Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
notebook.lap.hu
Mondjon már nekem valaki egy jó laptop-ot/notebook-ot amelyikbe AMD(Turion) procivan...és mennyibe kerül egy olyan?
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Albiban vagyok.Kicsi a hely!
Meloban valaszthatok laptopot egy bizonyos kerettel!
Melyik az ami birja a jatekot!(Pontos tipus kellene)Nagyon birja.
Mert tok jo lenne melo utan otthon jatszani!!!!
Help me!!!!
splintercellmsk.uw.hu
MSI K8N SLI Diamond plus,A64 X2 4400+,2x Leadtek Px7900Gtx VGA,Corsair Twinx 4x1Gb PC4000,Seagate 2x250Gb Sata
MSI K8N SLI Diamond plus,A64 X2 4400+,2x Leadtek Px7900Gtx VGA,Corsair Twinx 4x1Gb PC4000,Seagate 2x250Gb Sata
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Áll. az AMD az nagyonn teljesitménnyel bír, de jobban eszi az aksit, és jobban melegszik, mint a Pentium. Ebbõl mi igaz?
Egyébként meg nem tudom mennyire vagy Notebook felhasználó,de nekem van egy,és abban csak 1,4Ghz proci van,és ha tehetem rögtön csatlakoztatom a 220-ra.
Egyébként is,ha használod az esetek nagy töbségében olyan helyen vagy,ahol tudod tölteni közben.
Nekem egyértelmüen az válik be jobban,melyben brutál a proci erõ.Ha most vennék notebookot akkor pentiumost nem vennék semmi pénzért.
A centrino nem errõl híres,ott inkább az energiagazdálkodás a lényeg.
Tehát szereti ha van alatta normális hálózati csati.
Melegedést is el lehet felejteni,és semmivel nem hangosabb mint a pentiumos.
A két videókari kb egy szinten van,de kb.
Amit nyernél a radeonnál azt elvesztenéd a gyenge procinál.
És a vidkariból melyik a jobb? Rageon vagy Gef Go? Meg áll. az AMD melegszik, hangos, meg eszi az aksit...
Aspire 1690 WLMi,XPHome,PM715 1.5GHz,15.4"WXGA CB, 60GB,2x256MB,DL DVD±RW,M-RadeonX700 64MB,GLan,Wlan ACE-LX.A6505.117
vagy
Aspire 1524 WLMi,XPHome,Athlon64 3400+,15' WXGA, 60GB,2x256MB,DVD±RW,GeForceFX5700Go 64MB,Wlan LX.A4105.093
sürgõs lenne a segitség!
Köszi
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Én is most akarok venni laptopot. Ki is néztem 1et.
Nagy vonalakban:
-Acer
-2600+ sempron
-512 ram
-60 Gb vinyo
-vga radeon 9250
-dvd iró +/- dual 8x
-usb.hang......stb
-vadi új 168.000Ft Boltban kapható garanciával!!!
-nem vagyok benne biztos hogy 15,4 v 17 a kijelzõje!!!!
Ha érdekel további infót tudok adni hogy hol!
Üdv
De néztem a honlapon(acer) hogy a 2800+ az 200.000Ft netto áron van
Az élet eleme a lét!
Szeretném a véleményeteket kikérni, hogy hol lehet Mo-on a legkedvezõbb áron laptopot vásárolni, esetleg akinek nagyker vásárlási tapasztalatai is vannak azt is szívesen olvasnám.
Elõre is köszi
Üdv.
en ezt: http://www.usanotebook.hu/ntb.php?id=440 neztem ki magamnak..
vélemény?
Én egy fujitsu siemensre gondoltam,lehet hogy ez egy általad leírt "desknote" gép lehet.Nem játékra hanem irodai munkákra kell,tudod ilyen alap dolgok mint word,excel,explorer,útböngészõ,stb. + esetleg DVD filmnézés. Azért döntöttem az AMD mellett mert olcsóbb,meg gyorsabb mint egy celeron meg az asztaliba is AMD van.
Fujistu siemens
ez 256 mb ram-os,ez valóban kevés az XPhez😞
keresek egy másikat...
köszönöm a segítséget!
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Felbontásban 1024*768 - 1400*1080 az általános (4:3 arány esetén), gondold meg melyiket fogod inkább használni, hiszen tft moncsit nagyon ajánlott natív felbontáson használni. Munkára inkább a nagyobb felbontás javasolt, játékra meg olyan amit elbír a videokártya. Egy radeon 9600 nem fog neked 1400-ban folyamatos képet produkálni Far Cry alatt, ilyen gyengébb kártyához érdemesebb az 1024*768. Egy x700-ashoz mehet az 1400*1080, fõleg ha inkább régebbi, kevésbé erõforrászabáló játékokkal jáccol (pl. NFSU 1-2).
RAM az legyen minimum 512, de inkább 1024. 256-ot megzabál maga a win xp, az nagyon karcsú. DVD-t mindenképp tudjon olvasni (újabb notikban ez alap), ha lehet íni is (szerencsére ez is kezd alapértelmezetté válni, de még nem mindenhol).
A nagy márkák (Dell, HP, IBM) mindig drágábbak, itt az ár fele a márkanév, sztem jobban jársz egy kevésbé neves, de megbízható cuccal, úgyis mindegyik ugyanazt a kínai alkatrészt használja. Pl. Clevo, Gericom, de az Acernek, Toshibanak is vannak kevésbé irreális áron adott cuccai.
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Minimális fogyasztásra nem tudok sokmindent ajánlani, mert a celeronos, integrált videós cuccokat meg se nézem. De van, csak keresgélni kell. Általában 5-7 órás üzemidõket írnak rá, ami persze csak álomban létezik, vagy dupla aksival, ha nem csinálsz vele semmit, csak megy üresjáratban, max egy lightos böngészgetés belefér.
Sztem a Clevo M400A pont egy középút, mobil procival (Dothan), x700-as videokártyával, és még olcsó is (350k körül). Azonban itt a Turion64 is, én inkább arra várnék a 64 bit miatt, nemsoká úgyis hemzsegni fognak az ezt kihasználó progik, a Far Cry máris sokat gyorsul + szépül tõle (persze az azt kihasználó patchel). Intelben nincs 64 bites mobil proci, majd csak 2006-ban, ha mindenképp olyat akarsz, akkor a Dothan az embered. Az ilyen kategóriában jellemzõ az 1-3 óra üzemidõ. 3 ha nem csinálsz semmit, 1 ha használod (video, game)
A Clevo D900T a max teljesítmény mintaképe, nem is notebook, hanem desknote prescottal, gf 6800-al. Hát itt az aksit akár el is felejtheted, örülhetsz ha 2 percig bírja. Ez gyakorlatilag egy összenyomott asztali gép, csak konnektor mellett üzemel, de legalább jó drága.