51527
-
#3545 A ma esti versenyen szerenénk Markival mindketten indulni, ha van még hely. Gyakarolunk sokat a héten ugyhogy talán célba is érünk már :P -
#3544 Uninstallald le es hagyd ott azokat a dolgokat amiket
nem szed le es akkor megmarad mindened (autok, beallitasok stb.) -
#3543 Egy reinstall előtt elég a playrecs.ini-t kimásolni ahhoz, hogy meg maradjanak a rekordjaim? -
Toya #3542 Az az igazság, hogy az üzenteknél a Mode által használtakat kellene alapul venni.
Esetleg egy-kettővel kiegészíteni (balesetet csináltam, vigyáz, stb...) és ezeket egyformán felírni mindenkinek a megadott gombokra. -
#3541 Ime egy gyors lista (csak hogy ne kelljen neked szenvedni az osszeirassal) :-)
POCONO, NEW HAMPSHIRE, ATLANTA, PHOENIX, LOWE'S NIGHT, DAYTONA, NORTH CAROLINA, LAS VEGAS, DARLINGTON, BRISTOL, TEXAS, TALLADEGA, MARTINSVILLE, CALIFORNIA, RICHMOND, DAYTONA NIGHT, DOVER, MICHIGAN, INFINEON, CHICAGOLAND, INDIANAPOLIS, WATKINS GLEN, KANSAS, HOMESTEAD, BRISTOL NIGHT, COCA COLA -
ShaiHulud #3540 tamogatom -
#3539 Szerintem Alex nyugodtan csinalhatsz egy teljes
palya tervezetet, mert....
1. a versenyek kozott van annyi ido, hogy nyugodtan
ra lehet gyakorolni az adott palyara
2. igy nem kell alladoan azon tanakodni hogy melyik
legyen a kovetkezo palya
3. igy biztos hogy nem megyunk 2x ugyanazon a palyan
egy adott idoszakon belul -
#3538 ja tök jó minden -
Mode #3537 Ez mind jo otlet.
Csinalok majd egy gyorsbillentyu tervezetet, aztan majd belejavitotok ha kell:) -
#3536 THX! Javitva.
- Most eppen az oldalhoz, rengeteg kikeegeszito kutyut gyartok. Pl. az osszes Nascar palya logojat, emblemajat vektorosan (cdr, eps, ai), szinesben.:) Ha kesz lesz, es ha valakinek kell, szoljon, elkuldom oket.
- Tegnap Toya-nak volt egy otlete (bocsi, oFF ICQ, hogy nem valaszoltam), hogy lehetne szabvanyositani a jatekban a gyorsbill. feliratokat. Ha erre van valami otlet irjatok.
- Lentebb irtam, hogy jo lenne tobb palyat is felvenni "elojegyzesbe". Ha az alabbiak jok lennenek, akkor kiirom az olda;lra, hogy lehessen tervezni. thx.
POCONO Raceway 2.500 miles
NEW HAMPSHIRE Speedway 1.058 miles
ATLANTA Speedway 1.540 miles
PHOENIX Raceway 1.000 miles
LOWE'S-NIGHT Speedway 1.500 miles -
Mode #3535 3 wide a 4-es kanyarban -
#3534 unatkoztan=unatkoztak -
#3533 én nem tom, anno sanzik hozott 3-4 GPL arcot, de oválon képtelenek voltak egyenes sorban gurulni, minden rajtot 5x meg kellett ismételni, aztán amikor kisírták, hogy legyen road course, akkor meg szórakoztak egy sort, mert unatkoztan (ti: 5-10 másodperccel jobb köröket mentek) -
#3532 Alex, nem akarok kötekedni, de egy "az"-al több van a Nascar oldaladon :-)
"Én is szeretnék valami hasonlót az feltenni az oldalra, de egy kicsit tömörebben és magyarul" -
Toya #3531 Hát hiába a változatosság gyönyörködtet :-) -
#3530 magyar gpl es társaság:szerintem nem utálják a nascar 2003 at...
