6457
-
#3051 jaja, én is épp azt nézem:-) majd lehet, hogy egy-két helyen belejavítok, hogy értelmes legyen:-)))) -
#3050 Hát, hogyismondjam...ez elég "szabad"fordítás :) -
#3049 na hát ahányszor megnézem, annál jobb a TTT:-)) -
#3048 -
#3047 nagyon szívesen.... rezsofizzel épp most beszéljük, hogy ki melyik részét csinálja -
#3046 en koszonom a segitseget !
-
#3045 mondjuk meg kene beszelni,hogy az elso felet csinalja mondjuk Wizy a masodik felet meg Rezsofiz...
csak azert,hogy nehogy mindannyian ugyanazon dolgozzunk :) -
#3044 okok:-) kössz -
#3043 Itt van a magyar felirat , itt pedig az angol felirat
Annyi a teendo,hogy a magyarbol kimasolni a szoveget es az angol feliratba berakni a megfelelo helyre.
Figyelni kell azert a tordelesre is,hogy ne legyen tul hosszu egy sor mert akkor kilog a felirat a keprol.
Biztos lesz olyan is,hogy kicsit alakitgatni kell rajta,de szerintem nem tul bonyolult. -
#3042 ok:-) -
#3041 na most jottem haza...
mindjart osszeallitom mit kell forditani
-
#3040 na hát nagyon leááltunk..... -
#3039 jaja, csatlakozom:-) -
#3038 segitek szivesen. angolul elegge jol tudok meg emléxem a szovegre,mert parszor megneztem,es a memoriam is nagyon kiraly.szal ha akarod,segitek . :P -
#3037 :-)))jo neked -
Gandibá #3036 Én már egy csomót voltam így idén azt nincs semmi :) -
#3035 hallo, van itt valaki?:-))) -
#3034 tesom elment matekversenyre, és most nincs itthon, igy kihasználom az alkalmat, és TTT-bővitettet nézek:-)))) -
#3033 ja:-))))) amugy a tesom is kihagyta ma a sulit, csak úgy "hepajból":-)) -
#3032 Abból a szempontból én is sz@rban vagyok. :-) -
#3031 hát jó, de én nem itthon lennék leszidva, hanem a suliban -
#3030 Én is, csak most nincs itthon senki. :-D -
#3029 ja, hát ha én nem mennék be egy nap a sulib,a úgy le lennék cseszve, mint állat:-)) -
#3028 Bakker én meg ma lógok a suliból!
Nem tom miért.
Egyszerűen reggel túl álmos voltam, meg láttam, hogy egy csomó hó esett, gondoltam úgy is csomót késnék a dugó miatt, akkor már be se megyek. Tavaly meg tavaly előtt is az első hónál elmaradt a suli, nem tom ma mi van.
Bár most ahogy kinézek az ablakon, nincs is annyi hó.
Bocs az offért, de most para van. :-) -
#3027 ok,vállalom!:-)
most vagyok túl egy info dogán, tök jól sikerült. Szöveget kellett formázni..... piha:-)) -
#3026 ja es az elso cd mar keszen van teljesen,ha kell valakinek szoljon es elkuldom! -
#3025 en sosem tanultam angolt,es ugy csinalom :)
ha ket eve tanulsz akkor az siman eleg...
megvan az angol meg a magyar szoveg is csak be kell helyetesiteni,annyi kell hozza hogy ha latsz egy par szavas angol mondatot akkor felismerd,hogy mi a magyar megfeleloje a masik szovegben -
Gandibá #3024 Anyámék is pont ezt mondták SW-vel kapcsolatban :) -
#3023 én szeretnék, csak..... ahhoz kelll nagy angoltudás, vagy elég egy jó szótár is?:-))) én két éve tanulok angolt, de van egy okok bátyám, aki jól tud angolul. kell hozzá nyelvtudás? -
#3022 Én ott voltam az összes Star Wars premieren, az első részre és a Birodalom visszavágra még Anyu vitt :) A Jedit már egyedül nyomattam! 1978 körül volt, ha jól emlékszem.Soha nem volt azelőtt ilyen a vásznon, majdnem kiszaladtunk a teremből, amikor bejött a látképbe a csillagromboló és besikított az első lézersugár :)
Most már nem lepődik meg senki azon, hogy miket lehet látni a filmen, így a Gyűrűn sem, mert gyakorlatilag az látszik aminek ott kell lennie.De akkor... -
#3021 nincs valakinek kedve feliratot gyartani?
annyi,hogy van jo magyar felirat szar idozitessel, meg angol felirat jo idozitessel es csak copyzni kene a magyar szoveget az angolba...
ehez a verziohoz:
LOTR.Return.Of.The.King.INTERNAL.AC3.TC.XviD-DiAMOND
az elso cd 3/4 reszet mar megcsinaltam csak eleg lassan haladok
ha valakit erdekel kuldom az alapanyagot :)
nyelvtanulasnak sem rossz ! -
#3020 ámen! :) -
#3019 HARDWIREDRŐL!!!
"A Return of the King a filmtörténet második filmje, amely elérte az 1 millárd dolláros bevételt világszerte, örvendjünk együtt :) Az első ugyebár a Titanic 1.8 milliárddal."
-
#3018 na hát én mentem feköszni:-)
joejt -
#3017 -
Gandibá #3016 Így van! -
#3015 úgy fognak róla beszélni, mint az örökérvényű filmekről, gondolom én:-) -
#3014 Miért, te ott voltál a Star Wars premierjén? :-D
Amúgy meg ha a Star warsról meg a LOTR-ról beszélnek "így", akkor "hogy"? :-) -
#3013 jaja az biztos:-)
Augustus Gigo:grat a 3000-hez, de igaza van rezsofiznek lenyúlod a 3k-t, pedig nem is szoktál ide olyansokszor jáárni:-) -
Gandibá #3012 Mind a kettő örök, és az is marad!