771
Indiana Jones and the Emperor\'s Tomb
  • Petyus_
    Én is próbálkoztam gamepaddel, de egér + bill sokkal jobb. Miután felránottam kicsit a mouse sensitivityt egészen jó.
  • gyraph
    ÁÁggghhr...Oké...megvan, csak én gamepadel nyomom és semmi nincs a helyén... :) Sikerült! :)
  • gyraph
    Mi a technikája a láncon föl-le mászásnak? Itt lógok a láncon, de nekem semmilyen comboval nem akar fel.le mászni...csak himbálozik itt mint Tarzan maga :) HELP!
  • zoozoo
    Butaságokon pontosabban
  • zoozoo
    Veled is előfordult már, nem?
    Különben az csak pillanatnyi idegbaj volt. Hülye leszek letörölni egy király játékot.
    Blood Omennél is kiakadtam, amikor az ugráló fószerrel nem tudtam mit kezdeni.Nem szeretem az egyszerű játékokat, de ha nutaságokon akadok el, az felidegesít.Ennyi
  • Petyus_
    Rosszul tudod.. alapban aimbot van benne!
  • Petyus_
    Szerintem az eddigi legjobb nézdahátam "régészkedés". :)

Irányítás: kamerakezelés volt nekem furcsa, de már megszerettem (rájöttem, hogy kell az überfasza harcrendszerhez), meg Indy kicsit túl gyorsan mozog alapból, nehéz kordában tartani. :)
  • Petyus_
    Azt tudom, úgy értettem akkor mi van ha elfelejted felvenni a földről. :)

Valami ilyesmire gondoltam, hogy poén plusz átvezető, hogy Indy szerez egy új kalapot, vagy valami.
  • gyraph
    Nekifutással és sokadszorra :)
  • G. Joe
    Neked nem fog tetszeni! Még nincs hozzá aimbot.
  • krisz073
    Én simán visszarakom az 1-es cd-t és megy.
  • Goodwill
    jó a game? nekemis lejön mingyá, már csak 10 óráig kell tölteni :D
    Addig lehet hogy megveszem....hmm.
    Miabaj az irányítással?
  • And5
    bocs csak felidegsített hogy azé szidjátoka játékot mer bénáztok itt
  • And5
    felkell vennia földről az E vel :)))
  • Marcus_
    csak az 1-es cd-t kéri ezt irja ki minden inditáskor
  • Petyus_
    Kezdelek nagyon tisztelni..

Ha eddig nem tudtad, hogy lehet mészni a láncokon krokodil barátunknál az ugrálást hogy a rákban csináltad meg?!
  • krisz073
    Ha egy kicsit töb infot irnál,hogy mit csinál a géped esetleg kiir e valamit biztos tudnánk segiteni.
    Crack nincs hozzá és az eggyes cd-t kell a játékhoz betenni.
  • Petyus_
    Abban a drive-ban legyen az 1-es CD ahonnan installáltad!
  • gyraph
    Basszus! lehet mászni a láncokon föl-le! Az még nem sikerült eddig :))) Köszönöm+!!! :)
  • Marcus_
    Légyszi segitsetek már!!
    Install után ménem indul a game-crack fájl nincs-akkor meg mi baja lehet.
    Válaszokat elöre is megköszönöm!
  • Petyus_
    Rosszuk emlékeztem.. na láncra fel, mássz fel a tetejére, és ugorj rá a lyuk előtti párkányra. :)
  • zoozoo
    Ja a kalap egy irgalmatlan nagy pofon után száll le hősünk fejéről (shotguntól is).Ha észreveszitek, hogy nincs rajta, akkor keresgéljetek, mert ott van valahol a földön.
    Marha nagy feeling, miután szétrverted az arcát a rossz csókának, lehajolsz és kalap vissza a fejre :)
  • zoozoo
    Nem figyeltem, csak azt láttam, hogy valaki még mindig azzal tököl.
    Sajna most egy-két hétig nem nyílik lehetőségem játszani vele, úgyhogy be kell fagyasztanom :((
  • gyraph
    Igen azon túl vagyok ...kar meghúz és ott logok a láncon, de hová szembe? Ott kidől a fal vagy mi :)?
    A kalapot már hagytam el, de semmi extra nem volt...azt hiszem az outroban nem volt rajta :)
  • Petyus_
    Ha ott vagy amire gondolok akkor először az érkezéstől nézve balra lévő helyre kell ugrani, utána kar meghúz és vele szembe átugrani.
  • gyraph
    Én sem akarok vitázni, de ha most azt írom, hogy a krokodilos rész megoldását már leírtam a #171-es hozzászolásban ugye nem fogod azt mondani, hogy "mintha sokkal magassabban állnék" , egyszerűen csak felhívom a figyelmedet hogy már volt róla szó...mindenféle kötözködés nélkül. :)

