51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • FREAK
    "Jo en tamogatom hogy ne legyen restart, de ennek ott hatul fogjatok meginni a levet"

Hát pedig az egyiknél pont te taknyoltál el először :)
  • PuMy
    Szerintem majd idovel kialakulnak a dolgok, azert
    par futam ne varjatok el hogy tiszta rajt es
    futam legyen.
  • X-Type
    Ok, csak javaslat volt...
  • Mode
    Ez azer mar tulzas.
  • X-Type
    EZT TÁMOGATOM!!! :-))))))
  • X-Type
    Ezért mondom, hogy gyakoroljuk a rajtot verseny előtt, és akkor nincs az hogy, jaj új pálya, új szitu :-) Szerintem nem rossz ötlet.
  • Alexease
    Csak akkkor lesz restart, ha EN esek ki:))))))))))
  • X-Type
    Eddig sem tagadtam, de nem indítanak versenyt 4x egymás után :-)) Valaki amúgy mindíg hibázni fog. Nem hiszem hogy lenne tiszta rajt, ha 10x indulunk újra, akkor sem :-)
  • Mode
    Hat ezaz, elbasztad.
    4. alkalomra...
    Na mindegy.
  • X-Type
    Nem ösztönzött, hogy kicsússzak. Elbasztam, az én hibám. De akkor már kicsit pipa is voltam az örökös újraindítástól. Az első rajtnál is belémjött egy Ferrari, egyből mentem a boxba, nem rinyáltam, hogy re re re...:-)
  • Mode
    Teged ugy osztonzott hogy kicsussz?:)
    Mer ugy akkor mar meg lett mondva hog ynem lesz megegy restart.
    Jo en tamogatom hogy ne legyen restart, de ennek ott hatul fogjatok meginni a levet.
  • X-Type
    Vagy esetleg az eddzésen lehetne csinálni 3-4 próba rajtot... Hogy szokjuk...
  • X-Type
    De ha tudja az ember, hogy nincs több újraindítás, az ösztönzőleg hat arra, hogy óvatosan rajtoljon. Valóságban sem restartolnak :-)
  • Mode
    Megmondtuk hogy akkor mar nem lesz ujrainditas.
    Azert tobbedjere mar konnyebb rajtolni, mert megszokja az ember a helyzetet.
  • X-Type
    Gratula a győztesnek! :-)

Le kéne fixálni a start-procedúrát, mert az örökös restart nem megoldás.
    Az első 3 startnál nekem semmi gondom nem volt, csak a Ferrarik. Aztán az utolsónál nem figyeltem a sebességet eléggé, és én basztam el,
    meg is lett az eredménye...Game over. Nem tudom kinek mentem neki,de BOCSI!
    Szerintem legyen 1 start és kész, mert így nem lehet rajta veszekedni, és nem érzi senki igazságtalannak, hogy bezzeg amikor a másik cseszte el akkor volt re...:-)
    Vagy max 1 újraindítás.
  • Marki..
    Ha tényleg csúszik, akkor azt már nemigen fogod meg, csak utas vagy. Még rosszabb ha ellenkormányozol, mert még nagyobbat esel. Amúgy setupra nem foghatom, mert a sima BS-el mentem és edzésen nagyon jól működött, inkább a hideg gumik és a figyelmetlenség okozta a rs utáni kicsúszásokat mindig.

Toya-val tényleg jó csata volt a végén, sokat tanultam belőle, kár hogy ez annak volt köszönhető hogy előtte kilöktem egy hasonló szituban.
  • Mode
    Kemenykehetsz nyugodtan, csak hagyj helyet:)
    Joejt
  • Mode
    Sokszor lehet az ember rakenyszerulve hogy kielezett szituacioba menjen.
    Konnyen eldobhat tizetdeket az ember, amit kinkeservesen szedett ossze korabban egy masikkal szemben.
  • FREAK
    Na jó éjszakát mindenkinek!!!
  • FREAK
    Ok hagyjuk, csak mindketten jegyezzük meg a szituációt. Én mindig elengedem azt, aki leköröz, ha úgy adódik kanyarban is. De pozícióért más téma, az az ügy akkor van lezárva, ha előttem vagy, addig jogom van "keménykedni" :D
  • FREAK
    Én is, de arra is számítok, hogy az illető nem kockáztat (mert rutinos), és visszavesz, hogy majd később, sokkal tisztábban előzzön. Ha pl. egy újonc kerül akkor mellém, inkább elengedem, mert tartok tőle, hogy balesetet okoz. De benned bízok annyira, hogy nem feltételezem, hogy elbaszol valamit :)
  • Mode
    Dehat helyet kene hagyni a masiknak. 3722ben leirtam:)
    Amugy a kanyar bejarata elott mar mondta a spotter hogy mellettem vagy, nyilvan neked is mondta.
    Ja es az en replayemen az latszik hogy te jottel nekem nem en pockoltelek meg teged.
    Na de hagyjuk.
  • Toya
    Szerintem a gyorsabbnak kell önmérsékletet tanusítania minden ilyen esetben.
    Tudod, hogy gyorsabb vagy azaz bárhol előzhetsz nem okoz gondot, szóval nem vagy rákényszerülve hogy feltétlenül kiélezett szituációkba keveredj (és ez a saját érdeked is).

