6457
-
Gandibá #3011 Azok majd a Star Wars-ról és a LotR-ról fognak így beszélni, hogy helyesbítsek :) -
#3010 az nem volt veszes. :D -
Gandibá #3009 Mint én pl a 2000ik hozzászólásnál :D -
#3008 hát amikor meglattam,hogy megoffolta,akkor majd felrobbantam,de utana lehiggadtam. mindenki hibazhat ugyanis. :D ugyhogy majd legkozelebb -
#3007 hmmmm. nem haraxom,de nem olyan sokat jarsz ebben a topicban,es most siman lenyultad a 3k-t. a mondandodat legkozelebb egy hozzaszolasba ird. -
#3006 Az biztos! Majd a mi generációnk gyerekei úgy fognak róla beszélni, mint mi a Star Warsról. :-D -
#3005 Magyar vándor sajna ultragagyi. :-( -
Gandibá #3004 A bővített eddig is év végén jött ki, november végén. -
Gandibá #3003 Ennyit erről :P -
Gandibá #3002 Hát valaki úgy hallotta hogy májusban jelenik meg, de hát ennél előbb úgy se fog. -
Augustus Gigo #3001 dejó -
Augustus Gigo #3000 3000! -
Augustus Gigo #2999 Leeht tudni mik a kívágott jelenetek? -
Augustus Gigo #2998 A bővíttt megint nyár végén jön mint eddig? -
Augustus Gigo #2997 mert már nagyon megnézném otthoni körülmények közt és nem kamerás felvételt -
Augustus Gigo #2996 Sima dvd megjelenésről van már hír? -
#2995 egyetértek:)
orulok hogy nem offoltatok szet azert,hogy meglegyen a 3000. -
Gandibá #2994 Hiba, RotK alap! :) -
#2993 ja, amugy mi osztállyal mégsem a RotK-et nézzük meg, hanem a Magyar Vándort, de az se lesz rossz:-) -
#2992 úristen:-))) aztán majd olyan 40 év múlva, gondolj bele, ereklye lesz:-)) -
Gandibá #2991 Utána meg majd ha lesz dvd-m, akkor mind a hármat bővítettbe megveszem. -
Gandibá #2990 Idáig augusztus végén jöttek ki a sima dvd-k, de volt róla szó korábban hogy lehet hogy már májusban kijön. -
Gandibá #2989 Azt tudom, és jól is néz ki, de úgy döntöttem hogy inkább megvárom a dvdripet. -
#2988 ez se dvdrip, valamilyen specko teknikaval masoltak le a mozi-filmrol -
Gandibá #2987 Hát ezért ez a dvd érdekes, mert matrix forradalmakból is azt írták hogy van magyarul dvd, azt kiderült hogy valóban dvd, de mozis minőség. De ez a kép amit toMpEr mutattot ez elég jó. -
#2986 ugytudom idehaza csak szeptember kornyeken jon ki dvdn a rotk -
#2985 Tök feleslegesen, mert 2-3 nap múlva megjelent és alapból azonnal megvettem. -
#2984 Egyszer álltam neki a The Two Towers-nek, 9,6Gb volt asszem, 40 óra alatt már lenn is volt :) -
#2983 És hol láttad? DC++-n? Sok embernek van meg? Ha igen, melyik hubon? -
#2982 nem szedtem le, 8.5 giga nagyon sok nekem :) -
#2981 DVD verzió amiből a Golam kép van, az megvan neked? Ha igen, akkor fel kellene vennünk a kapcsolatot! -
#2980 nem sokáig örülhet neki:-) -
#2979 Tényleg, angol. Azt nem is figyeltem. Azért senki nem halt bele, remélem... -
#2978 Angolul hívják Gollumnak. -
#2977 nem Gollam? -
#2976 JAJ de örül neki!!! :-D -
#2975 amugy ha kell meg a cucc akkor icqn msgz ram aztan ejszakara fenthagyom a gepem -
#2974 ja, en probaltam irni ra programot, de sajna mindegyiknek mas drabszamu felirata van :(
amugy itt egy kep a replica fele dvd verziobol: gollum -
#2973 viszont ebbol mar nem nehez magyart csinalni,mert jo az idozitese ,csak kell egy jo magyar feliratot (az meg van),aztan a szoveget copy-paste atmasalni...
1-2 ora alatt megvan :)
en most probalok faragni belolle valamit a 4cd-s telecine verziohoz... -
#2972 jaja, addig szeretnék ittmaradni, de ugyse fog sikerülni, pedig ez olyan szép szám:-(