Html-, css- és php-help
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megtudná nekem valaki mondani, hogy a lent látható adatokkal hogy tudnék FTP kapcsolatot létrehozni total commanderrel, mert eddig mindenhol sikerült de itt nem tudok rá jönni hogyan lehetne.

"Megcsináltam egy table-t te még sem sikerül azt megcsinálni azt megcsinálni hogy a table "top" értéke a 0-án legyen."
A <table> tagnek nincsen top attribútuma, az attribútumok közül maximum a style attribútumnál (ami a <table> tag CSS-definícióját szabályozza) adható meg top tulajdonság, és adható meg 0-ás érték.
De mire is kell ez neked pontosan? Az oldal tetejéhez akarsz igazítani egy táblázatot? Akkor a legbiztosabb, ha CSS-sel szanálod az összes margót, kitöltést, szegélyt:
* {
margin: 0;
padding: 0;
border: none;
}
"Az lenne a kérdésem hogy ezt div nélkül meglehet-e csinálni és ha igen akkor hogyan vagy pedig nem?"
A pozicionálásnak semmi köze ahhoz, hogy táblázattal vagy <div> taggel oldod meg.
Ennek csak az a lényege, hogy táblázatot adattáblák létrehozásához találták ki, nem az oldal szerkezetének (ez lesz a fejléc, ez a navigáció, ez a tartalom, stb...) kialakításához - csak amíg a CSS nem volt rendesen kiforrva/támogatva, ez volt az egyetlen mód az oldalszerkezet kialakítására.
Viszont mostanság a táblázat oldalszerkezetnek való használata több problémát felvet az akadálymentesség, keresõoptimalizálás szempontjából, így érdemes elhagyni, és a táblázatmentes oldalszerkezet kialakításával (és a CSS-sel) közeli barátságot kötni.
A <table> tagnek nincsen top attribútuma, az attribútumok közül maximum a style attribútumnál (ami a <table> tag CSS-definícióját szabályozza) adható meg top tulajdonság, és adható meg 0-ás érték.
De mire is kell ez neked pontosan? Az oldal tetejéhez akarsz igazítani egy táblázatot? Akkor a legbiztosabb, ha CSS-sel szanálod az összes margót, kitöltést, szegélyt:
* {
margin: 0;
padding: 0;
border: none;
}
"Az lenne a kérdésem hogy ezt div nélkül meglehet-e csinálni és ha igen akkor hogyan vagy pedig nem?"
A pozicionálásnak semmi köze ahhoz, hogy táblázattal vagy <div> taggel oldod meg.
Ennek csak az a lényege, hogy táblázatot adattáblák létrehozásához találták ki, nem az oldal szerkezetének (ez lesz a fejléc, ez a navigáció, ez a tartalom, stb...) kialakításához - csak amíg a CSS nem volt rendesen kiforrva/támogatva, ez volt az egyetlen mód az oldalszerkezet kialakítására.
Viszont mostanság a táblázat oldalszerkezetnek való használata több problémát felvet az akadálymentesség, keresõoptimalizálás szempontjából, így érdemes elhagyni, és a táblázatmentes oldalszerkezet kialakításával (és a CSS-sel) közeli barátságot kötni.
top?
Valaki tudna segíteni? Tudom hogy ez alap, csak vmiért még sem sikerül, dreamweaverbe elkezdtem csinálni egy weblapot de mégis a CODE részén. Megcsináltam egy table-t te még sem sikerül azt megcsinálni azt megcsinálni hogy a table "top" értéke a 0-án legyen. Az lenne a kérdésem hogy ezt div nélkül meglehet-e csinálni és ha igen akkor hogyan vagy pedig nem?
[O_O] (.)(.)
3 év büntetõtábor mint fél év clean és prolog, de azokban már csak nehézség volt de az asm az elvetemültség, a clean és prolog legalább jó volt valamire, szerettem eljátszani a prologban a generálásokkal hogy lehet szûrni csonkolni stb egész jó volt az.
2 evig tanultam, 1 evig programoztam Assyben 😄
Jo fun volt, megtanultam legalabb programokat feltorni 😄DDDD
Mara mar szerintem semmire sem emlekszek 😞
csakhgy lea eax 😄
Jo fun volt, megtanultam legalabb programokat feltorni 😄DDDD
Mara mar szerintem semmire sem emlekszek 😞
csakhgy lea eax 😄
😄DDDDDDDDDDD
assemblyben kellene, gondolkodnék elmegyek sáncot ásni, tudom nem fizetik jól, de könnyebb munka.