Ahogy én kiperdültem akár veled is történhetett volna valami.
  • Mode
    En ha kulso iven vagyok mindig szamitok arra hogy aki belul van mellettem az kisodrodhat.
    Inakbb nagyobb helyet hagyok minthogy kiessek miatta.
  • FREAK
    Én nem keménykedtem. Első helyen voltam, és a kanyar bejáratánál értél utol. Tartottam a sebességet és az ívet, ahogy te is. A lag miatt az autód orra megpöccintette az enyém seggét. Ennyi.

De mondom, attól, hogy tudom, gyorsabb vagy, még nem fogok felkenődni a falra, ha pozíciót kell védeni. Elengedtelek volna az első tiszta alkalommal, de hadd versenyezzek én is, ne csak körözgessek mindig a középmezőnyben....
  • Toya
    Így van.
    Tanulunk minden ilyen esetből.
    Mode is tudja mostmár, hogy nem megyek félre és nem veszem el a gázt hiába mondják, hogy mellettem van a másik :-)
  • Mode
    Azt is mondhatnank, hogy egy lassabb versenyzonek nem kene kemenykednie ilyenkor nem?
    Nezopont kerdese.
  • Toya
    A második replay is érdekes, mert az meg egy teljesen meggondolatlan Ferrari kamikeze akció volt :-)
  • FREAK
    Dehogyis, én nem haragszom senkire, és nem akarok veszekedni, csak jó ezeket megbeszélni, tanulunk belőle.
  • Toya
    Hát nem tudom.
    Az életben is keménykednek elég szépen - mondjuk sokszor rá is basznak mint most én :-)))))
  • FREAK
    Éppenséggel első helyen voltam, de nem lényeg. Abban viszont Toya mellé állok, hogy arra ne számíts, hogy mindenki templomkapu méretű helyet fog neked biztosítani egy előzéshez :) Ha nem pozícióért megy, akkor persze igen, de élmezőnyben nem elég gyorsnak lenni, biztonságosan előzni is tudni kell. Nem mintha te nem tudnál, félre ne érts. Ez már inkább csak eszmefuttatás :)
  • Toya
    Ne vesszetek már ezen össze.
    Ha bajnokság lesz (egyszer talán), akkor majd óvhatunk ilyen szituációban de szerintem mind a kettő versenybaleset volt (az enyém is).
  • Mode
    Nekem ilyenkor fingom nincs hogy mennyire vagy mellettem, nem latom.
    Gondoltam odebb vagy mert...nemtom ugy szokas nem? Nagyobb helyet hagyni.
  • FREAK
    Nézd, ha 5 kör van hátra, és az első helyért megy a csata, akkor persze, de a verseny közepén egy lassabb versenyzőt neked nem kell kanyarban előznöd, amikor egyenesben 300 méter is elég...
  • Mode
    Valszeg ha az elmezonyben van az a helyzet akkor nem szurok be oda.
    Gondoltam nem fogsz kemenykedni:)
  • Toya
    De könyörgöm az első helyért ment szinte a csata, azt azért nem várhatod el egy ilyen szituációban hogy félre állok majd vagy akkora helyet hagyok hogy simán ott hagyjál.

Szerintem mind a ketten bőven hibásak vagyunk.
    Részemről ez lezárva, mert felesleges ezen vitázni.
    Ha újra futnánk sem biztos, hogy nagyobb lenne a hely :-) - és szerintem te sem csináltad volna másképp az én helyzetemben.
  • Mode
    Jo.
    Akkor az volt a gond hogy akkor is tul keves hely lett hagyva mellettem.
  • FREAK
    persze ez is csak az én véleményem

én ha előzésbe kezdek, azt mindig egyenesben kezdem, és ha a kanyar bejáratáig nem érek totálisan a másik mellé, akkor úgy veszem, hogy ez most nem jött össze, és beengedem az illetőt (első a biztonság)

a múltkor tudtam, hogy te nem fogod feladni a kanyar miatt, és éreztem, hogy nem lesz jó vége, de azért megpróbáltam legalább külső íven egy kicsit maradni :DD
  • Mode
    Nem kanyarban....
    Ne idegesits mar
  • Mode
    kerdeztem hogy hol mentem neked.
    Ha beulsz es megnezed lathatod hogy semmi sem tortent az en kocsimmal.
    Aszittem akkor hogy kicsusztal