Indy (Emperor\'s Tomb)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://deathfellows.hu/
V9ykn8_TZL0
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
(mondjuk egyes részek elõtt én elszívtam egy cigit )
Szóval azon pályán hagytam abba ahol egy hosszú folyosón kell végig menni és nagy bárdok jönnek ki a falból (van 6-7 egymás után). Van amelyik alul suhint, van amelyik fent. Vagy hatszor próbálkoztam de nem sikerült túl jutni. Van valami trükk? Miért nem lehet gugolva menni vagy ilyesmi?
Vagy talál le lehet állítani valahol a bárdokat?
kb 100-ból nem sikerült. lehet, hogy van valami probléma Indyvel?
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Köszi.
Grrrrr...

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
Prágában arra mi a megoldás, nem sokkal a #275-ös problémaután a kútnál át kellene ugrani a láncra, hogy eljussak szemben a csörlõhöz, de nem ugrik akkorát. Ez az a rész, ahol a patkányok rohangálnak és a kút félig a vízben van
ricky nem a középsõbe kell elsõnek úszni, hanem balra be. Oda kell becsalni a krokit, majd bezárni a rácsot, hogy a dög bentmaradjon. aztán lehet ugrálni a láncokon.