[i]"Ok. Felteszem a gépre, bár nemtudom ennek mi az elõnye? "
Ennek akkor van értelme, ha nem akarsz külön webtárhelyet fenntartani a szkript kifejlesztése alatt (mert például pénzbe kerül, vagy nincs az adott helyen netkapcsolatod, vagy kontrollálni akarod a környezetet amin fejlesztesz).
"Mindenesetre egy profi flash oldalt összerakok, de ez nem megy."
Hiába tudsz egy layoutot/izgõ-mozgó Flash-animációt látszólag szépre megcsinálni a webfejlesztés nem csak ebbõl áll.
Tudni kell HTML nyelven, úgy hogy a böngészõ-, felolvasóprogramok, keresõmotrok értsék, hogy mit akarsz közölni (és érdemes úgy tudni, hogy mindezt hatékony módon - akadálymentesen, böngészõfüggetlenül, keresõbarátan,... - tudd használni).
Tudni kell CSS-nyelven, hogy a HTML nyelven megírt struktúrát formázni tudd.
Ha a szerveren levõ állományokat/adatbázisokat kezelni legyél képes, tudni kell PHP (vagy ASP, JSP, CFML, Perl, Ruby,... - attól függ milyen környezetet tudsz használni)-nyelven is.
Ha adatbázist használsz, tudni kell az SQL nyelvet.
Ha a Flash animációt szabályozni akarod, akkor is kell tudni az ActionScriptet.
" Nem értem miért nem lehet ezt egyszerûbben megoldani, túl van bonyolítva az egész."
Igen, mindezek bonyolultak (de nem érthetetlenek) - de a számítástechnika már csak ilyen (örülj neki, hogy mindezt nem assemblyben kell megírnod).
Valaki ezt tanulja pár évig, valaki ezért kapja a fizetését.
Ne várj instant megoldást - egy "tutorial" csak mankóként fog szolgálni, háttérismeretek nélkül vagy nem fogod érteni, vagy ha módosítani akarod nem fogod tudni módosítani.
Ennek akkor van értelme, ha nem akarsz külön webtárhelyet fenntartani a szkript kifejlesztése alatt (mert például pénzbe kerül, vagy nincs az adott helyen netkapcsolatod, vagy kontrollálni akarod a környezetet amin fejlesztesz).
"Mindenesetre egy profi flash oldalt összerakok, de ez nem megy."
Hiába tudsz egy layoutot/izgõ-mozgó Flash-animációt látszólag szépre megcsinálni a webfejlesztés nem csak ebbõl áll.
Tudni kell HTML nyelven, úgy hogy a böngészõ-, felolvasóprogramok, keresõmotrok értsék, hogy mit akarsz közölni (és érdemes úgy tudni, hogy mindezt hatékony módon - akadálymentesen, böngészõfüggetlenül, keresõbarátan,... - tudd használni).
Tudni kell CSS-nyelven, hogy a HTML nyelven megírt struktúrát formázni tudd.
Ha a szerveren levõ állományokat/adatbázisokat kezelni legyél képes, tudni kell PHP (vagy ASP, JSP, CFML, Perl, Ruby,... - attól függ milyen környezetet tudsz használni)-nyelven is.
Ha adatbázist használsz, tudni kell az SQL nyelvet.
Ha a Flash animációt szabályozni akarod, akkor is kell tudni az ActionScriptet.
" Nem értem miért nem lehet ezt egyszerûbben megoldani, túl van bonyolítva az egész."
Igen, mindezek bonyolultak (de nem érthetetlenek) - de a számítástechnika már csak ilyen (örülj neki, hogy mindezt nem assemblyben kell megírnod).
Valaki ezt tanulja pár évig, valaki ezért kapja a fizetését.
Ne várj instant megoldást - egy "tutorial" csak mankóként fog szolgálni, háttérismeretek nélkül vagy nem fogod érteni, vagy ha módosítani akarod nem fogod tudni módosítani.
