51527
-
#1725 Holnap mi lesz?
Valaki elmondhatná, hogy a setupban mit lehet állítani és mire való, hogy tudjam mit állítgatok:)
-
Toya #1724 PuMy ilyenkor szokta azt mondani, hogy többet nem játszik...most én is ennek a határán tartok.
Freaknek ICQ-n ecseteltem az okait. -
#1723 erről beszélek.... mondjuk te se nagyon nyomkodtad az "1+ENTER"-t, pedig nyolcan jöttek mögötted :D -
Toya #1722 Mind1, úgy is nyert volna...igaz így nem olyan szép a győzelem hogy a félmezőny már itt van a fórumon, de ez is győzelem :-) -
#1721 pl nekem azert kelett kimenni mert kaptam egy feketet es a crash is ezert volt:) -
#1720 ez egy elbaszott helyzet volt, a rajt is meg az utána következő crash is
nem az szívta meg, akinek köze volt hozzá... -
#1719 roller -
Toya #1718 Na már Sanzik is itt van :-) -
#1717 en nem tudom Mode mit csinalt ott de en jol megszoptam a sarga utani rajtot:) -
Toya #1716 Bocsi, de kissé még mindig ideges vagyok, hogy egy rajtnál való beragadásnak megiszom a levét.
Legközelebb nem szarozok majd - lemaradok inkább 1 km-re :-) -
#1715 nem mintha ennek már bármilyen hangyafasznyi jelentősége lenne -
#1714 en meg kimegyek pitbe es addig nyomogattam a space-t amig rossz oldalon csereltek kereket,erre idegesegemben veletlenul kiloval jottem ki a pitbol,ezert kovetkezo kor bunti a pitben es a rakovetkezo korben meg kerekcsere a jo oldalon...
na ilyen konnyu osszeszedni -4 kort :))
de vegul nekimentem a falnak es vege lett a mokanak:) -
#1713 háááát
azért kösz a sárgát, épp kezdett elfogyni a jobb elsőm :D -
#1712 jol van jol van majd bepotoljuk:) -
#1711 :))))))))))) -
Toya #1710 Bravó, már csak négyen körözgetnek - az nagyon élvezetes lehet :-) -
#1709 :)) -
#1708 Végre nem én csináltam valamit:)) -
#1707 már megbeszéltem az illetékessel, hagyjuk -
#1706 Mivan Freak, megsértődtél?
Min kaptad fel a vizet? -
Toya #1705 Azért ez elég nyilvánvaló, hidd el mind a hárman elismerjük... :-) -
Toya #1702 Az az én hibám, ott nyertél volna ha nincs az a koccanás...
Messze a leggyorsabb voltál. -
Toya #1700 Azért minden pályán nem nyerhet Mode ;-)
Akkor visszaadom a licenszemet :-D -
#1699 lol, az veszélyesebb, amikor kinyitja a fékszárnyakat :D -
#1698 mode majd megint utanegetore kapcsol aztan csokoltak nekunk -
Toya #1697 Azért az nem olyan biztos ám :-)
Látod tegnap is egy apró hiba mit eredményezett nálunk.
Ha kicsit komolyabb az eset, akkor mind a négyen ott maradhattunk volna. -
#1696 kb ennyit megyek en is meg sanzik de verprofik:D minimum 0.5 sec-el jobbat -
#1695 21.00?
Texas?
Király! -
#1694 Igen vágom, csak kiváncsi vagyok hol vagyok hozzátok képest sebességben. -
Toya #1693 Igen lesz olyan is.
Nekünk már nehezebb fejlődni, így valszeg hamarosan befogtok majd bennünket. -
#1692 igen, és ez akkor lesz leginkább érdekes, amikor már nagyjából egy szinten lesz a társaság, és 100 körön keresztül egy bojban fogjuk nyomatni.... huuu de várom :) -
Toya #1691 Nem az a lényeg, hogy 1 kört menjél szédítő sebességgel, hanem hogy 150-et balesetmentesen és viszonylag gyorsan.
Ha megnézel egy-egy futamról készült visszajátszász leginkább azt láthatod, hogy mindenki amolyan "utazó sebességgel" körözget és nem döntögeti a rekordokat. -
#1690 hehe
Közben gyaktam kicsit, 28.793 jó itt? Néztem épp egy másodpercel marad el a valós csúcstól :) -
#1689 hát amikor nem voltatok, a roncsderbi is elmaradt :DD
szóval jöhettek, hadd lobogjanak dicsőn a sárga zászlók! :D -
#1688 meglatjuk:))
9-kor Texas -
#1687 Jelentkeznék a mai roncsderbire én is és szerintem Márki is! -
#1685 Nem Alexease-t akarom csesztetni,mielott felreertene valaki,mert a verseny vegeredmeny szempontjabol nem sok jelentosege volt az esetnek,csak furcsalottam azt ahogy a program ezt megoldotta,mert raadasul Alex pont a pit bejaratnal huzodott ki es tokre ugynezett ki,mintha kimenne,nyugottan mentem el melette azt meg nem is lattam,hogy utanna visszajott.
Na most ha geci akar lennei valaki akkor ezzel a taktikaval siman be lehet szopatni az utanna jovot,mert allhat ki buntire a mogotte levo ha valaki ezt eljatsza :DD -
#1684 Lfsesbe akartam csak közben átjöttem ide, és nem is néztem hova irom be.
Bocsi mégegyszer! -
#1683 lol -
#1682 aaaaa nem ide, bocsánat! :)