Html-, css- és php-help
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<input type="button" value="igen" />
<input type="button" value="nem" />
[merlinw.org]
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Van egy weboldalam a Ingyen Póker Pénz
Azt szeretném ha belép valaki az oldalra kiírja hogy az oldal kizárólag 18 éven felülieknek erre szeretnék egy igen és egy nem gombot ha nemre mennek értelemszerûen lépjen ki a weboldalól.
Tudna valaki segíteni?
Nagyon megköszönném.
[merlinw.org]
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Egyéb frameworköket nem tudom. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
$bg = imagecreatefromjpeg ( "mw2sb/banner_bg_small.jpg" ); // létrehoz egy képet egy meglévõ képbõl
$src = imagecreatefromjpeg("mw2sb/map.jpg"); // úgyszintén
imagecopy( $bg, $src, 7 , 30 , 0 , 0 , 100 , 57 ); // rárakja a képet egy már létezõ képre
imagedestroy( $src );
imagejpeg( $bg , NULL, 90); // render
imagedestroy( $bg );
(MySQL-t alapul véve) MySQL / MySQLi Proc. / MySQLi OOP / DBA / ODBC / PDO / egyéb / framework?
(\__/) ( X.x) ( } . { )
elejéhez hozzáfûzném az insert parancs elejét, utána meg a végét...
aztán hagy fusson
adat1
adat2
adat3
helyett
parancseleje adat1 parancsvége; futtat;
parancseleje adat2 parancsvége; futtat;
parancseleje adat3 parancsvége; futtat;
[/spam]™
az elejét tudom hogy kell csinálni, megszámolja menyi sortörés van és ere kell valami phpt csinálni ami megkeresi az elsõ sortörés helyét és odáig tart az elsõ felküldés aztán folytatja a másodikkal de úgy hogy az elsõ sortöréstõl kezdve a másodikig, és így tovább
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Van egy archívem ami sok sorból áll, és felszeretném tölteni MySQL-be, úgy hogy az egészet bekopizom 1 textareaba, és minden egyes sort külön rekordba, de hogy?
Most az iPage-nél vagyok, de dög lassú az egész.
Akkor mégis miért? Mert megígértem! És ha akarja anyósom, hát...legyen 😊
Semmit nem ér? Nem divat? Ezzel tisztában vok, de ha kell, kell.
Mindenkinek köszi mindent!
Sokat tanultam, rengeteg dolgot viszont nem értek, amirõl Ti olyan természetesen beszéltek 😊)
A mai vendégkönyv = facebook fanpage
Sokat keresgetni sem kell, a használata meg egyszerû, ésmivel a fél világ erre van rákattanva elõbb elfog jutni az apartman a userekhez.
Persze programozást tanulni jó lehet, de akkor érdemesebb már olyan dolgot összerakni, amit esetleg használhat is a késõbbiekben az ember.
Az egész 1 ciklus, 1 div és 2 sql parancs.
Sokkal többet tanulsz, ha magad készíted el a dolgokat, minthogy más munkáját próbálod átlátni. Ott még távolról sem tartasz, hidd el nekem😊
[merlinw.org]
és vmikor azokat sem tudtam.
Tehát include-olok, mert ezt is meg kell tanulni.
Nem vagyok olyan elveszett, hogy aztán ne találjak ki belõle 😊
Terensz: nem a macskaköröm és az aposztróf a gondom.
Hanem a php 😊
nekiáltam, hogy keresek vmi egyszerû vendégkönyvet és ez a 3. napja, hogy szívok ezzel a a... izével 😊
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Amúgy mûködne akkor is, ha a végére include-olnál, de soha ne tedd, nem fogsz kiigazodni a saját munkádon.
köszi
másrészt a keret tartalmának adj meg fix szélességet 2-300px, hogy ne csússzon ki. Így nem lesz scroll sem és a szöveg is tördelve lesz.
[merlinw.org]
(\__/) ( X.x) ( } . { )
a css a legjobb.
Amúgy mûkodik ÍGY, de vmiért oldalra kifut a szöveg és alulra is tesz egy scroll-t.
Sz.. ez ahogy van.
De már van benne experimental verzió. .)
[/spam]™
vagy:
echo '<td height="30" align="center" valign="middle"><font face="Arial" size="3">'.$text_message.'</font></td>';
vagy:
echo "<td height=\"30\" align=\"center\" valign=\"middle\"><font face=\"Arial\" size=\"3\">$text_message</font></td>";
vagy:
<td height="30" align="center" valign="middle"><font face="Arial" size="3"><?=$text_message ?></font></td>
NE KEVERD. Válassz egyet, ami a legmegfelelõbb az adott helyzetben és azt használd. Jelen esetben az elsõ és a harmadik a legmegfelelõbb.
Az igazán jó pedig:
echo '<td class="valami">'.$text_message.'</td>';
css-be:
#valami {
height: 30px;
text-align: center;
vertical-align: middle;
font-family: arial;
font-size: 3em;
}
[merlinw.org]
És egyébként nem értem, hogy miért jó, hogy nincs (vagyis) nem lesz fix szabály, így megint mindenki össze-vissza fog írni a weben. Nincs egy szabály, amit lehet követni. Még átláthatatlan lesz. Szerintem tök nem jó. :/
[/spam]™
ebben a formában:
echo "<td height=30 align=center valign=middle><font face=Arial size=3>$text_message</td>";