Indy (Emperor\'s Tomb)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ahol az a kibebaszott sok ujratrmelodo katona van ott mit kell csinalni? talaltam 3 bobat is de azt hova?
-nemtom
-ugorj és utána ostor
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
lenne pár kérdésem
-nálatok is vagy csak nálam tölt iszonyu sokat?
-lesz késõbb ilyen csillés, meg gumicsonakos jelenet, mint az elõzõben volt, vagy végig ez az ugrálós jön?
-eakadtam. a prágai pálya (miutan megkaptam a kinaiaktol a kuldetest, es bejutottam). ott kinyitottam egy piros ajtot egy kapcsoloval. ha bemegyek az az ajton, akkor ott van egy nagyon mely szakadek. felette lelog egy ketrec, aminek az aljan van egy kampo, amire jelzi, hogy ostorozhatok. de az istennek sem akar ugy allni. maar egyensulyoz a vegen, annyira a szelen allok, c-vel is hbeigazitottam, de sehogy sem akar ostorozni😞 nem lehet egyszeruen megcsinalni😞
`Take a look to the sky just before you die`
Én a kis ikonok nélkül meglennék.. de így, hogy nincs mentés.. szerintem jobb, mint ikonokkal nélkül + mentés lenne.
- kilengetés W és S felváltva
- mozgás a láncon - kurzorbillentyûk (normál esetben inventory)
- leugrás Space
Ennyi a titka. 😊 Ja és India rulz! 😊
Fõleg a második lánc van "messze".
Irányba állok,erre nem mozdul(leng ki..)a lánc,álló helybõl meg ugye...nem megy,no...
A bikát állítsd a fenti körbe, a napot és a holdat (két mutató) meg a római számok alapján.. értelemszerûen. Mindig csak az aktuális ajtót kell beállítani, az elsõ a bika.
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Csak a GPU-val rendelkezõ (pl. Geforce és ATI Raedon széria) video kártyák támogatják.
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Különben az csak pillanatnyi idegbaj volt. Hülye leszek letörölni egy király játékot.
Blood Omennél is kiakadtam, amikor az ugráló fószerrel nem tudtam mit kezdeni.Nem szeretem az egyszerû játékokat, de ha nutaságokon akadok el, az felidegesít.Ennyi

Irányítás: kamerakezelés volt nekem furcsa, de már megszerettem (rájöttem, hogy kell az überfasza harcrendszerhez), meg Indy kicsit túl gyorsan mozog alapból, nehéz kordában tartani. 😊
Valami ilyesmire gondoltam, hogy poén plusz átvezetõ, hogy Indy szerez egy új kalapot, vagy valami.