6457
-
#2929 Csendes... :-) -
#2928 hát én ugye arrol még nem tudok semmit sem, mondani, hogy milyen volt nálam a kozonség:-)))) -
Gandibá #2927 Az sajnos, az :) -
#2926 ja, az az a kozonség?:-))))))) -
Gandibá #2925 Pár oldallal hátrébb kifejtettem már :) -
#2924 miért, milyen volt a kozonség?:-) -
Gandibá #2923 Corvinban jó volt mert ott nem volt szünet, de csepel plázában volt 15 perc szünet, hát az szörnyű volt már csak a közönség miatt is. -
#2922 hát kösz, én is szunet nélkül nezném meg, de ha egyszer abban a moziban, ahova mi megyunk osztállyal, ott lesz szünet, akkor hiába minden igyekezet:-))) -
#2921 Ja, pár helyen tényleg szünettel adják, de sztem fölöfleges, mert az a 200 perc jó hamar elröppen. -
Gandibá #2920 De, pl. csepel plázában van szünet, de mindenféle képpen szünet nélkül nézd meg. -
Gandibá #2919 Amúgy ez az egész offolás vita is offolás de mind1, egyszerűen nincs olyan topic amibe ne lenne off :) -
Gandibá #2918 Szerintem igaza volt, például rezsofiz kollégának a :D üzeneteiről van szó szerintem, igaz én is szoktam ilyeneket de ennyit nem :) -
#2917 hát remélem, hogy most sem lesz:-) -
#2916 amikor én láttam, egyszer sem volt szünet. -
#2915 csak mert egyik ismerősöm azt mondta, hogy mert olyan hosszu, ezért raktak bele egy rovid szünetet..... hát, remélem, hogy nem igy van, és toretlenül lehet végignézni:-) -
#2914 pesten nem volt. Szerintem máshol sincs. -
#2913 osztállyal elmegyünk szegedre korizni, aztán beulunk a mozba, és lehet, hogy megnezzuk a GyU3-at..... nagy atom lesz:-) amugy meg igaz az, hogy a moziban a gyuruk ura3 kozben van szunet?? -
#2912 én mit segitettem neked?:-) -
#2911 Na mi a fészkes fene.. :) ..van??
semmi info?
up. -
#2910 bennem sincs indulat :)
de erről sem jut semmi új az eszembe,
a problémán segített v.ki..asszem Wizy..
"egyebet nem tok mondani..."
-
#2909 ja es ha kell a south park-os parodia valakinek akkor dc-n szivesen megosztom
45 mega korul van az egesz.. -
#2908 nem nevelesnek szantam...
mint irtam tolem mindenki azt irkal amit akar,es ha ennel maradunk, gondolom en is leirhatom a velemenyem...
az egesz csak azert jutott eszembe,mert pont a topic inditoja kerdezett valamit ugy,mintha sosem hallott volna rola,holott egy oldalal ezelott tema volt tobb hozzaszolasban is
persze ha nincs szet offolva a topic ilyen gyerekes jatek miatt,hogy "nehogyma ne mi legyunk az elsok", akkor neki sem keruli el valoszinu a figyelmet
de nem rossz indulatbol akartam ezt elmondami,tolem lehet offolni tovabbra is...
-
#2907 Tőlem nem kapsz. -
#2906 :DDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#2905 sztem ennek még értelme is van, méghozzá nem is sekély... -
#2904 Figyeljétek a normálatlant :) a mátrix izék is tünde betűk :) -
#2903 mostmár jo.nagyon király!! -
#2902 mégegyszer akkor:
-
#2900 :D -
#2899 különben pedig 'x' ??
:) -
#2898 Basszus, nem jelenik meg a kép, pedig jó lett volna, bocs. -
#2897 ezt is a teljessen szükségtelen megjegyzések közé soroljuk, ok?
részemről tudatában vagyok ha offolok,
a nevelést szivesebben fogadnám a topic inditójától.
thx. -
#2896 Különben pedig:
[IMG][/IMG] -
#2895 Southpark Gyűrű annyira tahóság, hogy már jó! Legjobb benne a Gollam gyerek ?) Ahogy szép folyamatosan kezd átváltozni Gollamnak, aztán végre kinyögi: My PRECIOUS -
#2894 meg ha nem lenne szetoffolva allandoan a topic es nem chatnek hasznalnak egy paran a forumot csak azert, hogy az elso helyen legyen ,akkor jobban kovethetoek lennenek a fontosabb hozzaszolasok es nem kene sokszor 2 oldalt visszaolvasni a semmirol..
mondjuk mindenki megvan a joga,hogy oda ir ahova akar,es amennyit akar...
ez csak az en velemenyem volt -
#2893 Megnéztem mégegyszer a RotK-ot a moziban. ugyhogy most happy vagyok. :DDDDDDDDDDDD -
#2892 nem hibas,csak ha a fooldalt figyelmesen elolvasod akkor rajohetsz miert nem jon be az oldal.... -
#2891 ha rákattintok a 6. évadra, akkor nem jön be az oldal. Hibás. -
#2890 hát, egy oldallal arréb Gandibá asszem adott egy cimet.... onnan toltsd le, a 6.évadban keresd:-) -
#2889 Holholholholhol?