Mindegy, nem érdekes. Mindenesetre egy profi flash oldalt összerakok, de ez nem megy. Nem értem miért nem lehet ezt egyszerûbben megoldani, túl van bonyolítva az egész. Érthetetlen, ráadásul egy komplett tutorial nincs rá.
akkor miért írsz hülyeségeket, ha tudod?
Ha nem tudtok segíteni, minek papoltok hülyeségekrõl? Én is tudom mi a különbség a kiszolgáltató meg a ...szolgáltató között.
miért nem írod meg egy külön fájlban a menüt és include-olod be minden oldalra?
<html><body><script type="text/javascript">
re = new RegExp("\\b u. \\b");
var subj="Budapest, IX. kerület (József Attila ltp.), Ifjúmunkás u.";
subj.match(re);
</script></body></html>
Namost azt az utca nevét szeretném kihalászni a stringbõl.
A buiztos pont hogy szóköz u. jön utána.
Erre kéne egy regexp. Ami most van azt nem jó egyaltalan.
re = new RegExp("\\b +\\b"); ez vissza match az utca nevére csak hogy rakom oda, hogy utánna egy szóköz u. jön?
re = new RegExp("\\b u.
var subj="Budapest, IX. kerület (József Attila ltp.), Ifjúmunkás u.";
subj.match(re);
</script></body></html>
Namost azt az utca nevét szeretném kihalászni a stringbõl.
A buiztos pont hogy szóköz u. jön utána.
Erre kéne egy regexp. Ami most van azt nem jó egyaltalan.
re = new RegExp("\\b
May the force serve you well!
#15237 Igen, köszi!
Másik kérdés:
Framek mennyire "divatja múltak"? Mert van egy menüm, viszont ha le akarom cserélni, vagy bõvíteni szeretném akkor az összes fájlt át kell írnom és azt mondták, hogy manapság már nem használják annyira...
Másik kérdés:
Framek mennyire "divatja múltak"? Mert van egy menüm, viszont ha le akarom cserélni, vagy bõvíteni szeretném akkor az összes fájlt át kell írnom és azt mondták, hogy manapság már nem használják annyira...
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
azt azért tanuld meg, hogy kiszolgáló, vagy szolgáltató, a kiszolgáltató az teljesen mást jelent(olyan személy, aki pl mások adatait kiadja egy harmadik embernek)
fwrite($f, mb_convert_encoding($s, 'ISO-8859-1', 'UTF-8'));
van valakinek ötlete arra, hogy miért lesz a fájl mégis utf8 kódolású? amikor máshol nem is írok bele. ANSI kódolásút akarok, és az ékezetek is maradjanak meg (a php fájl kódolása ANSI, nem módosítom a headert se, nem is adatbázisból jön az adat)
van valakinek ötlete arra, hogy miért lesz a fájl mégis utf8 kódolású? amikor máshol nem is írok bele. ANSI kódolásút akarok, és az ékezetek is maradjanak meg (a php fájl kódolása ANSI, nem módosítom a headert se, nem is adatbázisból jön az adat)
"Igen, észrevettem a hibát. "
Akkor a #15252-es hozzászólásodban kissé elhamarkodott a "Megírtam a regisztráció - login forráskódot."-kitétel. 😉
"md5-ös jelszóvédelmet"
Arra fel kell hívjam a figyelmed, hogy az önmagában nem sokat ér.
Egyrészt ha nincs például SQL-injektálás ellen védelem (legalább egy mysql_real_escape_string), akkor hozzá lehet jutni az adatbázishoz.
Másrészt a szimpla MD5-ös hash "visszafejthetõ", érdemes "sózni" - például:
<?php
$salt = "a6ZB7q41";
$password_hash = md5($salt.md5($password.$salt));
?>
"még azt nem tudom, hogy hogyan hozzam létre a kapcsolatot a mysql adatbázissal"
A webtárhely-szolgáltató adatbázisához a webtárhelyre feltöltött szkript tud hozzá férni.
Ehhez a szolgáltató ad egy adatbázis-szervert, egy felhasználónevet, egy jelszót, és egy adatbázist. Ezeket kell megadni a szkriptben a mysql_connect illetve a mysql_select_db függvények paramétereiben.
Ha nem akarsz webtárhelyen ügyködni, akkor meg a lokális gépeden kell egy webszerver-csomagot elhelyezni - mint azt már a Dreamweaver topikban említettem.
