélyen akkor le tudom dobni a csávót. De van egy-két hibája is: a terem másik végében áll az emberke és rámfogja a gépfegyvert. Lő egypárat , én lefexem, felekel és nem lő újra egy jó ideig. Mintha azt akarná, hogy meghalljon.) De azért jó ez a játék is. Meg a krokodilt sem lehet lelőni, mint az IM-ben. Ha le lehetett volna nem lett volna semmi érdekes.

Megyek megnézem miújság istanbulban, aztánmeg irány az ágy. Jóccakát mindenkinek!!!
  • gergou
    Hat azert kell mindket mutatot a tizesre allitani, mert a merleg egyensulyban van, es kozepen egy tizes van, szamomra ez egyertelmu:))

Most, hogy szinte mar vegeztem a gammel leirom sajat szuveren velemenyemet, es az infernal machinnel is osszehasonlitom:

Anno nekem az egyik legkedvencebb jatekomma avanzsalt az Infernal machine, rendkivuli hangulataval, hosszusagaval, fejtoroivel...stb...
    Tehat elhihetitek, hogy talan kozulunk en vartam a legjobban az Emperor`s Tomb eljovetelet. Meg is erkezett, es a kezdeti benyomasok nagyon jok voltak. Tokeletes harcrendszer, latvanyos grafika/hangulat... miegymas. Most hogy szinte a vegere ertem: Azt kell mondjam , hogy a game igen rovid, a Pragai palya utan egyszeruen pofatlanul keves helyszin van. A sok oraval toltott jatekido is csak azert leldzik, mert allandoan elorol kell kezdeni az aktualleveltha meghalunk, es ez eleg surun elofordul( tobbek kozott amiatt, mert barmikor leeshetunk a szakadekokba, vagy egyszeruen csak elbenazzuk a harcot, es meghalunk...). Kb az istambuli_alya utan aztan vegleg tuldsulyba kerul a harc, es egyre inkabb monotonna valik( legalabbis szamomra). Az utolso elotti helyszinen pl vagy 40 percbe telt, mire a furos tank elotti futast tul tudtam elni, mert allitom az a level kimaradt a beta testelesbol, olyan hulyen kell egy ket resznel ostorozni..., de meg lehet csinalni, de akkor is foloslegesen felhuzza az ember agyat... A story meg sztem fenyevekre van az Ifernal machinehoz kepest, terjedelemben meg plane... Az elobb emlitett gameben a vegjatek is rendkivul sok logikai feladvannyal volt tele, es az 1 mp tol az utolsoig( a secret palyat is bele ertve) csodalatos volt. Sajna ezt itt a pragai palya utan mar nem ereztem, es csalodott is vagyok miatta, hogy igy osszecsaptak a game java reszet... Persze ez az en szuveren velemenyem, mindenki azt gondolhat amit akar, es senki kedvet nem akarom elvenni a gametol, mert jo jatek, de holt messze van az Infernal Machinehoz kepest.

• ricky
    Majd olyat csinálok, mint az infernal machine-hoz. De majd ha csak végig vittem. ( http://indianajones.freeweb.hu ). (Még nincs kész csak a minta.)
  • ricky
    Lehet. Végül is most már mindegy az a lényeg, hogy megvan. :) Kösz
  • OMax
    hat mondjuk onan kellet volna rajonni a rajzbol hogy a merleg... a nap es a hold a nag X kovon volt rajta! X=10 => 10re a holdat es napot! Szerintem konnyu volt megolni a csakot! sok sikert.. A gyogyszerrel nemtom mi van !
  • ricky
    Hát ez a Prágai pálya egész jó volt. Csak azt nem tudom még, hogy az óránál az utolsót miért kellett mind a kettőt a tizesre állítani. Az hogy látszott a rajzon??? Na meg a végén az az oriás. Alig bírtam megölni. Hogy lehet csak egy gyógyszert bevenni, mert egyszer véletlenül pisztoly helyett a gyógyszerre nyomtam (volt kb 5 db) és elveszett az összes. Pedig ott az oriásnál örültem volna ha van. De mind1. Így is sikerült. :)))
  • OMax
    Szerintem is jo a jetek... kicsit a grafikan azert a csiszolhattak volna... plne a falon atloves stiluson:) Most Istambulba vagyok a nagy polipnal ... Iranyitas szerintem jo csak hozza kell szokni ! Jo jatszast mindenkinek!
  • Ramore
    Hátulról látszik Indy?
  • Ramore
    köszi, mennyire szar az irányítás?
  • gyraph
    A játék nagyon jó, az irányitás elég szar, a grafika hibátlan, a játékélmény csúcs. Magyar nyelvű végigjátszás nincs. :)
  • Ramore
    Milyen a játék? Irányítás, grafika, játékélmény?Magyar nyelvű végigjátszás még nincsen?
  • batman
    köszi szépen!!!!!!!
  • gyraph
    A földön vannak koponyák, ezek segitségével tudod elterelni a denevérek figyelmét két fűrelépés között.
  • batman
    sziasztok!
    Ahogy olvasom biztos volt már, de az elején hogy kell a piros denevérek között úgy elmenni, hogy ne halljanak? Mondott valamit, hogy ne lépjek a fűre, de sehova nem tudok máshova menni...help!! plíz
  • ricky
    ÁÁÁÁÁ. Leestem a csillárláncról, mert ugrott akkor és egyből meghaltam. :(((( Azért egy kis sérülés is elég lett volna. :) Majd suli után újrapróbálom.
  • Drex
    GRAT :))))
  • Alladin
    Halagattam rátok ... csúnya verést rendeztem :)
  • Drex
    hehe :))) hogy beszoptam a gázos szobát..... :DD
    na de csak 1x :)))
  • Sephi
    Felmaszol es ostor segitsegevel ravetodsz a lancre ami fogta a csillart :))
  • EndreMan
    Sziasztok!!!
    Pragueban a csillaros palyan ,miutan radobtam az emberekre a csillart..hogyan kell tovabbjutni?
  • gergou
    Na, a polipot megrendszabalyoztam, nem tom mi volt bent olyan nehez, nekem 3.-ra sikerult:), most mar egyenest haladok tovabb...

Alladin: Ha jol emlexem, az egyik szobaban az asztalon volt... , bar mar pontosan nem tudom.
  • Alladin
    Hi!
    Prague-ben a könyvtár kulcsát nem lelem.
    Légyszi valaki segítsen.
  • ricky
    Sikerült. Ez a hülye Indy csak a baloldalon volt hajlandó felugrani a karhoz. Én meg mindig máshol próbáltam!!!