51527
-
#3425 re újra online vagyok
lemaradtam valamiről?
-
#3424 Azt hiszem nem az én pályám ez :-) Szenvedek rajta 1000L :-) -
ShaiHulud #3423 enis szerintem cool palya! -
#3422 Én már mentem is pár tesztkört :-) Hááááát..... -
ShaiHulud #3421 pocono:) -
ShaiHulud #3420 ok tenyleg jo otlet. tehat akkor a kovetkezo Pocone lesz ebben megallapodhatunk ?:) -
#3419 Ez jó ötlet -
#3418 HI! Reg voltam:)
Tudom hogy nem egyszeru, de szerintem erdemes lefixalni legalabb 5 palyat elore. (Meg ha az idopontot nem is, mert az a problemasabb.) DE lehetne elore keszulni, gakorolni, tervezni az idot. Osszevalogattam 5-ot, ragodjatok rajta:))
POCONO Raceway 2.500 miles
NEW HAMPSHIRE Speedway 1.058 miles
ATLANTA Speedway 1.540 miles
PHOENIX Raceway 1.000 miles
LOWE'S-NIGHT Speedway 1.500 miles -
#3417 Akkor ezt most lefixáljuk? :) -
#3416 Khm, asszem én voltam, tudod amikor a sárga alatt likvidáltalak:)
Legyen megint Pocono. -
#3415 Pocono is volt mar,de ott aszem viszonylag hamar teibe vert valaki es kiestem,pedig ott szivesen mentem volna -
ShaiHulud #3414 Freak szindroma:) bar en itt elbasztam a valtast azert tortent a dolog:) -
ShaiHulud #3413 Pocono? -
ShaiHulud #3412 thx a linket:) CART rol meg annyit hogy miota meghalt a "kedvencem" Greg Moore azota nem nezem es nem kovetem hogy mi tortenik. :( -
ShaiHulud #3411 nah akkor jo lenne letisztazni gyorsan,hogy melyik palya:) szeretnek ra gyurni es ugye igy most mindegyikre gyurnom kell addig amig nem tudom pontosan:) -
Mode #3410 Nemjo azon nemreg mentunk, igaz nem vegig.
Tolem mehetnenk ott is.
Amgugy ha igazi NASCAR akkro motorsportok.free.eplanet.hu
:)
-
ShaiHulud #3409 Ba**ki :) kegyetlen az a Daytonas replay, csak most neztem meg. Erdemes cocpitbol megnezni mert valami iszonyat. :) azt tudod hogy ha real bukas lett volna mar nem elnel koztunk :) -
ShaiHulud #3408 nos palyaotlet : megneztem hogy "igazi" Nascarban vagyis a Winston Cup-nal melyik lesz a kovetkezo race es gondoltam mi is mehetnenk azon :) es ez pedig a California Speedway. nah? -
ShaiHulud #3407 hat igen... -
#3406 az mar nem igazan delutan van :) -
ShaiHulud #3405 hopsz vagy esetleg vasarnap is jo de csak ugy hogy 18:00 ig erek ra. -
ShaiHulud #3404 de nekem szombat lenne jo es csak 21:00 utan valamikor :( -
ShaiHulud #3403 en benne lennek! soot:) -
ShaiHulud #3402 na ez jo volt:) -
Toya #3401 Érdemes elindulnod. -
#3400 Amúgy tőlem mehet a délutáni futam
-
#3399 Valszeg azért mert kevesen lennénk. És a nascar olyan mint a verekedés, minnél többen vagyunk annál jobb:D
Valószinűleg azért kérdezem, hogy hol megyünk mert kíváncsi vagyok, hogy érdemes e elindulnom vagy nem. -
Toya #3398 Egyet mondjatok meg nekem.
Itt mindenkinek ADSL, kábelnet, Chello, stb kapcsolata van.
Miért nem csinálunk a hétvége valamelyik napján egy délutáni futamot ? -
Toya #3397 Azért remélem azok is elindulnak majd a futamon akik most nem voltak ott. -
#3396 Nekem benne van a kedvencekbe, nem vesződök.
Valaki nyilatkozhatna, hogy hétfőn hol megyünk.
Fogy az idő:) -
Toya #3395 Beírom ide a fórumba is, hogy az Alexease által szerkesztett Nascar Racers oldal elérhetősége megváltozott (persze a régi cím is él), így nem kell '/' jelekkel vesződnötök...
http://nascarracers.hsw.hu/ -
ShaiHulud #3394 deh asszem en mindjart megyek :) -
#3393 Én most Daytonat nyomom...Ha valaki akar jönni, dobjon egy ICQ üzit -
#3392 :-))) -
ShaiHulud #3391 :] najah aztan ha odatapadsza kkor meg "nehez" lejonni rola:) ugyebar darlingtonon is paran igy csuszkaltak ki:) na meg foleg ha mar a gumi is elvan kopva...:) -
#3390 Engem valahogy igen csak vonz a fal :-)) -
#3389 Köszi, lényeg az, hogy sikerült :-P -
ShaiHulud #3388 jah!:) nem semmi imilyen hosszuak az egyenes reszek:) na es milyen dolt kanyarok vannak :) mint anno Talladega. -
#3387 Most mentem pár kört a Coca Colán...Jó pálya, csak alattomos. Valszeg a verseny végére minden kocsi leamortizálódna :-) -
ShaiHulud #3386 nah vegre ! sorry a sok szerencsetlenkedesert ! de csak siekrult belinkelni HaZso linkjet:)