51527
-
#3625 Ezen a palyan nem (asszem :-) ). -
Mode #3624 De minden kanyart valojaban kettonek vesznek vagy ezen a palyan nem?
-
#3623 Szerintem azt kene lefixalni hogy maximum 3
re lesz ha torik ha szakad. -
ShaiHulud #3622 oke az nekem jo lenne csak sajna nem igazan fogok tudni ra gyakorolni , dehat ez az en egyeni szoc.prob.om :) -
#3621 Igen az lesz, es en javasolnam hogy penteken legyen
(akkor mehet 9 oratol). -
ShaiHulud #3620 jaja tudom , de ugy akartam hogy ne kapjak buntit(sorvegere allas) :) csak hat nem sikerult mert kocsog pitet csak egy korrel kesobb nyitottek meg. -
#3619 Mar csak a startot kellene normalizalni:) Ugy sem az elejen dol el a verseny. Annyifelekeppen meg lehet szivni - nem csak baleset -, hogy neha, az utolsokbol lesznek az elsok:)
De hat az izgalom... -
#3618 Én most estem ki először olyan versenyről, ami be is lett fejezve :D
Tök szar érzés :DDD
De New Hampshire bejön, az lesz a következő??? -
Mode #3617 Bemehetsz ha zarva a pit csak akkor a sor vegere kell majd beallnod.
Olvasd el a szabalyokat:) -
#3616 Az a 3-as kanyar volt es az utolso kanyar. :-)
Igen, volt hogy ott 3tizedet is nyertem. -
ShaiHulud #3615 akkor nalam volt valami gebasz... -
ShaiHulud #3614 lol :)) -
#3613 Csak te estel le. -
#3612 Ilyeket szivtam mar en is:))
Multkor megyek ki a pit-be, es amikor a vonal elott vagyok sarga, es Pit Close!! Kereszbe csusztam be a pitbe:)))) Persze bunti, meg ami kell:)))) -
Mode #3611 Az utolso elotti kanyarban ahol nagyot kell fekezni ott hoztad rajtam a tizedeket.
Aztan amikor 1 mp-n belul voltal akkor ott probaltam kockaztatni -
ShaiHulud #3610 amugy mivolt az egyik ujrainditasnal?? midnenki eltunt a palyarol es ledobott a szerver is, rebootolnom kellet gepet is mert bebaszott. de halisten visszatudtam jonni , huh. -
ShaiHulud #3609 nah en nekem meg erdekesen alakult az a sarga:) jeleztem hogy kimegyek pitbe mert mar csak 2 gallonom volt erre paff akkor lett sarga, Pit Closed:) nah akkor ugy leisvoltam mar korozve, meg meg megsem nyitttoak a pitet a kovetkezo korben(paran ba is szoptak,mert azthittek nyitva van), nekem meg muszaj volt bemenni amikor megnyilt mert 1 gallon lityeget a tankban:) szal mehettem a sor vegere..nem gond:) -
ShaiHulud #3608 kiralyul elveztem ezt a versenyt, volt olyan amikor a torkomban dobogott a szivem :) hehe jo volt! -
#3607 Azt a sargat en is megszivtam (-1 kor), de aztan
csak sikerult ledolgoznom mert szerencsem is volt
(el tudtam menni Mode mellett, lett egy sarga
utana). -
#3606 Tudtam hogy nem tudlak majd megfogni, de gondoltam
hajtalak hatha hibazol. Es pofatlanul nem hibaztal. :-)) -
#3605 Ha nem szivom meg ketszer, akkor en is ott vegzek - talan -elol:)
- Az elejen forrt a viz, kenytelen voltam lassabban menni. Vartam a sargat:)) Jott is:)
- Aztan a kozepe fele, szolt hogy fogy a benyo. Vartam meg, talan lesz sarga, de nem. Erre kimentem, aztan sarga:(((((((((((((
Ezutan mar eselyem nem volt behozni az egy kort:(( De jo verseny volt. Bar, felokleltem Norbit:)) -
#3604 Csak most olvastam vissza:((((
SORRY ATESZ!!!! Nalam nem voltal benn az ICQ-ban, es mivel 11-en voltunk, azt hittem mindenki meg van:(( A jatekban kerdeztem is, hogy meg van-e mindenki.
A jatek mindig 9-kor indul, de ha lehetseges, akkor mindig elobb - 8:00-8:30 - inditom a szervert, hogy lehessen gyakorolni egymassal. 9:00-kor, mindig ujraindul.
Megegyszer SORRY! -
Mode #3603 Kemeny verseny volt
Foleg a vegen az uldozosdi.
ELotte restartnal mar tudtam hogy jobb lesz menekulnom Pumy elol:) -
Toya #3602 Vagy szétszeded, vagy futam közben kihúzod az USB-ből és reménykedsz hogy nem csinálja még egyszer a futam alatt. -
Toya #3601 http://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=11&t=000602
A hetedik oldaltól olvasd át figyelmesen ! -
#3600 És?
Szétszedem meg összerakom jó lesz? -
#3599 A Profiler szerint 85-90% a max. Tehát nem csak a játékban nincs maxon. -
Toya #3598 Pedál szét :-) -
Toya #3597 Ez a MOMO-nál nem válik be, mert állandóan kalibrálja magát. -
#3596 Hogy javítottad? -
#3595 nekem nem volt gaz mert a fal megfogott :))
de mar akkor ugyis roncshalmaz volt az autom,nem tett jot neki a dupla leszurt ritberger,amit akkor mutattam be mikor Freak visszatert a funyirasbol en meg pont arra jartam padlogazzal :)) -
ShaiHulud #3594 es ha ugy kalibralod hogy amikor a gazt kell nyomni akkor a kalibralasnal sem nyomod teljesen le es igy kompenzalod?? -
Toya #3593 Logitech MOMO Recing Rev.1 hiba.
Vidd vissza és cseréltesd ki vagy állj neki javítani mint én is csináltam. -
#3592 Ja, Sanzik!
Vissza néztem a koccanásunkat, én húztam rád bocsi.
De úgy is nézhetjük a dolgot, hogy nem maradtál le időben:D -
#3591 Miért van az, hogy játék közben padló gázzal megyek de amikor visszanézem akkor látom, hogy nem a maxon van a gáz?
Racingem van. -
#3590 mar vege -
#3589 Még mindig tart? :DD -
#3588 most kezdődött. 21-re, vagy előtte csak az eddzés indul -
#3587 Gondolom megy már a verseny...
Tudnám ha 21-re volt megbeszélve miért lett előbb elkezdve...
3 ember van-név nélkül-akik tudtak volna küldeni ip-t icq-n és amint online lettem 20.55-kor megkaptam volna. Siettem hogy időben végezzek mindennel, hogy indulhassak. Már elég korán is szóltam hogy hétfőn indulok szóval még azt sem lehet mondani, hogy nem lehetett tudni megyek-e.
De ez hogy nem 21kor kezdődött...
Szóval köszi szépen.. -
#3586 Miért ilyen korán???? 21-re volt megbeszélve..
Francba fasza ha lemaradok a mai futamról már annyira hiányzott....