Akkor a #15252-es hozzászólásodban kissé elhamarkodott a "Megírtam a regisztráció - login forráskódot."-kitétel. 😉
"md5-ös jelszóvédelmet"
Arra fel kell hívjam a figyelmed, hogy az önmagában nem sokat ér.
Egyrészt ha nincs például SQL-injektálás ellen védelem (legalább egy mysql_real_escape_string), akkor hozzá lehet jutni az adatbázishoz.
Másrészt a szimpla MD5-ös hash "visszafejthetõ", érdemes "sózni" - például:
<?php
$salt = "a6ZB7q41";
$password_hash = md5($salt.md5($password.$salt));
?>
"még azt nem tudom, hogy hogyan hozzam létre a kapcsolatot a mysql adatbázissal"
A webtárhely-szolgáltató adatbázisához a webtárhelyre feltöltött szkript tud hozzá férni.
Ehhez a szolgáltató ad egy adatbázis-szervert, egy felhasználónevet, egy jelszót, és egy adatbázist. Ezeket kell megadni a szkriptben a mysql_connect illetve a mysql_select_db függvények paramétereiben.
Ha nem akarsz webtárhelyen ügyködni, akkor meg a lokális gépeden kell egy webszerver-csomagot elhelyezni - mint azt már a Dreamweaver topikban említettem.
Mert ugye nekem a gépen nincs mysql elérés csak a kiszolgáltatónál, viszont a tutorialt a készítõje saját gépérõl tesztelte. Így gondolom a forráskódokon is változtatni kellene.
Igen, észrevettem a hibát. De most egyenlõre csak azt szerettem volna megoldani, hogy a weblapról létre lehessen hozni egy egyszerû reget a kiszolgáltató mysql adatbázisában. Viszont van egy sokkal jobb forráskód-gyûjtemény, nemrég készült el. Ez tartalamzza az index, register, login, member, logout.php-ket, md5-ös jelszóvédelmet, meg mindent ami csak kell.
Eygenlõre még azt nem tudom, hogy hogyan hozzam létre a kapcsolatot a mysql adatbázissal <#miaz>#miaz>
Eygenlõre még azt nem tudom, hogy hogyan hozzam létre a kapcsolatot a mysql adatbázissal <#miaz>#miaz>
Adott az SQL-adatbázis-táblát létrehozó lekérdezés - ezt a tárhely adatbázis-kezelõ alkalmazásával (PhpMyAdmin, mysqladmin,...) vihatõ fel - ez már megvan.
Amit te LOGIN forráskód néven említesz az a regisztrációs ûrlap - ez jeleníti meg a látogató számára a regisztrációs adatokat bekérõ ûrlapot. Nevezzük mondjuk register.php-nek.
Mivel a regisztrációs ûrlap <form> tagjének action attribútuma a do_reg.php-re hivatkozik, ezért a regisztráció kódja nevû kódot do_reg.php néven kell elmenteni.
De! Én ezt ebben a formában nem használnám, ugyanis:
- A regisztrációs ûrlapon nincs semmilyen ellenõrzés - például nincs ellenõrizve, hogy a regisztráló nem-e valamilyen automatikus robot (ez ellen például Captcha segítségével védekezhetsz); vagy nincs ellenõrizve, hogy az e-mail mezõ helyesen lett kitöltve (reguláris kifejezésekkel ellenõrizheted - errõl például itt olvashatsz).
- A regisztrációs ûrlap kétszer szerepel.
- A regisztráció kódja nevû kódban se XSS, se CSRF, se SQL-Injection támadások elleni védelem nincs. Így könnyedén támadás alá vehetõ az oldalad. Ez ellen védekezni kell:
http://weblabor.hu/cikkek/phpkeretrendszer
http://wfsz.njszt.hu/projektek_biztonsag.php
Amit te LOGIN forráskód néven említesz az a regisztrációs ûrlap - ez jeleníti meg a látogató számára a regisztrációs adatokat bekérõ ûrlapot. Nevezzük mondjuk register.php-nek.
Mivel a regisztrációs ûrlap <form> tagjének action attribútuma a do_reg.php-re hivatkozik, ezért a regisztráció kódja nevû kódot do_reg.php néven kell elmenteni.