Prágában a kastélyban miután lebirkoztam mindenkit és a kinzó eszközökön is túl jutottam, majd eljutottam egy kitéglázott szakadékhoz... Na ott mit kell csinálni? Odáig eljutottam, hogy a kalitkát mutatja a kar átkapcsolása után, de mire odaérek kalitka sehol...Láncra átugrok....és utána? HELP!
  • Petyus_
    Van valaki aki elhagyta a kalapot? Olyankor mi van? :)
  • Lada
    Mindenki csúnya, aki előttem kezdte el a játékot!
    Talán jövő héten lesz nekem is Indym.
  • zoozoo
    Oké, talán tényleg túlreagáltam, bár And5-nek a "te nagyon béna vagy bazzeg ... " elsőre talán tényleg kicsit túl sok volt .
    Nem szeretek fölöslegesen vitatkozni, inkább én is a humor felől közelítek. Meg egyébként is inkább leszarom a tahó beszólásokat - csak tegnap 40 perces falhozállás-próbálkozás után kicsit elveszett a türelmem. Egyébként nem kell háttal a falhoz tolatni: elég tök a falhoz állni és magától megfordul az 'E'-re.Amikor egyszer pofán vágtam a csókát és fel akartam venni a fegyverét képzelhetitek mit néztem, amikor a falhoz állt háttal a közös barátunk.
    Ha valakinek gondja van a big krokodillal, akkor annak mondanám, hogy a másik terembe be kell csalni és ott van egy kar, amivel lezárul a rács.Utána ha bezártad a monstert még versenyt is úszhatsz, nem zavar senki.A legvégén persze slussz poénként kinyílik a rács; na akkor kell Jonny Weismüller módjára kapálózni.Ahoj
  • Sephi
    De edes volt az a resz amikor a orias krokodilus volt a vizben es nekem ugralgatni kollot felette hihe :)))

Jah az szerintem zivatas hogy amiutan megvan a szobor leesel es nem tudod merre meny ki mert elkaphat az a dog.

Azoknak akit erint menyetek mind a ket lukhoz es halgatozatok ... ahol valami sziszenest lehet hallani arra halal van :))
  • gyraph
    Hát nem volt gyenge az biztos, de úgy nyolcadszorra sikerült....Boszankodtam, hogy: "ez már biztos valami bug" , de csak kitartó voltam :)))
  • Petyus_
    Hihetetlen jó a játék! Eszméletlen király!!
  • Petyus_
    Na ahhoz kell skill hallod!!
  • a.carkey
    Qurva krokik és 0 quicksavek ...
    GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!
  • Sephi
    Jaj szal amig nem gyutem ra hogy az Alt gomb lenyomasaval setal is Indy addig tok kivoltam a jatektol. De halistenek ennek is megvan a hangulata. Kivaltkepp imadom a bunyozast benne :)
  • gyraph
    Ezt csak most nézem :)))))
  • gyraph
    Mikor beérsz a terembe először elterelheted a figyelmét néhány koponyával, de aztán rögtön irány a bal oldali "barlang rész"....aztán már úgyis bezárod a kicsikét :)
  • And5
    baszátok meg én nem bírom tovább a krokodil sokkoló hatását rám néz megfagy a vér az ereimben kapkodom az egeret ide-oda a bill nyomom mint állat hogy ússzon rednsen közben izzadtság cseppek hullnaka homlokomról és bekapp ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
  • gyraph
    Azkomoly:) én az első platformra ugrottam... cső nélkül :) NEM VOLT KÖNNYŰ :)
  • Petyus_
    Ott a cső, arra miért nehéz ráugrani?