sokszor szoktunk multizni vele..
gpl es páylákon:))) -
ShaiHulud #3529 Pedig szerintem nagyon kiralyak az oval palyak, es nem is olyan konnyu hosszutavon mint azt sokan hiszik. foleg akkor nem ha van 43 versenyzo es 3-4 en mennek egymas mellett a kanyarban 150-200 mph-s tempoval! Szal a nascar maskeppen nehez mint pl a Rallye. de ezt mindeki tudja:)
-
Mode #3528 Szerintem tul nehez nekik!:))
Csak vicc! -
#3527 Aki akar Pocono-n gyakorolni, szoljon ICQ-n, adok IP-t. -
Toya #3526 Azért meg kell védenem a GPL-eseket, mivel egy részük soha nem nyer majd futamot valószínűleg, de egyszerűen szeretnek játszani a programmal.
Valóban sokat nem szeretik az ovál pályákat, de vannak olyan GPL játékosok is akiknek nagyon bejön az is (Gondolj bele Atesz is menő GPL-es volt, akárcsak Tilus).
Érdekes különben a magyar GPL-es társaság undora a NR2003 iránt, mert a világ legjobbjai bizony ezt a programot is nyomják a GPL mellett. -
#3525 Hát az elején jöttek páran, de nem sokáig bírtuk az állandó nyavajgást, hogy uncsi az ovál... Tehát csak olyanok jöjjenek, akiket tényleg érdekel a nascar, nem csak a sikerélmény... -
#3524 Jó neked :-) -
Mode #3523 Most probaltam en is Poconot, hat a mult hetihez kepest gyerekjatek ez a palya.
-
#3522 mentem versenyt 100% AL-al...10 kör alatt kaptam 11 mp-et :-/ -
Toya #3521 Hát ezért kell gyakorolni, lehetőleg néhány AI-val, mert akkor a draftot is kitudod használni. -
#3520 Köszi...én is erre törekszem, de valahogy nem sikerűl :-)) -
Toya #3519 Óvatos vezetés, optimális visszaváltások, jó setup :-D -
#3518 Köszi -
#3517 Met.cup.car
-
#3516 Nem tudtok valami tanácsot Poconóhoz :-) -
#3515 Megszerelve. -
Mode #3514 Feltettem egy cikket az eddig kilenc versenyrol, amolyan osszefoglalas
Marmint a real NASCAR-rol van szo:)
motorsportok.free.eplanet.hu -
Mode #3513 Ez jo hir
Megszerelted vagy van uj? -
#3512 Hi!
Jelentem hétfő este nagyon úgy nézz ki tudok menni én is mostmár. Még le kell tesztelnem a kormányt de azt hiszem nem lesz gond :) -
#3511 Az oldalra feltettem a versenykiirast, es bovult a Szabalyok resz is. Lehet olvasgatni. Nascar Racers
Nekem minden hetkoznapi, esti (21:00) idopont jo. Annyi bibi van a dologban, hogy rugalmas munkabeosztasom miatt, esetleg kesodelutan derul csak ki, hogy mi lesz az esti (munka)programom:((
De ha igy elore le lehet zsirozni a verseny idopontokat, akkor nagy valoszinuseggel, tudok elore tervezni egy kicsit. (De azert meg erhet meglepetes...)
-
#3510 Ebben van valami :D
-
#3509 Az szep meg jo, hogy itt megbeszelitek az idopontot,
de szerintem eloszor Alex-et kene errol megkerdezni,
mert ugye o a szerver. -
#3508 Akkor maradjunk ebben -
Mode #3507 Pocono hetfo este 9 ez most mar maradjon igy.
Alex rakd ki az oldalra meg mienel elobb meg mielott valami kozberjonne:) -
ShaiHulud #3506 hat abban nem tudok segiteni :((
Na akkor fixaljuk mar le mikor lesz a Pocono, Hetfo delutan-este??