De! Én ezt ebben a formában nem használnám, ugyanis:
- A regisztrációs ûrlapon nincs semmilyen ellenõrzés - például nincs ellenõrizve, hogy a regisztráló nem-e valamilyen automatikus robot (ez ellen például Captcha segítségével védekezhetsz); vagy nincs ellenõrizve, hogy az e-mail mezõ helyesen lett kitöltve (reguláris kifejezésekkel ellenõrizheted - errõl például itt olvashatsz).
- A regisztrációs ûrlap kétszer szerepel.
- A regisztráció kódja nevû kódban se XSS, se CSRF, se SQL-Injection támadások elleni védelem nincs. Így könnyedén támadás alá vehetõ az oldalad. Ez ellen védekezni kell:
http://weblabor.hu/cikkek/phpkeretrendszer
http://wfsz.njszt.hu/projektek_biztonsag.php
vagy tinypaste.com
Help! <#nevetes1>#nevetes1>
Megírtam a regisztráció - login forráskódot.
A mysql adatbázisba létrehoztam egy user-t ezzel a kóddal:
CREATE TABLE `user` (
`id` int(10) unsigned NOT NULL auto_increment,
`username` varchar(20) NOT NULL default '',
`password` varchar(50) NOT NULL default '',
`email` varchar(40) NOT NULL default '',
`ip` varchar(20) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM AUTO_INCREMENT=1 DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;
Ez pedig a regisztráció kódja
<?php //beginning tag
$host = localhost
$dbuser = user
$dbpass = pass
$dbname = user
$connection = mysql_connect($host,$dbuser,$dbpass);
$db = mysql_select_db($dbname,$connection);
//grab data from form
$name = $_POST ;
$pass = $_POST ;
$email = $_POST ;
$ip = $_POST ;
//if else (else if)
if($name ==false || $pass == false || $pass_conf == false || $email == false){
echo "Please fill in all the required fields.";
};
if($pass != $pass conf){
echo "Passwords do not match.";
}else {
$connection = mysql_connect(host,$dbuser,$dbpass);
$sql = "INSERT IGNORE INTO user (username,password,email,ip) VALUES ($name, $pass, $email, $IP)";
$result = mysql_guery($sql);
echo "Thank you for your registration to YOUSITENAME.com";
};
?>
LOGIN forráskód
<?php
$IP = $_SERVER ;
?>
<form name=reg action=do_reg.php method=post>
Username: <input type=text name=username><br>
Password: <input type=password name=password><br>
Confirm: <input type=password name=pass_conf><br>
Email: <input type=text name=email><br>
<input type=hidden name=ip value='<?php echo $IP ?>'>
<input type=submit value='Register'>
</form>
<br><br>
<table border=0 cellspacing=0 cellpadding=2>
<tr><td>
Username:<td><input type=text name=username>
<tr><td>
Password:<td><input type=password name=password>
<tr><td>
Confirm:<td><input type=password name=pass_conf>
<tr><td>
Email:<td><input type=text name=email>
<tr><td colspan=2>
<inpu type=hidden name=ip value='<?php echo $IP ?>'>
<input type=submit value='register'>
</form>
<table>
Kérdésem, hogy ezeket a kódokat melyik php-be kell illeszteni, illetve hogy kell-e még feltölteni valamit a mysql adatbázisba?
Megírtam a regisztráció - login forráskódot.
