51527
-
ShaiHulud #3665 jah nem volt jol belove marki setupja, kanyarban mindig kicsuszott a fara. bar ez ellen lehetne ellenkormanyozni meg gazrol levenni labat:) -
ShaiHulud #3664 a yellow flag utani par kor a kritikus.azt kell tulveszelni baleset nelkul aztan meg ha mar elszakadt az elmezony akkor meg mar csak figyelni kell egymasra:) (mirror) -
Toya #3663 Amúgy a mai versenyen az igazi agyrémet számomra a Ferrarik jelentették.
Norbi a legváratlanabb helyeken volt képes kiperdülni.
Markival pedig az utolsó métereken is csatáztunk a 4.helyért :-) -
Toya #3662 De ha van akkor sokkal komolyabb :-) -
Mode #3661 Szvsz az elmezonyben mindig kevesebb balhe van mint hatul. -
ShaiHulud #3660 okes , ertem :) -
Mode #3659 Pont minden forditva van mint ahogy leiratd:) -
ShaiHulud #3658 ezzel meg teljesen egyetertek :) nekem jobban bejott mint Darlington (ugyebar ott felenel elszallta motorom:( ) -
#3657 Ja:( Legszivesebben ujra inditottam volna. De hat, akkor meg talan most is restartolnank... -
Toya #3656 Ez a hátsó régiókban elmegy, de elől ehhez túlságosan kiegyenlített a mezőny, ha közülünk elengedi valaki a másikat azt lehet hogy a verseny végéig nem elözi vissza.
Ezért is vannak az élmezőnybe gyakrabban koccanások és ütközések.
És ezért vagyunk zavarban ha hátra kerülünk, mert másképp fordultok mint Mode, Atesz, HaZso, PuMy vagy én. -
ShaiHulud #3655 ok, nem azokra gondoltam akik tudjak mitol nascar a nascar:) hanem azokra akik nem :) (akinek nem inge..:) ) -
ShaiHulud #3654 szegeny X-Type nem sokat jatszhatott... -
#3653 Hat szerintem itt sokan tudjak hogy egy nem F1 es
hogy mitol nascar a nascar. -
Toya #3652 Azért összességében kurva jó verseny volt :-) -
ShaiHulud #3651 azt kene megerteni mindenkinek hogy ez nem forma1, inkabb engedjuk el az illetot ha mar melletunk van minthogy baleset legyen, kesobb majd meg lehet meg elozni , sot ha moge kerulon k nekunk lesz jobb a draft miatt,es ha jol csinaljuyk dolgot akkor meg mi elozzuk vissza , aztan meg megint forditva es igy legalabb kis izgalom is lesz:) -
#3650 De az is jo, amikor valakire kivulrol raeloznek - de inkabb csak megkozelitik, melle mennek - es a verseny szellem miatt, a belso iven levo, nyom egy padlogazt, hogy elhuzzon. Persze, ilyenkor ivet tartani lehetettlen:)))
Ilyen balesetet, sokat lattam... -
ShaiHulud #3649 No problemo , sot en kerek elnezest mert en csesztem el , tul sok volt fek...nem tudom miert tapostam akkorat a fekbe sorry.. -
#3648 Emlékszem, ez Daytonaban volt kritikus, amikor sikerült 3 kört menni egy kupacban, akkor valaki csak túlnyomta, és falra kent valakit :D -
Toya #3647 Vagy hiába tartod az ívedet ha a másik a nagy sebesség miatt képtelen erre. -
#3646 De az a kedvencem, amikor rajt utan kozvetlenul, az elso kanyaraban, kettonk koze "csapodik" egy villam vili:))) Hideg gumikkal, igen jol lehet korigalni:))) -
#3645 Na akkor pentek jo lesz? -
#3644 Szalacsi Sanyi se mondhatta volna szebben :D -
#3643 Oszt ha hirtelen fekezel akkor meg a mogotted
levo fog elkaszalni oszt akkor jovan. :-) -
Mode #3642 Rajtnal arra kell figyelni hog ymindenki tartsa a sajat ivet es felkeszulni arra hogy varatlanul is kellhet fekezni oszt jovan.
-
Toya #3641 Egyáltalán nem volt szándékos.
Felső íven mentem mögötted, belül Freak és te megcsúsztál.
Nem is tudtam volna hova menni, hogy elkerüljem az ütközést.
Sajnálom, hogy így történt :-( -
#3640 Ja nem nagyon szoktam izmozni. Ha nem lenne soha sarga, es vegig menne a futam egyhuzamra, akkor talan szamitana, hogy "feltartanak" egy-ket koron keresztul. De mivel lesz sarga, igy ugyis "osszerendezodik" a csapat. -
Mode #3639 :)))) -
ShaiHulud #3638 lehetne...de nem az:))) -
#3637 lol, ez akár egy börtönzuhanyzós sztori is lehetne :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
ShaiHulud #3636 huh mindjart megenzem replayben emikor megcsusztam toya elott o meg seggbe lokott:) -
ShaiHulud #3635 en meg inkabb elengedem ha valaki nagyon probalkozik, es van ra helyem, aztan meg draftolni kell vele es visszalehet elozni,vagy akar draftban menni tovabb...ha sikerul :) -
#3634 Te jól is csinálod, általában lemaradsz, és 5-6 körön belül úgyis utoléred azt, akinél gyorsabb vagy. Én is csak akkor előzök, ha fékeznem kéne, hogy az illető mögött maradjak, az meg már túlzás :D -
Mode #3633 Megneztem itt tenyleg 1 kanyar az 1 kanyar:) -
#3632 Majd ha jobban megismerjuk egymas vezetesi
stilusat, akkor ma'r nem lesz ilyen gond a rajtnal.
Persze ehhez ido kell es sok lejatszott futam.
En Toya-val, HaZso-val es Atesz-szal el tudok
ugy rajtolni hogy nem utkozok ossze veluk, mert
kurva sokat mentunk egyutt. -
#3631 Azt en sem ertem, hogy az elso kanyarban, miert kell megprobalni megelozni ket autot:)))) Valszeg baleset lesz, vagy szetcincalodik a mezony:(( -
ShaiHulud #3630 pontosan ! jol emlexem ferrarik faroltak ki, eleg soxxxor :) -
#3629 "megfordító"
Hajrá FREAK...... -
Toya #3628 Ja és állandóan ki is marad valaki, ami miatt újabb re van :-) -
#3627 csak ott, ahol megfordító kanyarok vannak
vagyis egy bizonyos szögig egy kanyar
persze a változó ívű kanyar is kettőnek számít asszem -
#3626 izgalom ide vagy oda, én tudtommal még soha nem kerültem baleset közelébe rajtnál, és akkor mások is odafigyelhetnének... első kanyar lazán hármasban, és 3-4 kör alatt elérni az utazósebességet
tényleg nem itt dől el, és jobb vonalba fejlődni az elején, mint 40 percet szopni a restartokkal