16455
-
no1r #3386 amúgy inkább melóra kell, csak most nagyon beleszerettem ebbe a Fallout 3-ba (első kettő régen a szívem csücske volt :D ) -
no1r #3385 szerintem nem nagyon fog lemenni (bár karácsonyig még sok víz lefolyik), kifejezetten gamer notit pedig szerintem nem nagyon találsz 160 alatt...
én ha minden igaz 190ért fogok venni, de csak reménykedek hogy futni fog rajta egy pár újabb gém ami érdekelne (pl Fallout 3)
az a gond, hogy a vga-k (ahogy már említetted nagyon gyengék általában) :(
tényleg! ha már itt tartunk... a GeForce 9300M G-ről tud valaki valami érdemlegeset mondani? valamit tudnék vele kezdeni játék ügyben, vagy még ez is gyenge nagyon? mert ilyet látok Asusokban (amilyet szeretnék venni a fentebb említett árért) meg HD3470-et. de szerintem 9300 jobb mint 3470. vagy nem? :D -
DJ CONUS #3384 Ez valami üzletpolitika nem nagyon adnak tájékoztatást a vga-ról!
Boltokba! Ezért jöttem ide!:)
Proci/memoria 90% ba jók de Vga csak 10% ba! 160 alatt tud valaki gamer notit? Vagy Karácsonyra le megy áruk? -
#3383 msi nagyon rácuppant a noti piacra manapság -
Kalozoner #3382 hát igen, ha lehetne sokan ezt csinálnák inkább... -
DJ CONUS #3381 Űdv minden lapos rajongonak és használónak! Ezen a forumon új vagyok!
A vissza olvasáss kimaradt, lehet hülye a kérdés
Gamer laptop- cserélhető Gpu szoktak lenni?
Mert ha tud valaki 8600 vagy 9600os mobil Gpu megvásárolnám! mert drágák ezek a konfigok! és inkább venék egy alap gépet és bele DX10 es kártyát! -
#3380 MSI játékos notebookok
-
#3379 Ha megelégszel a home premiummal: link
Vagy veszel mellé ultimate-t: link -
#3378 akkor sztem vmi
2gb-ram 160gb hdd
amd turion x2 vagy athlon x2
+hd2600 vagy hd3470 ati
msi
asus esetleg -
Roman Pearce #3377 Jah és a HDD nem lényeg van külső vinyóm, az sem baj ha nincs benne:) -
Roman Pearce #3376 öééöö......laptopot vennék munkára vista ultimate op. rendszerrel, olyan tulajdonságokkal, amellyel min.3-4 órányit tud üzemelni, és gyorsan tudnak rajta futni a programok és net.Itt gondolok az Office programokra, Frontpages, powerpoint, Dreamweaver, meg a többire. Ha játszatni is tudok vele, az sem gond, uj gémekkel amugy sem játszom. De a programokat maximálisan vigye, minden gond nélkül. Az árat még nem tudom max 150 ezerig gondoltam, de ha megoldható alatta is az lenne a jó. Valamiért ugy érzem, hogy az igényeimnek ez az ár kevés lesz, de hátha nem
Ha van tippetek, kiváncsian várom öket. És köszi mindenkinek. -
#3375 ott a ponty -
#3374 15"-15.4"-os laptopokat miért nem lehet 9 cellás akukkal kapni?? -
#3373 kb szomszédok :D -
#3372 http://www.aldi.de
ALDI Einkauf GmbH & Co. oHG
Burgstraße 37
45476 Mülheim -
#3371 http://www.medion.com/
MEDION AG
Am Zehnthof 77
45307 Essen -
#3370 Aldi gazdaságos netbook, ezt is megértük... -
#3369 azt felárral sztem ehhez is lehet venni majd -
#3368 előre telepített alkalmazásai közt pedig Corel Office X3,
117 dpi) felbontású, LED háttérvilágítású kijelzővel ellátott
supán 1,2 kilogrammot nyom
-
#3367 ne légy rasszista de 6 cellás az akkuja a wind-klón 3-jával szemben (vagy nem is írják mekkora...), ami a lényeg ezeknél a gépeknél. -
#3366 de ez fehér
Garancia
2 év.
és a hdd is feleakkora
és nehezebb is -
#3365 túrót msi :) De mind1, inkább ezt: link -
#3364 német
msi
szted noname????? -
#3363 gagyi noname :) -
#3362 http://www.aldi-hungary.hu/hu/html/offers/2867_8583.htm
0" NETBOOK E1210*
99 990 Ft/darab*
(99 990 Ft/db)
* 160 GB SATA merevlemez
* BLUETOOTH® 2.0 USB Mini-adapter
* 1.6 GHz Intel® Atom™ Processzor N270
* 10” TFT (1 024 x 600 Pixel) widescreen képernyő az optimális kezelhetőségért
* GRAPHIC POWER
Intel® Graphics Media Accelerator 950
* 1 GB memória
* GYORS WLAN
Wireless LAN 802.11 b/g + Draft-n 300 Mbit/s1-ig
* INTERNET, TELEFON ÉS FOTÓK
beépített VGA webkamera és mikrofon
* USB 2.0 csatlakozás digitális fényképezőgéphez, nyomtatóhoz stb.
