51527
-
ShaiHulud #3385 szalto na most mar remelem muxeni is fog! -
ShaiHulud #3384 hat ez alahogy nem akarja az igazsagot
-
ShaiHulud #3383 szalto -
ShaiHulud #3382 na hoppaa ez mivolt?:) -
ShaiHulud #3381 -
#3380 szalto -
#3379 Azért Daytona-ban is lehet művelni egyet s mást :)
szalto -
ShaiHulud #3378 nem kene valami konnyebb?:) foleg darlington utan :) -
#3377 Nekem a video alapján Sears Point nagyon megtetszett :-) -
#3376 És melyik pálya? :-) -
#3375 Talán nekem is jó -
#3374 Nekem a jövő hét hétfő jó lenne...talán kijózanodok estére :-D -
ShaiHulud #3373 THx :) hat kicsi elszamoltam a fektavot:) de siekrult nem beletek mennem :) bar nem sokon mult...de orulok hogy vegul inkabb a falat kuldtem meg es nem valaki mast. -
ShaiHulud #3372 nekem hetfo is jo -
#3371 CIN2002 - Sears Point 50Mb, WMP9 kell a lejatszashoz -
Mode #3370 Hetfo jo lenne mindenkinek?
Szerintem az egy jo nap -
#3369 en -
ShaiHulud #3368 nascar=repulo? :D -
ShaiHulud #3367 huh megneztuk haverral a coca cola palyat:) hat nem semmi :) lehet szaguldozni rendesen. -
ShaiHulud #3366 nekem nem igazan jo a kedd,szerda,csutortok. Talan a kedd meg belefer, a tobbi nap kivalo :) -
ShaiHulud #3365 EN :) -
#3364 Szeretném én is tudni, hogy minnél előbb elkezdjek gyúrni rá meg setupot turkálni. -
#3363 Melyik pálya lesz legközelebb? -
#3362 Nekem minden nap jó, kivéve kedd és csütörtök, akkor csak este 9 után. Szombat jó. -
Mode #3361 Szombat? Azt nem tudom.
Amugy hetkoznap valoszinu mindig jo nekem.
A versenykezdes meg szerintem maradjon 9, esetleg max 8ig hozzuk elore. -
#3360 Én.
De szerintem írja le mindenki, hogy kinek melyik nap és melyik időpont lenne az amikor a leg valószínűbb, hogy ráérne. Esetleg kezdődhetne korábban, hogy ne éjfél után legyen vége vagy akkor már alszik a kutya stb. -
#3359 Csak felmeres keppen, ki tudna jonni szombaton
ha lenne futam? -
Mode #3358 Az ilyen utkozeseket van hogy el lehet kerulni marmint Alex-et, egy fekezessel.
Pumy egy ugyanilyet csinalt elottem es le tudtam fekezni, sot megalltam a palyan -
#3357 Tessek, kivagtam:))
action -
ShaiHulud #3356 jah igen Alexease nek szolt:) -
ShaiHulud #3355 "Holnap, vagyis ma kivagom, szolj ram. " na akkor most radszolok!:) legyszi majd vagd ki azt az elso par korben levo accidentet, ahol norbiekba beleszalltunk! thx -
ShaiHulud #3354 ezt en is tamogatom!:) -
ShaiHulud #3353 en innen supergamesrol , de lattam hcgamerren is nyitottal topicot:) -
#3352 Azért "lassúztam" Freak előtt is...akkor már nagyon szenvedtem. 2 kör múlva ki is mentem cserélni. Vissza jöttem, erre fél kör múlva yellow flag :-) -
Mode #3351 Ugy 30-35 kor utan elegge hasznalhatatlanok voltak ja. -
Mode #3350 Hat azer kene kitenni az oldalra ezt, hogy elozo zoldnel se legyen 100al indulas:) -
Mode #3349 Jo ez igy, marmint az eredmenyek felrakasa az oldalon.
Egyebkent mindenkinek idore van allitva a sebesseg kijelzese mph helyett?
Ebben is kulonckodok?:)
Pedig valosagban inkabb mph-ba adjak meg a kor eredmenyt.
-
#3348 Nekem egész verseny alatt 1000L koptak a gumijaim. Ez volt a legnagyobb bajom. Ezért nem mertem gyorsan menni... -
#3347 Maci Laci is versenyzett? :-D -
#3346 Nekem a start egy kicsit nehezkes volt:) Nem volt kettesem:)) Egyesben porgott, harmasban meg Maci-Laci:))