51527
-
#1620 Me'g vegen kiderul, hogy rajtam kivul itt
mindenki profi, csak szerenykednek a palyan. :-D -
#1619 kohomm kohomm:DDD -
#1618 itt vagyok, de én nem tanácsoltam neki semmit -
#1617 Hol latsz te itt egy profit is? :-) -
#1616 -
#1614 Egy profitol erdemes megfogadni a jo tanacsot:)) Holnap igy teszek:)) -
#1613 LOL :DDDDDDDDD -
Toya #1612 80%-os Grill Tape és 5 körönként 5%-al csökkenteni a boxban az értékét :-)
Így össze is jön majd 10-12 kör a futam végére ;-) -
Toya #1611 A másik fontos kérdés az időpont :-) -
#1610 Texas-ra a Fast setup tenyleg jo. Persze egy kis modositassal:)))))))) A szokasos recept: vegy egy Ford-ot es uss ket tojast a motorhaztetore... -
Toya #1609 Igaza van PuMy-nak ne csináljunk a bolhából elefántot.
Én sem előznék már a vége előtt és nem is kockáztatnék, de ez én vagyok...
El kell fogadni, hogy nem vagyunk egyformák.
Második lettél egy olyan autóval ami 3x volt érintett balesetben és ez nem semmi eredmény :-) -
#1608 Texas az jo!! Jok a kanyarok, gyors, es csak egy szopatos fordulo van. -
#1607 legyen Texas? Törpiek? -
Toya #1604 Texas ? -
#1603 :) -
#1601 de a végén varrótű lett :D -
Toya #1600 Nem lettél gerenda, csak nem tudom elfogadni hogy szóvá teszel egy olyan dolgot ami benne van ebben a sportban (ezt neked pontosan tudnod kell).
Ha ezt veled szemben tették volna szóvá (akár még PuMy is, bár ennek kicsi a valószínűsége), akkor bizony melléd állnék hasonló esetben. -
#1599 Amugy neha en is aggodhatnek szerverkent, de nem teszem, mert jatek. Multkor tobb mint 50 kort neztem vegig a pit-bol, mikozben az autom megmaradt roncsaibol, kalapacsfejet reszeltek a fiuk:)))))))) -
#1598 lol :D -
#1597 Fast is lehetett volna, csak hulyen hangzott a volna mondat vegen: "hogy EN basztam el, es nem a Fast:))))) -
#1596 na MOST beszéljük meg mi lesz a következő, gyakorolni akarok -
#1594 a jasper is "érdekes"
nekem a fast majdnem mindenhol jobban muzsikál -
#1593 De igy biztosra mondhatom, hogy EN basztam el, es nem a Jasper:))))) -
#1592 bazzeg neked valami kényszered van belepiszkálni a kész setupokba? :DD
egyszer mennél gyárival, nem 10 kör hátránnyal futnál be :D -
Toya #1591 Hát ha visszaolvasol nem is én kreáltam ügyet egy nyomorult visszaelőzésből :-) -
#1590 Pont 5%-ot kellet vissza venni. Edzesen jo volt, csak verseny elott lassunak talaltam az autot, es allitottam a valton, amitol a kanyar elott 10 ezret porgott a moci:)) -
#1589 Szerintem is tulspirazzatok a dolgokat.
Ez egy egyszeru futam volt, se nem verre, se nem pontra ment (ha mondjuk bajnoki futam lett volna). -
#1587 nem jó ám a Grille Tape-et piszkálni, max 5%-kal, és azt sem árt tesztelni az edzésen
lehet, hogy az a pár másodperc nem éri meg, hogy ki kelljen állni lejjebb venni -
#1586 hagyjátok már, nem volt itt semmi ilyen súlyos ügy
ha ezen kiakadtok, mit szóljon a tegnapi faszi, akit az utolsó kanyarban küldtek pihenni?? :DDD -
#1585 A garage/setup resz magyaritasa engem is erdekelne. Ma pl. vizforralot csinaltam az autobol:))))) Amit az elso - eletmento - sarganal tudtam korigalni:)) -
Toya #1584 Már ne haragudj, de nem te vágtáztál ki Freak előtt a pitbe, amikor az egész mezőny túl volt a kerékcserén ??? -
Toya #1583 Lesz ez még nem csak itt-ott is :-) -
#1582 ja amúgy kurvára zavaró a sok "köszi", állandóan néztem az állást, hogy előzés vagy lökés volt
tök fölösleges, aki elenged nem szívességből teszi, hanem sportszerűségből, nem hiszem, hogy köszönetet vár érte
néha persze lehet ok rá, de az ritka eset (pl. ha a bűnös maga elé engedi a szenvedőt) -
#1580 :))) lesz az meg nem itt ott is:) -
#1579 rettentoen csodalkoztam hogy mi van nem lesz sarga?:))))) 30 korig nem is volt utanna az elso is inkabb baki volt. -
#1578 Most nezem, magyar nyelvu Nascar?:)))) Itt-ott. -
#1577 azért ez is valami, hogy 9-ből nyolc befutott, jacek is direkt lépett ki, ő is befutott volna
nekem ez volt életem harmadik 50%-os versenye -
#1576 A legutolso korben? Akkor direkt nyomtam neki, mar nem feltettem a motort:)) Meg nehogy mar az utolso korben:)))))))))) -
#1575 en az elejen szepen elengedtem kb mindenkit mert sokkal lasabb voltam de aztan gyorsultam es vissza kaptak igaz hogy az mar egy megtepett mezony volt de akkor is:D -
Toya #1573