6457
-
#3094 -
#3093 cd3 magyar es cd3 angol
ezt mar elkezdtem ,125-ig kesz van
csinald mondjuk 180-tol a vegeig,ha ugy jo neked... -
#3092 max szombaton kesz -
#3091 keress BSplayer nevu lejatszo programot. az a kiraly -
#3089 jo, csak idegesít, hogy már vagy három órája nem ír senki:-)))
a fordítás rám eső fele már du kész lett, a másik felét most csinálja rezsofiz..... ugyhogy johet a 3.CD:-)) -
Gandibá #3088 Na az ilyeneket szerintem lehetne hanyagolni, mert azért annyira nincs visszaesve a topic hogy upolni kelljen :) -
#3087 hogy halad a forditas ?
-
#3086 "up":-) -
#3085 van egy nagyon jó lejátszó, ami mindent lejátszik: crystal Player. Rohhadtjo ám:-) -
Gandibá #3084 Tudtommal Xvideo nincs, csak Xvid és az meg codec. -
#3083 szerintem más videolejátszóval is el lehet inditani...... -
#3081 pl melyik topicban? -
#3080 dehogynem, de akkor is: itt látod, milyen rendes volt? na látod:-) -
#3079 Ace mega codec pack van felrakva? -
#3078 amugymeg inkább örülj neki, hogy nem csupa nagybetűvel írt:-)))))) -
Gandibá #3077 Te akkor eddig nem láthattad a hozzászólásait más fórumokban hogyha ilyet írsz. -
#3076 naz azért egy kicsit kedvesebben:-))) -
Gandibá #3075 Már itt it rontod a levegőt a hülye kérdésekkel? :P Eddig barlangban éltél hogy nem tudod hogy kell lejátszani egy videot? Milyen codecek kellenek? Rakjál fel Ace Mega Codecpacket, az telerakja azzal a géped amivel kell. És még mielőtt megkérdezed hogy honnan töltsd le.. google.co.hu ~ beírod hogy Ace Mega Codecpack és keresel. -
Gandibá #3074 Kolompár Szmeágolban volt jó.. "mockosz kisz geszik" :)) -
#3072 na hát mi van, leálltunk?:-)) -
#3071 jó kösz -
#3070 Ezt nem tom. Így nehezebb olvasni (pontosabban megérteni), ami egy filmnél nem jó, mert gyorsan vált a kép, nem úgy, mint a könyvnél.
Szerintem ne. -
#3069 Nyugat Lángja -
#3068 és szméagol szövegét hogy irjam? "pöszéül"?:-))) -
#3067 anduril a nyugat lángja, vagy a nyugat fáklyája? -
#3066 hát én már jócskán belekezdtem, de nem copy-zom, inkább leírom úgy, ahogy a magyar szövegben van.... írni sokkal jobban szeretek, mint egérgombot kattintgatni:-)) -
Gandibá #3065 Szerintem inkább le kéne írni az egészet úgy ahogy szinkronosan volt a szöveg, az tökéletes. -
#3064 Szinkronnál muszály megváltoztatni a dolgokat, ugye a száj mozgásával is szinkronban kell lenni és a tartalommal is.És több esetben mégis jobban sikerül, mint a felirat.Ahol csak az egyikre kell figyelni. Utolsó mohikán DVD feliratozása katasztrófális,igazi szégyen, még a netről letölthető feliratok is magasan überelik.nem is értem, hogy ki adhatta ki így.Gondolom valami apuci frissen vizsgázott fiának kellett a mellékjövedelem és, hogy a végén ott lehessen a neve feltűntetve. -
#3063 leszedtem ejjel a szinkronosat is a szoveg miatt,ha valami nem jo a forditasba szoljatok es megnezem a szinkronosban mit mondanak pontosan...
bar ahogy nezem a szinkron is ferdit egy kicsit :) -
#3062 az angol szovegben az van,hogy:
It is the road to the Dimholt,the door under the mountain.
a magyar feliratban az van,hogy:
Kalvar völgye felé. A hegy alatti kapuhoz.
a magyar szinkronban pedig :
"a sotet bozothoz,a kapuhoz a hegy alatt"
szoval akar a holtak osvenye is lehet -
Gandibá #3061 Sok sikert a fordításhoz :) -
#3060 kalvar völgye az a holtak ösvénye? -
#3059 yes, sir! -
#3058 okok -
#3057 ja es vannak nehol benne azok a fuggoleges vonalak...
azokat ki kene torolni belolle :) -
#3056 ha tul hosszu egy sorban a szoveg akkor berakod a kurzort oda ahol vege legyen a sornak es nyomsz egy entert
akkor ami onnan kovetkezne azt ala fogja rakni -
#3055 akkor ok, én szerintem már el is kezdem
jut eszembe: tördelni hogy lehet? -
#3054 Irjatok at nyugottan,ha ertelmetlen a szoveg ,en is bele javitgattam az elso cd-be itt ott...
-
#3053 hagyd csak, szeretek fogalmazni:-)))) -
#3052 Beleolvastam itt-ott.Hát, nem éppen az van ott sok helyen, igazából a majdnem mindegyik sor hibádzik többé-kevésbé. Ha lenne időm (ami nincs) átjavítgatnám én is neked.