51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • CodeRed
    yessss
  • Alexease
    Aha, thx.
  • Giovanni #6006
    Jelen...de melyik jelen?
  • bekkeratis
    jelen, indiccsam?
  • CodeRed
    Im here
  • Mode
    Pedig msot az albak is ki van nyitva ,erezhetoen jobb id van most a szobaba.
    A vinyo homero is 1 fokkal tobbet mutat.
    Procit nemtom, azon nincs homerom.
  • mozso
    Jelen ;-)
  • Petya777
    Aki itt van, az szóljon hozzá egy jelennel

jelen
  • CodeRed
    Vannak erre a célra nagyon jó betétek
  • Alexease
    Ezt maskor hanyagold legyszi.

"Petya (7:44 PM) :
    HÁT EKÜSZÖM LESZAKAD A POFÁM BAZDMEG!!!!!!!!!!
    Petya (7:44 PM) :
    ENNNÉL TÖBBET NÉZTEM MI BELŐLED BAZZ!!!!!!!"
  • Mode
    Az alaplapi homerom 1 fokkal tobbet mutat mint szokott miota levettem a hazat.
    Az a venti biztos sokat fog szamitani majd.
  • Petya777
    Akkor próba, gyűljünk ide minél többen, mert 20:30kor jön meg!!!
  • CodeRed
    Nehogymá elkezdjetek veszekedni! Ok?
  • Alexease
    Epp ezt akartam mondani.
    Gyorsan ki kellene probalni, mert ketszer akkora a feltoltese (256kb/s) mint nekem.
  • Petya777
    komolyan azt gondolod, hogy azért dolgoznék 3-4 órát a replayen, mert spektálni akarok az ffeken?

Jó, ha nem hát nem
  • Alexease
    Gondolom.
    De ez mar a masodik beszolasod volt. Maskor azert nyomhatnal a vegere egy "szmajli"-t (persze vigyorgosat).
  • Petya777
    Egyébként szerintem komolyan meggondolandó, ez az Attis serveres dolog!

Vélemények?
  • Alexease
    A kulsoszerveres megoldas nagyon ganny, az kimarad.
    Ezzel a "ha csinalok valamit, mindig bent vagyok"-kal mar probalkoztal, de mondtam, hogy erre ninc slehetoseg. Addig gyakorolj az AI-val, vagy a futamok kozott az edzeseken.
  • Petya777
    jójó, de akkor is rosszul esett :||
  • PuMy
    Pedig rem egyszeru. Felkerul a heti EF es FF futamok
    replay-e, mindenki leszedi akinek kell, kovetkezo
    heten pedig ma'r mehetnek is fel az ujak (az elozoek
    termeszetesen torlodnek).
  • Alexease
    Javitva!
    Sorry, de napkozben "beszeltunk" folyamatosan, en akkor full dolgozom. Atlagban 4-6 emberrel ICQ (munka), plusz telefonok, plusz egesznap a fejemen van a fules TeamSpeak-kel, amiben 3-5 ember beszel folyamatosan (munka).
    Valszeg azert vlt meg, mert kozben Atyka autofesteset csinaltam.
    (Amugy szivesen, kb. 1 orat capture-oztem, vagtam, rendereltem, tomoritettem, masolgattam a videot.
    )
  • Petya777
    Egyébként ha nincs hely a hsw-n, akkor ajánlom figyelmetkebe az eplanet nevá servert, ahol 100mb-re bármekkora fájlokat feltehetsz (így érdemes többet regizni). ÉS szerintem is jó lenne a filmes öf, mint a teljes replay! Én szívesen bevállalom, de csak ha jelen lehetnék az összes versenyen (mint spetkáló, ha nem jutok be...) mert közbe fel kell írni, hogy mit fogok beletenni! :)

Petya
  • FREAK
    sok az új név, én sem tudom, ki az a mozso/atis/petya/atika/gaborszabo.... simán bárkit bárkivel összekevernék :D

ICQ-n is hirtelen lett vagy 8 új contactom :D
  • Petya777
    :\\

Hogy tudtad összekeverni, ha kb 3 napja majdnem minden nap dumcsizunk??? Légyszíves javítsd ki.
  • Alexease
    Basszus!:)))))))) Ezt osszekevertem:))) Bocsi!
  • Petya777
    na azért a pofátlanságnak is van határa...

Megcsinálom ezt a nyomorult raplayt, és odaírod, hogy Atyk jóvoltából... még a fájl neve is Atyka... hát esküszöm mindjárt röhögőgörcsöt kapok.... azért ez tényleg nagyon rosszul (nem káromkodunk) esett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Petya
  • FREAK
    abból is elég lenne csak az utsó kettő, akinek kell, gyűjtse
  • FREAK
    mondjuk jobb lenne csak a lényeges eseményekről egy kis videó a replay helyett
  • FREAK
    na azért mondom, erre gondoltam én is, így okés
  • Toya
    Na, na, na, azért túlzásokba ne essünk :-)
    Arról egyenlőre ne is álmodj hogy minden futam visszajátszása felfér a HSW-re.
    Én úgy gondoltam, hogy mindig az aktuális visszajátszások lesznek csak fent a lapon, azért a tárhelyre is gondolni kell.
  • Petya777
    EZ is jó ötlet!!!
  • Petya777
    Neked milyen jó 5leteid vannak! :)))
  • FREAK
    hát annyi, hogy nincs megkülönböztetve, hogy MELYIK verseny replay-e csak annyi van, hogy EFreplay

namármost ha egyszerre mindig csak egy verseny replaye lesz letölthető akkor ez ok, de ha ez marad és a következő is fent lesz, akkor meg kéne őket különböztetni
  • Alexease
    Ezt nem ertem
  • Alexease
    A mai indulok listaja! Ha nem jo a lista, vagy ha valaki nem tudd jonni, akkor szoljon, hogy tudjunk embert szerezni. Elsosorban az EF-en indulok johetnek, folyamatosan a 2. helytol lefele, amig be nem telik a FF.
    Esetleges ezutani ures hely betoltese egy teljesen uj versenyzovel NEM lehetseges.

Norbi, Pumy, Toya, Alexease, Met, Mode, Freak, Atesz, Shai Hulud, Atis, Hazso.
  • bekkeratis
    Osszesen harom versenyzonek sikerult osszegyulnie, ugyhogy lelottem a szervert.
    A lenyeg az lett volna hogy kiprobaljuk mennyit bir el a gepem, mert tolem hostolhatok en is este, foleg ha a 11-es letszam fole tudnank ugy menni.

Fel kilenckor visszanezek, es ha ugy gondoljatok tehetunk egy probat.
  • FREAK
    Alex a replay címe EFreplay.zip és nincs külön könyvtárban

na most ha nem lesz törölve, akkor ez nem túl elegáns :D
  • Toya
    Egyetértek.
  • FREAK
    Mozso és Atyka egy csapat??

Nagyon zavaró ez a hasonló festés már a pirosaknál is, csak ott van alapja ugye, mert Ferrari :D

de a nascarban nem divat egyformára pingálni a verdákat
  • Alexease
    Nascar Racers
    Frissitettem gyorsan egyet:) Felkerult egy uj versenyzo - Mozso - es Atyka uj festese. Szep nagy 1Mbyte-os file-ok, valszeg 1024-es texturaval!!! Ha valakinek gondja van vele, szoljon, leszedem!! Nalam mukodott.
    Es meg elkerult egy film az elozo futamrol is.