51527
-
Mode #5487 Csinald meg es probalj utana irni a kocsibol:)
Senki sem fogja latni amit irsz, legalabbis nalam igy volt. -
#5486 Jah, de ha atirod 1-esre akkor a futam alatt nem
tudsz chat-elni. -
ShaiHulud #5485 "nascar2003 konyvtar/players//player.ini " na ezt szepen elirtam :)) na szoval javitas:
nascar2003 konyvtar\players\(az adott player neve)\player.ini -
ShaiHulud #5484 Nah szvsz ezt amit most leirok mindenki csinalja meg , es igy az a mocsok Chat Cenzurazo hulyeseg hatastalanitodik :)
tehat : nascar2003 konyvtar/players//player.ini (pl nalam ez igy nez ki:NASCAR Racing 2003 Season\players\Hulud__Shai\player.ini) ezt a filet nyissatok meg es taltalok egy olyan reszt hogy :
[Misc]
disable_chat_filter=0 ; Disable the chat filter
nos itt irjatok at a 0 t 1 esre :) tehat
disable_chat_filter=1 ; Disable the chat filter
-
#5483 Igen, ez a pontos kerdes:)))
Csak az jojjon, aki komolyan gondolja, vegig akar menni, bar hogy is alakuljon! (Persze, barmi kozbe johet.) -
Toya #5482 Ez most mit jelent ?
Eltudsz indulni a versenyen úgy, hogy nem lépsz ki vagy nem ? -
Petya777 #5481 Vmi gáz van -
#5480 Elindult........ -
Petya777 #5479 Mennyire lent? :)) -
#5478 Mindjárt indítok szervert gyakorlásra.....ip-m lentebb -
ShaiHulud #5477 ugyohogy akkor majd ALEX: megint kuldok egy car frissitest :( -
ShaiHulud #5476 na igen ezert vallalom be inkabb en a cseret mert o mar regora ezzel a rajtszammal fut:) -
#5475 most? -
Petya777 #5474 Van vmi gyakorló server? -
Petya777 #5473 Én komolyan gondoltam te nem csak rajtam múik :\\\ -
#5472 Szerintem ragaszkodik hozzá :)
http://www.mmrl-racing.com/ -
ShaiHulud #5471 jah most mar van gebasz mert atisnak es nekem is 77 es rajtszamunk van :(( bar ha o nagyon ragaszkodik ahoz a rajtszamhoz akkor en szivesen levaltom 78 ra mert eredetileg is ugy akartam csak aztan megsem az lett.. :) -
#5470 Ja ok teljesen úgy készültem hogy kell :)
Egy másik megbeszélni való:
Nem tudom titeket ez mennyire érdekel vagy nem de engem zvarana, hogy ha vki ugyanazzal a rajtszámú autóval menne mint én. Szóval mivel egyre több az újonc arra kénne figyleni, hogy két ugyanolyan rajtszámú autó ne legyen a mezőnyben. Főleg mert pl az F1 nézetben a mögötted meg előtted lévő nevét nem láttod csak a rajtszámát.
Meg amúgy is legyenek ebben is egyediek az autók szvsz :) -
ShaiHulud #5469 De akkor igy jo nehez lesz bejutni FF re EF rol :(( -
#5468 Ezek serint nem:)) Persze ha 4-5 ember nem idul az EF-en, akkor kell:)) Ezert kellene biztosra tudni, meg ma, hogy ki jon-ki nem. -
#5467 Akkor ezek szerint nekem nem kell mennem az EF-en? -
#5466 Igen, lassan mar a ket EF lenne az idealis:) De meg ez a letszam sem teljesen biztos, es a ket EF, plusz a FF egyeztetese, idopontja ismet szervezesi kaoszt okozna:))
Persze, lehetne fixalni, hogy Hetfo, Szerda, Pentek versenyek. De valahogy akkor szet kellene valogatni fix, ket csoportra a csapatot, mert ha eredmenytol fuggoen alakulnak ki az EF reszvevoi, akkor nem biztos hogy mindenki, akkor raer. stb. -
Mode #5465 Ha tenyleg ennyien indulnanak akkor itt mar 2 EF kene.
Mindenkinek kene indulnia es mind a ketto tele lenne! -
#5464 Atis-tol kaptam egy levelet, O biztos hogy indul holnap.
Akikrol nem tudok semmit: Tomek, Atyka, Petya -
#5463 Érdekes lesz, én 4 embert tartok esélyesnek. Te lennél az ötödik:D -
#5462 Ha mindenki komolyan gondolta, es indul az EF-en, akkor komoly - es remelem fair - csata lesz, azert a ket helyert:))))))))) -
#5461 A jelenlegi allas szerint, igy indulnank, es igy ketten jutnak tovabb:))
FF: Norbi, Pumy, Toya, Alexease, Met, Mode, Freak, Atesz, ShaiHulud
EF: Atis, GaborSzabo, Giovanni, HaZso, Marki, Petya, Tomek, Atyka, Basic, Sanzik - Alexease (Server) -
#5460 Atis nalam jelentkezett. Evek ota versenyez egy kulfoldi bajnoksagban. -
#5459 sziasztok! en ott leszek. :) -
#5458 Giovanni nem Xtype?
Basicet ismerem, már mailben megkérdeztem tőle, hogy komolyan gondolta e. -
Toya #5457 Nem te vagy a hibás.
Sok az ismeretlen név és egyszerűen tudni kell, hogy komolyan gondolták-e vagy csak unatkoztak és beírtak az oldalra. -
#5456 abból mindíg kettes voltam:DD -
#5455 :) -
Toya #5454 11 ember fér be ugye a szerverre és ez igaz az előfutamokra is.
Na innentől kezdve már csak puszta matematika. -
#5453 Hát akkor nem értem.
Mindegy, mondjátok, hogy mikor megyek melyik pályán:D
Így a legegyszerűbb. -
#5452 Hi!
Codered,és Atis komolyan gondolta :))))))))) -
Toya #5451 A helyed ugye ezeknek az indulóknak a függvénye :-)
Ha nem indul egyik sem akkor mindenképpen EF-ot kell menned. -
Toya #5450 Szerintem lassan fel kellene mérni, hogy az újonc versenyzők közül ki gondolta komolyan hogy elindul a holnap este 9-kor kezdődő előfutamon.
Erre azért lenne szükség, mert akkor ennek arányában lennének a feljutók a főfutamba.
Szóval a következők közül ki gondolta komolyan, hogy elindul az este 9-kor (!) kezdődő előfutamon ?
A nevek: Atis, Giovanni, Tomek, basic, Petya, atyka, CodeRed -
#5449 Azt is ki lehetne írni, hogy ki az aki az előző futamban elért eredménye alapján indulhat a következő FF-on.
Toya mondta tegnap, hogy be vagyok nevezve péntekre a múltheti 5. helyem miatt, én el is felejtettem:D
Így akkor könnyebb lenne azt is kiszámolni, hogy ki índuljon az EF-on. -
#5448 De ettől a játéktól én se várok sokat.