* Multi-kártyaolvasó (SD, MMC és MS)
Csatlakozások:
Multi-kártyaolvasó SD, MMC kártyákhoz vagy USB-hez
* 3 x USB 2.0
* 1 x VGA out
* 1 x hálózat (RJ45)
* 1 x mikrofon
* 1 x line out
A csomag tartalma:
Kényelmes hordtáska, Li-ion akkumulátor, hálózati adapter, Bluetooth® 2.0 USB miniadapter.
Méretek és súly:
* 26 x 18 x 1,9/3,2 cm
* 1,2 kg (akkumulátorral együtt)
Gazdag szoftver csomag
Előtelepített OEM-verziók és/vagy CD/DVD-n, valamint Recovery DVD-n vagy CD-n
* Microsoft® Windows® XP Home Edition (Service Pack 3-mal együtt)
* Corel® WordPerfect® Office X3
* Corel® DRAW® Essential Edition 3 + MediaOne™
* Cyberlink PowerDVD™ 7
* BullGuard Internet Security 90 napos internetes frissítéssel (ingyenes online-regisztráció szükséges)
* Symantec: www.symantec.com
Szuper mobil
Kicsi, könnyű, strapabíró, 10” widescreen TFT-képernyővel, ami a funkcionalitás és a könnyen kezelhető kis méret ideális kombinációja. Mindig és mindenhova magával viheti.
Kifejezetten kommunikatív
E-maileket küldhet, chatelhet vagy telefonálhat a Voice over IP-n keresztül. A beépített webkamera a kommunikációs lehetőségek széles tárházát kínálja Önnek.
Intel® Atom TM processzor N270
Ez a kifejezetten energiatakarékos Intel processzor speciálisan mobilinternet alkalmazásokhoz készült (MIDS). Egyszerű kezelhetősége, átlag feletti masszív jellege, nagy teljesítményű Wireless LAN-funkciója és hosszú élettartamú akkumulátora teszi kiemelkedővé.
* Internet
a WLAN-nak köszönhetően mindenhol vezeték nélkül internetezhet
intézze útközben levelezését
* Fotók
fényképek letöltése és nézegetése kártyaolvasó segítségével
* Zene
egyszerűen tárolhatja és meghallgathatja kedvenc zenéit
* Telefon
egyszerű telefonálás mindenhol VOIP vagy webkamera segítségével
1 A maximális teljesítmény eléréséhez IEEE 802.11 Draft-n router szükséges (nem képezi az ajánlat részét), a 300 Mbit/s bruttó értéket jelent, felhasználói szinten 75 Mbit/s sebesség érhető el. A beépített WLAN megoldás használatával kapcsolatban a használati utasításban talál információkat.
2 A tesztelt termékkel ellentétben, Magyarországon a „WISO Mein Geld 2008“ nélkül kerül értékesítésre.
ezt írják róla -
Kalozoner #3361 és még izléses is--- -
#3360 99eft most ez eredeti windows-al
nem saját fejlesztés, egy-két apróságot leszámítva ugyanis megegyezik az MSI Wind U100-zal.
3év garival igencsak bes buy
-
#3359 Játékra min. 8600 nvidia ill. 3650 ati.
Proci se egy mai csirke, de nem rossz... -
#3358 sok -
#3357 Jók. Laptopba bőven elég. -
#3356 Noh ezt most miért? Mégis jók az AMD-k? -
#3355 Olyan kérdésem lenne, hogy a laptokokban lévő Ati HD2600 és HD3470-es videókártyák között sok különbség van?
Előre is köszi a válaszokat!! -
jeti00 #3354 sry, helyesen "amilo pa 2548 hu' és vista home premiumot is adnak mellé bár az nem túl fontos. -
jeti00 #3353 hali!
kinéztem ma egy fujitsu siemens 'ampilo2548hu' fajtájú laptopot.
Turion64 x2 TL-52 1.6Ghz proci
Gf 8400M videókari
250gb hdd
wifi, kártyaolvasó stb.
124.000 Ft
vélemény? Ezt a fajta procit sajna nem ismerem és ezek az M-es videókarik is ismeretlenek :S -
#3352 itt az MSI VR601X-085HU ha 150kig belefér sztem jó választás (de majd a nagyok leinformálnak ) -
no1r #3351 és 190ezerér 15.4 notebook játékra nem üti egymást? :D (viccelek) -
#3350 Spock: -
#3349 semmiféleképpen sem AMD-t. -
#3348 Sziasztok!
Kicsit kiestem a laptopos infókból mióta van laptopom. De most ismerősömnek kellene gép netezésre és officera. Semmi játék. Tanulva saját hibáimból azt javasoltam neki, hogy semmiféleképpen sem AMD-t. Az aksim 12 percet bír 1,5 után.
Nézegettem a belépő szintű gépeket, és amint láttam a legtöbben Intel Mobil Celeron procik vannak. Ezek milyenek? Gondolom, hogy elbírják az XP-t meg az officet, de jó lenne, ha pár év múlva még felmenne rá a Windows 7 anélkül, hogy halál lassú lenne tőle a gép. Ha esetleg ez a Celeronos proci nem jó, akkor milyet kéne keresni?
Illetve márkákkal, hogy állunk most? Gondolom a Fujitsu Siemensek azóta sem lettek jobbak. Mindenféleképpen egy majdnem elnyűhetetlen gép kellene 150 ezer alatt. -
Kalozoner #3347 190ért 17-es notebook játékra, ezek a szavak alapból zárják ki egymást...