Html-, css- és php-help
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Mozilla dokumentációjában olvashatsz róla.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Persze az oldal csúnya marad, de ez megint csak a Gógül hibája. 😞
[/spam]™
A cellába elhelyeztem egy linket, amire ha rákattintasz (onclick esemény), megvizsgálja, hogy a szomszédjában levõ elem (nextSibling) - egy <span> tag - display CSS-tulajdonsága micsoda. Ha inline, akkor elrejtjük a <span> tag tartalmát; ha nem, akkor inline-ná tesszük - azaz megmutatjuk.
millió példa van de mindegyik hookolja a mousemove eventet és a mehivot fügvégy parametere az event object és abból szedik ki.
Nincs egy fugyveny ami egyszerüen vissza adja az curzor helyet?
May the force serve you well!
Stylish - background-color: #F6F6F6 !important;
[/spam]™
-Ez jó lenne. Meg is próbáltam ki lehet választani a le nyíló menüben a képet és a szöveget, de nem tudom be írni, hogy amit kiválasztok, hogy megjelenítse mint ott. :S Valaki ért a js-hez? :S
Persze IE-t, vagy akár öregebb FF-ot ki lehet zárni, szóval még nem feltétlen ajánlott úgy magában.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
jQueryvel meg oszlop eltüntetése is egyszerû mert $('#tablaid tr td:eq(5)').css('display','none'); 5. oszlop eltûntetése.
Na most egy olyan problémám van, hogy van a tablaba egy oszlop amibe nagyon sok szöveg van és ez nagyon elrontja a tablát.
Hogy lehetne hatekonyan mecsinálni hogy 1 clickre eltünik az az oszlop másik clickre vissza jön.
Ugye elõ lehetõség megkeresem az oszlop összes td elemét és kitörlöm a szöveget belõlle, a köv clickre meg visszaírom.
Esetled lehet td elemeknek css display=none adni? ez mûködhet?
van más lehetõség?
De szerintem az angol+google+google skill kombo 3mas a best, es talan a legolcsobb is. 😉
melyik a BEST konyv php tanulasra??abszolut kezdonek??
kb 4-5 fele verziot talaltam,de also hangon 4-5 k egy darab,igy nem akarok gagyit venni,,,,thx😊
Egy legördülõ menüben képet lehet alkalmazni valahogyan?
Szóval, pl az eladásnál, hogy eladok egy Répát.
Kiválasztom, hogy Répa és elküldöm. A Kiírásnál, pedig írja hogy Répa és mellette van egy Répa kép. Ezt meg lehet oldani egy legördülõben, vagy ezt is a kiírásnál kell bele programozni?Üdv Krisz.
Szóval a te esetednél maradva, ha a ListTable azonosítójú elembe akarsz tartalmat belerakni:
document.getElementById('ListTable').innerHTML = '<tr><td>Cella 1.1</td><td>Cella 1.2</td><td>Cella 1.3</td></tr>';
Ha a benne levõ tartalomhoz hozzá akarsz adni:
document.getElementById('ListTable').innerHTML += '<tr><td>Cella 1.1</td><td>Cella 1.2</td><td>Cella 1.3</td></tr>';
Ha cserélni akarsz egy sort (az elõzõ két példán alapulva a 2. sort ki akarod cserélni):
document.getElementById('ListTable').getElementsByTagName('tr')<1>1>.innerHTML = '<td>Cella 2.1</td><td>Cella 2.2</td><td>Cella 2.3</td>';
Az én verzióm ugyan ezt csinálta JQ nélkül. De a <td> elemeket levágja 😞.
Akkor csináld például így:
$('table#ListTable').append('\n<tr><td>1.1 cella</td><td>1.2 cella</td><td>1.3 cella</td></tr>\n<tr><td>2.1 cella</td><td>2.2 cella</td><td>2.3 cella</td></tr>\n');
A sortörések (\n) opcionálisak, csak a generált kód (Firefox Web Developer kiterjesztés View Source/View generated source menüpontjából is megnézhetõ) kinézetének csinosítása érdekében tettem bele.
"Nem jutott volna eszembe ez a returno, pedig a legalapvetobb funkcio."
Ugyhogy muszaj volt utannaneznem. <#hehe>#hehe>
http://bigtorrent.eu/login.php?returnto=%2F || Seed szerver adatbázis 😄
Nem hackerkedesrol van szo, mint irtam egy jelszo vedett oldalrol adatokat szeretnek kepre iratni. Ennyi!
Neked koszonhetoen mukodik! Koszonom meg egyszer.
Egyebkent lehet nem jol foglamaztam meg a szandekomat de te meglattad a lenyeget. Nem a hackerkedesre gondolok, azt vakvaganynak veszem. 😄
Nem jutott volna eszembe ez a returno, pedig a legalapvetobb funkcio.
Nem tudom más érti e amit mondani akarsz, de hogy én nem azt ki merem jelenteni, szerintem más sem.
Megoldhato, hogy tovabb leptessen az alatalam kivalasztott oldalra pl. OLDAL.HU/VALAMI.PHP
ezt írtad erre helyes válasz lett adva.
ha meg az az utánira kellene reagáljak az 15351 ben szó nincs bizonyos adatokról szó.
Amúgy szerintem valami olyat akarsz csinálni hogy mittom az sg re lép be és nálad ki legyen jelezve hogy belépett és hozzá férjen a te oldaladon is ehhez ahhoz, hackerkedésbe ne kérj segítséget.
Ha meg nem ez a szándékod akkor a beléptetõ oldalra mikor küldöd adj neki egy változót még hogy returnto=oldal2 és slussz oda küld vissza, akár egy paraméterrel még amivel már lekérhetsz bármit az eslõ oldalról. Ez így nagyon sima és ha ilyen preg_match-ot össze hoztál igazán nem lesz gond ezt össze rakni.
preg_match("/<tr><td class=rowhead>Utolsó bejelentkezés<\/td><td align=left>(.*)<\/td><\/tr>/", $eredmeny, $resz9);
Koszonom.
guiCode.push("<tr><td> valamikarmi</td> <td> valamikarmi</td><td> valamikarmi</td> </tr>");
guiCode.push("<tr><td> valamikarmi</td> </tr>");
var gui = document.createElement('tr');
gui.innerHTML = guiCode.join('\n');
guiCode.length = 0;
$nd("//table<@id 'ListTable'="'ListTable'">@id>").appendChild(gui);
valamiert levágja a td és tr tagokat beillesztéskor :S
hogy lehet tablebe dinamikusan irni javascriptel?
mind a kettõ ugyanazt az objectumot adja vissza (firebugban néztem)
function picclick(){
alert("ok");
}
var sChanges=document.getElementsByName('pic11');
for (var z=0;z<sChanges.length;z++){
sChanges
}
var pic11=document.evaluate("//.<@id 'pic11'="'pic11'">@id>", document.body, null,XPathResult.ORDERED_NODE_SNAPSHOT_TYPE, null);
for(var z;z<pic11.snapshotLength;z++){
pic11.snapshotItem(z).addEventListener('click', picclick , false);
}