51527
-
#3585 Na ne már..3 napja erre várok... -
#3584 De ha Toya tudja es nem lesz DND-ban akkor talan elkuldi :) -
#3583 45144956 -
#3582 Na vki kuldje el nekem is az Ip-t!! -
Toya #3581 Mode hol lehet ilyenkor ??? -
#3580 várom -
#3579 Szerver megy! IP ICQ-n. -
Marki.. #3578 A Ferrari csapat a következő chat üzeneteket használja
"Kiállok a boxba! Te, ha lehet, ne !"
"Jövök ki a boxból. Remélem épp eléd :D ."
"Megsérült a kocsim, cseréljünk."
"Lassíts és engedj el!"
"Nem hallod, ez parancs!!!"
"Draftolunk?"
"Tartsd fel, jövök!"
"Lökd ki, de csak szabályosan"
"Mayday, katapultálok"
-
#3577 Akkor ma este verseny? -
#3576 Azert ez sem rossz:)) Erdemes megnezni az utkozes kovetkezmenyeit, a palya egyebb reszen is:)))
kiutes -
#3575 Jól olvastad -
ShaiHulud #3574 na igen az szep volt:) -
#3573 Úgy kell csinálni, hogy ne legyen esélye törleszteni. Van erről egy oktatóvideó, Toyaval és velem a főszerepben :D -
#3572 Vagy olyat, hogy EZT AZ ELŐBBIÉRT KAPTAD, BUNKÓ!
:D -
Marki.. #3571 Én meg nem tudok sokáig fent maradni, mert reggel korán kelek. Ha lehet mindenki vigyázzon, ne legyen túl sok sárga és RS, nem 1 körös versenyről van szó. Néha a kivárás hozza meg az eredményt. -
Mode #3570 Igen csak akkor van az hogy lehuzodas kozbe kapkodni kezd es epp a masik oldalon fog kikotni mire odaer az ember:)
Miert vagoyk ilyen pesszimista?:)
Ez legyen olyan hogy aki karja hasznalja aki akarja nem. -
#3569 Igen az jó lenne, már jó előre jelezni a LEKÖRÖZÖTTNEK, hogy merre fog lehúzódni. -
Mode #3568 Ja.
Aha ez jo.
Eleg lenne szerintem csak a PIT-et ilyenek koze tenni, az az egy ami letfontossagu.
Vagy esetleg meg az elozz innen-onnan-t -
#3567 Vagy olyat hogy:
Te szemét megelőztél!!?? :)
Na most löklek ki...
Úgyis kicsúszol..
-
#3566 nem úgy megkülönböztető, hanem üzenet típusa szerint
ha pl minden fontos üzenet >>> <<< között van, akkor tudod, hogy ami (: :) között van (lol, vazz) az nem lényeg
töredék másodperceket nyersz vele, de az is valami -
#3565 Lehetne ilyen is, hogy:
>>>>>>>FENT GYERE>>>>>>>>>
<<<<<<A maradék két helyre meg:
HÚZODJON FÉLRE!
KÉREM A JOGOSÍTVÁNYÁT! -
Mode #3564 Nem
De a PIT-et ajanlott.
Ha szukseg van ra. -
Mode #3563 Hogy mire????:) -
#3562 khm kötelező majd használni ezeket az üzeneteket? -
#3561 Én összecsuktam a gépet, Te nézhetted az első sorból ;-) Na akkor készüljetek a kettős Ferrari gyözelemre...majd este jövök :P -
Toya #3560 Hát nekem végülis teljesen mindegy, majd Alexease kirakja a weboldalra a megfelelö szöveget - majd onnan beírom.
Azért a Mode rulez-t nem támogatom, még a végén véletlenül lenyomom majd ;-) -
Mode #3559 Oke akkor az egiyk ures helyre mehet a Mode rulez, a masikra meg mondjuk az hogy menj a jo mocskos kur*a anya*ba te fas*zszopo szemet gecilada.
:))))))
Az elobbihez ragaszkodok:))) -
Mode #3558 Ottvan a rajtszam az uzenet elott, eleg megkulonbozteto az szerintem nem?:)
EZek a mindenfele jelek megins csak zavarok lehetnek inkabb -
Mode #3557 Szerintem ezeknel a lenyeg hogy rovidek legyenek, minel rovidebb annal inkabb tereli el a versenyrol a figyelmet.
Es azer nagybetusok hogy jobban feltunjenek
Az hogy megserult a kocsim vagy lent jovok fent jovok szerintem nem lenyegesek:)
Talan meg meg is zavarja a lekorozendot ha olyanokkal traktalom hogy hol akarok elmenni:)))
-
#3556 Giovanni_xtype.cup.zip
-
ShaiHulud #3555 Na most akkor melyikek legyenek a szabvanyositott uzenetek? valaki fixalja le:) -
#3554 ja jut eszembe miért is akartam gyorsan benézni :)....öööö...szóval én az elején voltam itt egy pár racen, csak kormány hiány miatt el is tüntem de holnap, legkésöbb szerdán veszek egy MOMO racinget és megint szeretnék résztvenni a versenyeken :P -
#3553 :))) ezeket bindeled ? vagy hogyan ? -
Toya #3552 Igaz, hogy én nem szoktam rendszeresen használni a chat üzeneteket, de nálam a következők szerepelnek:
"Kiállok a boxba! Fent előzz !"
"Jövök ki a boxból. Fent gyere !"
"Lent jövök."
"Fent jövök."
"Lent gyere."
"Fent gyere."
"Tarsd az irányt."
"Megsérült a kocsim, kiállok."
"Elnézést."
"Köszönöm."
:-) -
#3551 én amúgy ennél bővebbre gondoltam, pl. ">>>>>>> PIT <<<<<<<<", vagy "(: NEM GOND :)" és akkor már ránézésre is különböznek, nem csak a szöveg -
#3550 ja amúgy ok :)))))))))
én a maradék helyre még benyomok egy "Mode rulez"-t is :) -
#3549 "lol, vazz" :))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ez kész :))))) -
Mode #3548 Csinaltam egy autochat osszeallitast, szerintem ezek legyenek beallitva:
PIT
BOCS
NEM GOND
KOSZI
LOL
VAZZ
BELULROL ELOZZ
KIVULROL ELOZZ
Hogy ki melyik gombra melyiket allitja az mindegy.
Maradt 2 hely, oda nemtom mit kene
Nagy betuvel kene irni oket ugy jobban latszanak.
-
Toya #3547 Jah, az nagyon vicces szokott lenni amikor egy sárga alatt kiléptek :-) -
#3546 ok, de akkor tényleg vigyázzatok, és ne jöjjön közbe semmi fél 11-kor.....