771
Indiana Jones and the Emperor\'s Tomb
-
#368 Pedig muszáj neki.Utána lejjebb kell engedni a másik láncot. -
ricky #367 Azt mindig is szerettem. Végre Prágában. A videó nagyon jó volt. Akkor ijedtem meg nagyon mikor kijött a krokk. De megúsztam. Na majd holnap folyt. Jó éjt mindenkinek!!! -
#366 VALAKI SEGÍTSEN
Prágában arra mi a megoldás, nem sokkal a #275-ös problémaután a kútnál át kellene ugrani a láncra, hogy eljussak szemben a csörlőhöz, de nem ugrik akkorát. Ez az a rész, ahol a patkányok rohangálnak és a kút félig a vízben van -
#365 Most majd +utálod az ugrálást is:)) -
ricky #364 SIKERÜLT!!! Én is belemásztom. Alig bírtam kijönni. Éppeg hogy sikerült megusznom. Bezártam végre. Mehetek tovább. Utálom az úszást!!!! -
#363 1 próbát megér -
ricky #362 Kő végtelen van. Most már itt van a rács előtt de nem jön be. :(( Én szerintem ha belemászok meghalok. De lehet, hogy kipróbálom. -
#360 Az szopás, én belemásztam a vízbe, hogy becsaljam:)) -
ricky #359 Mikor elindul az autorun. Ott help és valahol ott lesz! -
ricky #358 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Tovább mentem, gondoltam úgy se jön be. Erre mikor felértem akkor látom hogy beúszott mire leértem addigra meg kiment. És most megint csak várok, hogy bejöjjön. :( -
ricky #356 Már majdnem az összes követ beledobáltam a vízbe, de az a hülye dög nem akar bejönni!! :((( Miért??? -
#355 Ez jön a krokodil után -
#354 Prága -
ricky #353 melyik pályán van ez? -
ricky #352 Kösz, már rájöttem hogy nem oda kell beúszni, mert 15szörre sikerült túlélnem minimális élettel de csak kijárat van onnan meg ahol bejöttem. -
#351 Valaki nem tudja a választ a #343-as kérdésre???????? Nem tudok tovább menni:((( -
#350 Nekem is pörgött a kroki, de mire telepítettem 1 képlopót, addigra megevett pedig csomó ideig ott tempóztam a szája előtt:))
ricky nem a középsőbe kell elsőnek úszni, hanem balra be. Oda kell becsalni a krokit, majd bezárni a rácsot, hogy a dög bentmaradjon. aztán lehet ugrálni a láncokon. -
ricky #349 Trans nem tom mi and Lighting. Az új videókártyák ilynek. Nekem is ez volt a baj. A régi kártyám nem támogatta. Futtasd le az analyze your computert és ott kiírja mi a hiba. Ha az alsó a rossz akkor a TnL hiányzik, hanem akkor más a baj!!! -
ricky #347 hmmm bele mentem a vízbe a krokk csak pörgött tovább. Nem is jött hozzám, pedig ott mnetem el alatta, de nem volt elég levegőm és a hülye irányítás miatt a középsö sziklában nem tudtam felmenni. Ugye ott a víz alatt kell beúszni oda aközépső sziklába??? -
ricky #346 Én is itt vagyok a krokodilnál. Itt megy körbe körbe mellettem (nem a szikla körül hanem egyhelyben) már vagy 5 perce. Normális ez? Vagyott vagy csak át akar verni??? :) -
#345 Az első láncot be kell himbálni a W-S billentyűkkel, és akkor átugrik. Ha átállítodtad a billentyűket, akkor vissza kell állítani, mert csak úgy magy a himbilimbi -
#343 magus arra mi a megoldás, nem sokkal a.carkey problémája után a kútnál át kellene ugrani a láncra, hogy eljussak szemben a csörlőhöz, de nem ugrik akkorát. Ez az a rész, ahol a patkányok rohangálnak és a kút félig a vízben van -
#342 amugy istanbulit ma csak 23 adjara kezdem ujra mert bugos a jatek -
#341 nekifutotam , ugrottam, es ugy ostor -
#340 MÁGUS! EZT A PROBLÉMÁDAT? HOGY OLDOTTAD MEG?
#275 -
#337 nekem 256 MB DDR és kb 10mp a töltési idő -
#336 jo neked, en mertem es 2 percet tolt kb -
#335 És ha még mindig nem találod, akkor azért segít a térkép... csak hát idegesítő, hogy nehéz beazonositani, hogy hol vagy éppen. -
#334 Köszönöm! -
ssebo #333 Menj vissza a pála legelejére, ahol a vizbe ugrottál. Ott lesz jobbra ha felmászol és átugrálsz a romok tetején. lesz egy kis folyosó na ott van. Én is jó nehezen jöttem rá! -
#332 1.kirobbantós falnál,a vízben (Seahorse)
2.kirobbantós falnál,az oszlopok mögött(Trident)
3.a kapu előtt,a vízben(Polipos)
4.?????????????????(Kancsós nő???) -
#331 Eloszor is szerintem memoria kerdese a sokat toltes mert nekem tobb mint 5 masodpercet nem tolt. Alog irja ki hogy Loading es megcsillan ketszer.
Aztan az iranyitas szerintem nem szar mert tudni kell a gombokat. Ezert piladaul mint lenteb is irtam mar az alt gombbal lehet setalni ugyhogy nem esunk le mindenhonnan:)
A kameraval en nem is bajlodok mert eddig nem volt gond.
Nah az uszasnal en is fel vagyok haborodva. Az valami remes. Amikor az orias korkonal voltam aszitem pipot kapok vazz.
Jelenleg Iztanbulba nezem a capat a vizben :) -
ricky #330 Mikor leszakadt alattam a híd tök mergijedtem és nem is figyeltem mit ír ki. Egyszer csak egy krokodil szájában találtam magam, mert nem másztam ki, hanem csak úsztam. :( Szerintem a grafika is elég jó.
Lejebb ölvastam, hogy túl sokat tölt. Mit értetek ez alatt, hogy sokat, mert nekem max 15-20 másodpercet töltött eddig. -
ricky #329 Végre szereztem jó videókártyát. Nekem teccik a game, csak az a baj, hogy mindig mindent megmond és alig kell gondolkodni. Az úszással én is bajban voltam. De már megszoktam. Már a krokkok sem kapnak el (legtöbbször). Kár, hogy ebben nem lesz jeep és csónakozás. Vagy valami ilyesmi. :(( -
#328 Na végre! Megtaláltam mind a négy érmét...hát nem volt egyszerű. -
#327 És akkor még nem is úsztál:)) -
djcom #326 Hm...értem.:) -
#325 Megszokod majd.. kell a bunyóhoz! -
djcom #324 Hie All!
Eddíg nem volt időm tesztelni mert nem voltam itthon....
Hát a grafika csucskirály de a kamerakezelés megőrjít! -
#323 Arra gondoltam, ahol a pálya elején a terembe jöttem. Mikor először látom a krokit.
Szemben az artifact, balra a ketrec a krokinak, jobbra +a létrás terasz