A mysql adatbázisba létrehoztam egy user-t ezzel a kóddal:
CREATE TABLE `user` (
`id` int(10) unsigned NOT NULL auto_increment,
`username` varchar(20) NOT NULL default '',
`password` varchar(50) NOT NULL default '',
`email` varchar(40) NOT NULL default '',
`ip` varchar(20) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM AUTO_INCREMENT=1 DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;
<?php //beginning tag
$host = localhost
$dbuser = user
$dbpass = pass
$dbname = user
$connection = mysql_connect($host,$dbuser,$dbpass);
//grab data from form
$name = $_POST
$pass = $_POST
$email = $_POST
$ip = $_POST
//if else (else if)
if($name ==false || $pass == false || $pass_conf == false || $email == false){
echo "Please fill in all the required fields.";
};
if($pass != $pass conf){
echo "Passwords do not match.";
}else {
$connection = mysql_connect(host,$dbuser,$dbpass);
$sql = "INSERT IGNORE INTO user (username,password,email,ip) VALUES ($name, $pass, $email, $IP)";
$result = mysql_guery($sql);
echo "Thank you for your registration to YOUSITENAME.com";
};
?>
<?php
$IP = $_SERVER
?>
Username: <input type=text name=username><br>
Password: <input type=password name=password><br>
Confirm: <input type=password name=pass_conf><br>
Email: <input type=text name=email><br>
<input type=hidden name=ip value='<?php echo $IP ?>'>
<input type=submit value='Register'>
</form>
<br><br>
<table border=0 cellspacing=0 cellpadding=2>
<tr><td>
Username:<td><input type=text name=username>
<tr><td>
Password:<td><input type=password name=password>
<tr><td>
Confirm:<td><input type=password name=pass_conf>
<tr><td>
Email:<td><input type=text name=email>
<tr><td colspan=2>
<inpu type=hidden name=ip value='<?php echo $IP ?>'>
<input type=submit value='register'>
</form>
<table>
Kérdésem, hogy ezeket a kódokat melyik php-be kell illeszteni, illetve hogy kell-e még feltölteni valamit a mysql adatbázisba?
Segítséget kérnék .po fájlok szerkesztésében. Lefordítottam egy oldal nyelvi fájlját, de azon közben több változtatás is volt. Most megvan az új angol nyelvi fájl. A változtatás nem nagy rajta, csak erre arra pár sor. Lenne rá mód valahogyan összehasonlítani ezt a két fájlt egy programmal és az azonos részeket összeilleszteni? Segítségeteket elõre is köszönöm!
Egy bizonytalan szerver kimaradásainak áthidalására tökéletes.
a <th> a táblázat fejléce
Mivel a HTML inkább egy, az oldal struktúráját és tartalmát leíró nyelv, ezért a formázásokat érdemes CSS-bõl végrehajtani.
Tehát vagy a <head> és </head> tagek közé beilleszted az alábbit:
<style type="text/css">
td {
border-bottom: 1px solid #000000;
}
</style>
Vagy külön CSS-állományba elhelyezed az alábbit:
td {
}
majd a <head> és </head> tagek között hivatkozol rá:
<link rel="stylesheet" type="text/javascript" href="style.css" />
ahol a style.css az adott CSS-állomány neve
Vagy minden egyes cellában formázol:
<td style="border-bottom: 1px solid #000000;">...</td>
Tehát vagy a <head> és </head> tagek közé beilleszted az alábbit:
<style type="text/css">
td {
}
</style>
Vagy külön CSS-állományba elhelyezed az alábbit:
td {
}
majd a <head> és </head> tagek között hivatkozol rá:
<link rel="stylesheet" type="text/javascript" href="style.css" />
ahol a style.css az adott CSS-állomány neve
Vagy minden egyes cellában formázol:
<td style="border-bottom: 1px solid #000000;">...</td>
style tagben megírod a css-t
azért mert a program amiben ezt meg kéne írni (Lotus Notes), kliensben nem támogatja a css-t, csak a html-t.
CSS
td {
border-bottom: 1px solid green;
}
HTML-be ágyazott CSS:
<table cellspacing="0">
<tr>
<td style="border-bottom: 1px solid green;"></td>
</tr>
<tr>
</tr>
</table>
td {
border-bottom: 1px solid green;
}
HTML-be ágyazott CSS:
<table cellspacing="0">
<tr>
</tr>
<tr>
</tr>
</table>
[/spam]™
miért nem jó css?
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne. A html tud-e olyat, hogy van egy táblázat, aminek nincs kerete, de minden táblázat cellának van alsó szegélye? ergo egy táblázat sorai aláhúzással elválasztva.
A css azt hiszem tud, de nekem html-ül kéne ez.
Elõre is köszi.
Egy kérdésem lenne. A html tud-e olyat, hogy van egy táblázat, aminek nincs kerete, de minden táblázat cellának van alsó szegélye? ergo egy táblázat sorai aláhúzással elválasztva.
A css azt hiszem tud, de nekem html-ül kéne ez.
Elõre is köszi.
ilyenre gondolsz?
Üdv.
Olyasmit lehet csinálni, hogy rákattintok egy linkre és két oldalt hoz be?
Olyasmit lehet csinálni, hogy rákattintok egy linkre és két oldalt hoz be?
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"