Html-, css- és php-help
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak a doctype-ot meg a <head></head> közötti részt. Azért az nem szokott olyan sok lenni 😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
..
<title><!--
<meta name="keywords" content="<!--
<meta name="description" content="<!--
..
ezután minden oldalon beolvastatod file_get_contents-el ezt a static htmlt, majd közvetlen utánna str_replace-el kicseréled a html comment részeket az sql tartalmakra.
Utánna meg simán kiiratod a változót egy echoval.
header és footer.php-t include-olok
require-re behozok egy php-t fájlt, amiben függvényként szerep a teteje és alja
Illetve kellene nekem title is, ebbõl a szempontból lenne talán jobb a függvény, mert annak tudok átdobni értéket (ami alapján kiszedi SQL-bõl mi is kell), de igazából szerintem include-nál is lehet változóval meghívni. (inclue('header.php?p=valami') ?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Viszont mar a domain nev sem el. <#hehe>#hehe>
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A fajlban mysql adatoktol kezdve minden benne volt. A cimre mar nem emlexem de jatekokkal foglakozott es grafika meg opciok alapjan eleg profinak tunt.
Nem, nem lehet. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
nincs arra mód hogy megtekintsem egy oldal php kodjat? 😄 gondolkodtam hogy lehetne, de szerintem nem lehet csak ugy megnezni.
Ha SQL-el csinálod akkor csak odabiggyeszted minden fájl mellé, hogy mi a kategória, ha meg sql nélkül, mappa és fájl függvényekkel, akkor meg külön mappába rakod.
de te is megírhatod a fájllistázót, a login rendszert, a kategórákat, a feltöltést, stb.
Segítségeteket elõre is köszönöm!
(root és '' (azaz semmi))
tudom amatõr kérdés, de most ezt írja:
Warning: mysql_connect()
Nem lehet csatlakozn i a MySQL-hez
Mit kell ilyenkor csinálni, hogy csatlakozni tudjon? 😄
ezek csak szintaktikai hibák...
jelenleg ilyen
nem várt változó, if után a zárójelezés nem jó, kell még oda egy zárójel (11. sor végére) :] meg jó lenne if után {}-be rakni. nem kötelezõ, de..
A 'tanuljuk meg a php4 használatát 24 óra alatt' címû könyv vége felé tartok, és begépeltem ezt a kódot, és mikor localhoston ki szeretném próbálni, hibát ír ki, méghozzá ezt:
Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in C:\PHP\xampp\htdocs\pelda\csatlakozas.php on line 12
ezek vannak hozzáincludolva:
adatbazis.inc
kozosfv.inc
mi lehet a gond?
másik probléma: xamppban, mikor el szeretném indítani a MySQL szervert, azt írja hogy service started, mégsem világít zöldeni a running gomb? ez mitõl lehet?
köszi elõre is
Érdemes lehet utánaolvasgatni, a preg_match az a perl regexet használja, gugliba be és igencsak hosszú referenciát lehet tanulmányozni. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
\d
\e
\b
w+
d+
s+
s*
...stb...
Meg amikor van egy kod pl:
preg_match('/(?P<name>\w+): (?P<digit>\d+)/im', $str, $matches);
preg_match('/(?P<name>\w+): (?P<digit>\d+)/i', $str, $matches);
Pirossal jeloltem amit nem ertek, hogy az mi ott es mikor kell hasznalni?