6457
-
#2888 na megnéztem a GyUsouthpark-ot, de rohhadtjoooooo:-))) -
#2887 up:-) -
#2886 Gandibá..megint variáltál a feliraton, az elöző jobb volt(szvsz), fényesszebb. -
#2885 ja, tok jo lenne, ha a moziba adnák egy-egy filmnek a bovitettjét/rendezoi változatát (foleg a Gyűrűk Urának!):-)) -
Gandibá #2884 Nemtudom de kéne. Én még most is elmennék rá hogyha akármelyik részt is lenyomnák bővítettbe. -
#2883 up:( -
#2882 Lekerültünk a topról. :-( -
Gandibá #2881 Ma már aprítják rendesen, pl. Ryan Közlegény vagy a Halálhajó (Event Horizon) :) -
#2880 Az olyan mint a Gyűrűk urában a bővített verzió. Bár az Ördögűzőnél meg az Apokalipszis most-nál, azért van rendezői változat, mert régen nem engedték, hogy ilyen durva jelenetek legyenek egy filmben. -
#2879 Mi az a rendezői változat? -
#2878 Na jó, de ezeket nem nézem :) -
#2877 Apokalipszis most
Ördögűző
Ezeknek a rendezői változatai nemrég voltak a mozikban. -
Gandibá #2876 De, E.T. :DDDD -
#2875 összejött, csak érdekesen:-)) -
#2874 Érdekes a mozik hozzáállása a filmekhez, csomó film van, amelyik létezik rendezői változatban, hosszabb verzióban, de moziban ebből keveset láttam! (egyet sem, ha jól emlékszem) -
#2873 Csak türelem wizy, 1-2 hónapos próbálkozás után mindenkinek összejön a klón üzemmód, hogy tv-n is és monitoron is ugyanaz legyen látható (több-kevesebb sikerrel) -
#2872 mondom, hogy nem értek a gépekhez, és amúgy is, a tesom azt mondta, hogy müxeni fog.... -
#2871 És azt nem vetted észre? -
#2870 nem, hanem azt, amelyik kell ahhoz, hogy TV-n nézzem a gépet..:-) -
#2869 Tényleg, mozikba miért nem játszák a bővítettet? Úgy értem nem minden moziban, meg egész nap, csak mondjuk egy esti előadás rajongóknak. -
Gandibá #2868 Hát magára vessen, még várhat rá még több mint fél évet :P -
#2867 De melyik kábelt húzta ki a tesód? A hátsót? Csak mert az nem is kell. -
#2866 Mi az, hogy meg bírja állni? Ez nem normális! -
#2865 én is ugy szoktam -
Gandibá #2864 Hát én annyira nem bírtam megállni hogy premier nap első adáson ott voltunk a fél osztályal :)) -
Gandibá #2863 Én is minden filmet úgy nézek hogy rákötöm a gépet a tv-re, plusz még rá a hifire és mozi feelin' :) -
#2862 :)) te jó ég...laza este.
:(( -
#2861 na, hát az este érdekesen alakult.... nem sikerült átrakni a TV-re a monitort (nem tudtam, hogy az a.... érdekes tesom kihuzta a kábelt), de úgy beállítottam, hogy nem láttam a monitoron a képet, csak a TV-n láthattam volna, de hát nem volt bedugva a kábel.... nagy nehezen valahogy a monitoron megjelentek a cuccok, de ha rákattintottam valamire, az ugye a TV_n jött volna, dde én nem láttam..... a RadLight viszont elindult, de azon nem jott a GyU2, csak hang nélkül, a GyU3-t meg be kellett volna rakni a Daemon virtuális videlejátszoba, de nem volt startmenü sem, meg mint már mondtam volt amit elinditottam, az a TV-n jelent meg, de nem láttam a TV-n, stb..... szóval itt már kezdtem szétverni mind a monitort, mind a Tv-t, mind a gépet. akkor utolso kétségbeesésemben beraktam a HP2-t, és azt néztem éjfélig, de hát mondanom sem kell, hogy csak végső kétségbeesésemben...... -
#2860 elnézést, nem írtam hogy -'részemről'- teljessen érth....
sry, nem észt akartam osztani. -
#2859 teljessen érthető, hisz igy kimarad a kivágások által keltett rossz ill. hiányérzettből,
viszont igy kimarad a mozi élényből is, ami szomorú. :( -
#2858 Érdekes srác. De Ő tudja. -
#2857 Hello!
Tegnap melóztam. Nézzük a srácokkal a Gyűrű Szövetségét. Mondom az egyiknek, eki szereti a Gyűrű könyveket nagyon is, hogy kár, hogy még nem láttad a 3.részt, amikor Gandalf elmegy Minas Thirithbe a könyvtárba, akkor ott a síkság a város előtt durva, amikor beborítják az orkok és a rohírok. Erre mondja a srác: én meg bírom állni, hogy ne nézzem meg <ez volt a reakcióm. Minek kell ezt megállni? Miért nem nézed meg? Mint kiderült, csak a bővítettet akarja látni és magyarul. Hááát.... -
Augustus Gigo #2856 eszköz beállításánál beállítottad a készülék típusát? PAL-G vagy D-re rakd -
#2855 nem, még igy se jo:-) -
#2854 ok, megprobálom -
Augustus Gigo #2853 és ha igen, akkor a tvt állítsd elsődleges kijelzőre -
Augustus Gigo #2852 klónra raktad? -
#2851 igen, az nekem is megvan..... át is lehet húzni, de akkor nem jelenik meg a TV-n, csak a monitorról tűnik el.... de majd megprobálom máshogy -
Augustus Gigo #2850 nálam a monitor beállításai, ott speciális
nvidia fül, és az oldali menüben nview és ott lehet beállítani -
#2849 van itt még valaki?