51527
-
#3705 csak ha nagyon muszáj :DDDDDDDDDDDDDD -
#3704 nem kanyarban kell előzni -
Toya #3703 Amúgy benn azt mondtad, hogy nem is jöttél nekem :-) -
#3702 nem, akkor mindketten tartottuk az ívet, helcsiből látszik
volt is köztünk 30-40 centi hely, és így számolt el valamit a progi, amiből koccanás lett -
Mode #3701 Egy elozesnel szvsz tobb helyet kene hagyni.
-
Mode #3700 Itt van az en szemszogembol:
http://startadsl.hu/jg24/eset.rpy -
Toya #3699 Az igaz, hogy helyet nem sokat hagytam ebben valóban hibás vagyok, de nem húztam rád, nem változtattam ívet - egyszerűen csak mentem. -
#3698 -
Mode #3697 Akkor te nem hagyatl eleg helyet. Illetve akkor te jottel nekem raadasul.
Ez van.
Mindketszer egesz belso iven mentem, -
Toya #3696 Nem a múltkor ezt történt közted és köztem csak ott nem volt lag :-) -
Mode #3695 En nem azt mondtam hogy nem mozdultam akkor kijjebb, hanem azt hogy alig hagytal helyet. -
#3694 Mode körül van egy energiapajzs :DD -
#3693 ja a múltkor is ez történt Mode és köztem :) -
Toya #3692 Biztos valami lag volt. -
ShaiHulud #3691 na meg a desync -
ShaiHulud #3690 sajna ilyen dolog a lag:( -
Toya #3689 De látod az én szemszögemből valóban kilöktél.
Amúgy megnézte Alex is és a szerver replay-en is így történt :-) -
Mode #3688 Milyen erdekes ahogy kipattan az autom epp mikor neked utkozik.
Ilyenrol valojaban szo sem volt mindjart felrakom az en valtozatom. -
#3687 nincs mit, Grétsy is ezt tette volna :D -
Toya #3686 Azért köszi, hogy szóltál majd kijavítom. -
Toya #3685 Ez legyen benne a legnagyobb hiba :-) -
Mode #3684 Jo, legyen a setup hibaja:) -
#3683 izé, "legerősebb" csak egy S kell :) -
Toya #3682 Csak összehoztam :-) -
Toya #3681
Replay 1
Replay 2
-
ShaiHulud #3680 ha hibazik akkor persze hogy paff:) na de az a ferrari 2-3szor egymas utani restartnal kicsuszott:) -
#3679 Csak egy kis gyakorlas kerdese:)) De nekem tapasztalatbol jobb, mit megprordulni, es zuzni az autot:) Bar kopnak a gumik.
De en mar tobszor fogtam meg a kocsit ugy, hogy mellettem, mogottem jottek, es szinte pozicioban maradtam az action utan. -
#3678 de durván :DDDDDDDDDDDDDDDDD -
Toya #3677 De elbasztam :-) -
#3676 New Hampshire viszont eléggé setupolós pálya, itt én is saját setuppal fogok indulni. Kurva széles, lassú kanyarok, nagyon sok a lehetőség, és az autózható stílus. Az aszfalt is barátságos, nekem bejön az egész. És nem túl gyors, szóval lehet koccanni bátran :D -
Toya #3675 Na felraktam a szerverre a mai nap két számomra döntő momentumának a visszajátszást ahogy tőlem látszott.
Remélem nem basztam el semmit :-) -
Mode #3674 De ki tudtad volna csusztatni barmikor ugye?
Azt akarom mondani hogy hiaba akarmi beallitas, ha hibazik az ember. -
#3673 háááát kanyarban ráfékezni, főleg, ha már határon megy a verda..... nekem nem szokott bejönni, bár az orrát visszadobja kifelé, de olyan szinten eltűnik a tapadás, hogy utána kettesből kell elölről kezdeni :D -
#3672 Ja az ugy nem muxik... -
ShaiHulud #3671 na igen csak nekem egy tengelyen van :) ugy megha feket is nyomom meg gazt is felig az olyan mintha nem nyomnek semmit:) -
#3670 Ha az ember lekapja a labat a gazrol, az rosszabb a motorfek miatt. Jobb a fel gaz - fel fek. -
ShaiHulud #3669 erdekes en mindig meg tudtam fogni a kocsimat... -
ShaiHulud #3668 gyakorlas, gyakorlas, gyakorlas:) na meg igen versenyhelyzet,adrenalin, lag :) -
Mode #3667 Barki ki tud am csuszni barmelyik kanyarba, akarohgy van beallitva a verda:) -
Toya #3666 Ezt mondani ám könnyebb mint versenyhelyzetben megcsinálni :-)