Html-, css- és php-help
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ha valaki rendelt egy cégtõl weboldalt, akkor oda szokás adni a megrendelõnek a kódot nem? Ha a webtárhely szolgáltató és az aki csinálta a honlapot ugyanaz a cég, akkor sem az van, hogy maximum a generált oldalakat küldik el a megrendelõnek, hanem mindent (php fájlok). Vagy ez nem így van?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Esetleg a html formban az input filenak nincs megadva, hogy name='torrent'.
ezt a hibár írja:Warning: fopen()
Cant read uploaded file
eza 29-es sor:
$fd = fopen($_FILES["torrent"]["tmp_name"], "rb") or die(FILE_UPLOAD_ERROR_1);
és ez hogy kell kinézzen ezt meg megköszönném ha helyesen leírnátok
Pl.:
$dbhost = localhost -> ez így helytelen.
$dbhost = 'localhost';
vagy
$dbhost = "localhost"; -> így helyes.
Parse error: syntax error, unexpected T_DNUMBER in /index.html/include/functions.php on line 475
eza 475-ös sor:
$conres=mysql_connect($dbhost, $dbuser, $dbpass);
hogy kell kinézzen?
Komoly oldalrol van szo de ezekben a bökkenökön felakadtunk! Segitsegeteket kérjük
Warning: fopen()
Cant read uploaded file
és nem tölti fel 😞
(kösz a választ)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Cant read uploaded file
eza 29-es sor:
$fd = fopen($_FILES["torrent"]["tmp_name"], "rb") or die(FILE_UPLOAD_ERROR_1);
hogy kell kijavítani?
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Azaz, IE6-8-ban JS nélkül lehet nincs datepicker, de régebben is be tudták írni az emberek a dátumot, tehát amíg az oldal használható és felismerhetõ abban a böngészõben is, addig rendben van, akinek meg naprakész böngészõje van / van JS, annak ott egy datepicker.
Az, hogy plussz munka? Hát igen, minden munkának megvan az árnyoldala, amitõl néha büdös a munka, de ez van.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Én személy szerint belefáradtam abba a hulladékba, és aki IE-vel megy az oldalamra át dobom egy Chrome vagy Firefox letöltõ oldalra, hogy válasszon mást 😄
Igaz tudunk készíteni feltételeket, de ezzel ugyan ott vagyunk ahonnan kiindultunk, sõt még plusz munkát is kapunk, mert eddig elég volt egy crossbrowser jQuery library használata ezután majd elágazásokat is kell tenni még bele 😛 😊
Nem tudom nektek mi a véleményetek ezekrõl?
Olyan problémám lenne hogy találtam egy tök jó template-t és ennek a menüjét alakítottam legördülõvé de viszont amikor lejön az almenü akkor eltolja a háttérképét de én meg úgy szeretném hogy az alatta lévõ részre rámenjen és ne tolja el. Nem tudom mennyire értelmes a kérdés így. Tud valaki segíteni ilyenben? Beszúrjam az egész html kódot és css-t?
Elõre is Köszi!
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
[/cserf][/fülünyúl]
de õt nem lehet, mert lány 😞
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Talán változtass a stílusodon, és az emberek is normálisan fognak hozzád állni.
[/cserf][/fülünyúl]
OFF vége itt és most, ne szemeteld tele ezt a topikot is.
[/cserf][/fülünyúl]
Tudtommal én nem szóltam be neked,. hanem segíteni próbáltam, sé te így reagálsz.
Nem vagyt e egy kicsit beképzelt?
Leszállhatnál a magas lóról végre, mert rólad beszél az egész SG csoport facebookon is, ezzel a baromságaiddal is csak magadat égeted.
no comment. <#wow3>#wow3>
[/cserf][/fülünyúl]
Követlek???
LoL, kicsit üldözési mániád van Kata, és ez már komoly 😄
De ez egy egyszerû mûvelettel megoldható.
[/cserf][/fülünyúl]