Html-, css- és php-help
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Mert ha igen az szerver beállítás (auto_increment_increment).
Ha nem úgy érted, akkor ahogy írtam, ha nem üres a tábla a legmagasabb érték alá nem rakja az auto incrementet.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ALTER TABLE mytable AUTO_INCREMENT = 1De ha van már bent adat, akkor a következõ legmagasabb számra állítja.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ha az oldal 100% fix méretû, szélesség és magasság egyaránt, akkor esetleg lehet absolute pozícionálással "összehekkelni", de remélem nem akarsz hover után rákattintani arra a jobb alsó sarokban.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
kicsit feljebb raktam így könnyebb észrevenni. Az alsó csík egy div (<div id="submenu"></div>😉 és az is jó lenne ha valahogy rá tudnám erõszakolni hogy abban jelenjen meg ott, vagy legalábbis azon a helyen úgy, hogy ha átméretezem az ablakot ne csússzon el. Úgy sorakozzanak a submenük alul mint a rendes menüpontok baloldalt.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A hover-el és a display: none-al tudnád megcsinálni amit szeretnél
#teszt {display: none;}
#gomb:hover + #teszt{display: block;}
így pl a teszt id-vel rendelkezõ elem alapjáraton none(nem látszik nem is foglal helyet) de ha ráviszed az egeret a gomb idvel rendelkezõ elemre akkor a teszt block lesz és újra látható.
Azt nem tudom, hogy mennyire helyes megoldás de mûködik.
Amúgy ja, ha csak e-mailre kell felesleges saját szervert venni.
paypal pénz visszahúzások ellen mit lehet tenni? Ez így elfogadhatatlan hogy vesznek valamit, fel van adva postán aztán egy mondvacsinált hülyeséggel visszahúzzák a teljes összeget. Vagy milyen alternatívák vannak PayPal-el szemben? Azt akarom hogyha valamit kifizettek az maradjon is kifizetve, hacsak _ÉN_ úgy nem döntök hogy vissza akarom adni a pénzét.
Viszont a távolság miatt lassú szar, lásd az aláírásomban szereplõ oldalak
Egy konkrét -akár fizetõs- szolgáltató nincs, ami napi több ezer e-mail elküldését engedi?
1,5$ / 1000 email
Legyen egy belsõ lekérdezés ami limit 50-el kiszedi az id-ket, aztán egy külsõ ami egy id in(belsõ lekérdezés) és ez kap offset+limitet.
Vagy legyen egy sima ami ugyanúgy offset és limites csak az elején van egy top 50 ?
Egyébként Chrome-ba meg volt nyitva egy oldal, spanyolul, de pont a WCAG + HTML5-rõl volt szó http://www.fundacionctic.org/servicios/estandares-w3c-y-calidad-web/formacion/workshop-wcag-20-y-html5-barcelona-octubre-2012 szóval ha már beszélnek róla vagyis majd csak fognak akkor az jó dolog. És mondjuk ha belegondolsz tökéletes megoldás, mert eddig mire használták a <small> tagot?, hogy kisebb legyen a betû, szemantikailag nevetséges arra ott a CSS; így pedig nagyon is logikus, hogy small printrõl van szó.
Köszönöm.<#worship>#worship>
Az elõbb biztos elnézhettem valamit!
Majd írok, ha nem sikerülne....
HTML 5 a <small> tagot ajánlja az ilyen esetekre. Ezáltal egy kicsit megnehezítik az ember munkáját, mert most ugye dobjak ki egy szemantikailag megfelelõ taget csak azért, hogy megfeleljek a WCAG elõírt szabályoknak vagy fordítva?
Ez valami olyasmi amikor bemész valahová és mind a két felérõl két véreb vicsorog de csak egy csont van a kezedbe.
<input type="text" class="inputtext" name="szoveg">
helyett használj textarea-t:
<textarea name="szoveg" class="inputtext" cols="20" rows="20"></textarea>
az .inputtext -be meg add meg a padding:0; -t.
Készítettem egy egyszerûbb ûrlapot, árajánlat kérés céljából:
<form name="Formular" method="POST" action="/kuld.php">
<input type="text" name="Neve">
<input type="text" name="cime">
<input type="text" class="inputtext" name="szoveg">
<input type="submit" value="Küldés">
</form>
A legfõbb problémám az, ha a szöveg bevitelénél enter-t nyomsz, egybõl elküldi a levelet! Van erre valami, ami ezt kiküszöböli, és küldés helyett új sorba megy a kurzor?
A másik pedig, a legalsó "szoveg" résznél megnöveltem a kitöltendõ rész méretét az üzenethez egy css styleban : .inputtext { width: 254px; height: 100px; }
A nagyság megvan, de sajnos a kurzor a box közepén áll, s nem a bal felsõ sarokban.
Megköszönném, ha tudnátok erre is mondani valamit!
Matty
<li>....</li>
<ul><li></li></ul>
<li>...</li>
Lett az eredménye és JS alatt onclick-re a next ul-t kinyitja. Sajnos ez IE alatt nem igazán (értsd sehogy 😄) megy. Hogy érdemes csinálni ilyet?
megadtam az elérést a serveren, de a tárhely szolgáltató által feltüntetett error ablak jött ki..(000webhost)
segíts :SS
Tudsz ilyen kódot ?
akár ezt az egész mappát valahogy csak be lehet ágyazni a weboldalra, aztán úgy már simán megjeleníteni, nem ?:SS
A helyzet az, hogy a Word alapból készített 2 htm fájlt. Az egyik a formázott, szép fajta, a másik a sima legalapabb táblázat. Illetve létrehozott egy mappát a dokumentum elemei néven, ami tartalmaz: stylesheet.css, sheet001.htm, sheet002.htm, filelist.xml fájlokat.
Nos, a szép, formázott htm-et notepad++ segítségével kimásoltam, és beraktam a weboldalra..de össze-vissza kuszaság jön ki. Nem tudja megjeleníteni.
Segítenétek úgymond 'beágyazni' akár ezt az egész mappát, hogy el tudja érni a server, s meg tudja jeleníteni ?:S