9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
Ramza #1102 Nem.
Jó? -
Ramza #1101 Nincs.
Ott bizony szenvedni kell az Elvis-kiejtéssel :) -
Emberek!
Bubba ho-tep -hez tud nekem valaki magyar nyelvű feliratot adni? Nagyon megköszönném.
-
Én azthittemausztrál... -
A Hullajót láttátok már? Peter Jackson új-zélandi horrorfilmje. Nagyon rullah :DD -
mét? -
Nemhanem eltört az arca. :C -
mibaja?
mévéres a szája?
rúzs? -
ANYUAK! -
Hát remélem nem cseszik el CGI-vel az egész filmet. Bár amúgy sem várok sokat tőle. -
és ez kije neki?
-
tuttam! -
Ramza #1090 Ő Jano! -
-
trailer elég kafa.
-
Király, bár az első pár részt úgysem tudja majd felülmúlni. -
Seed of Chucky
a gyilkos játék-baba sorozat következő része.
-
Jaja, az az. -
Lattam meg nagyonregen...hogyha jol emlekszem..ez az a villamgyerek akit senki se szeret?
jofilmvolt jo szomoru...es nemszeretem a szomoru filmeket.. -
A Call of Cthulu-ra gondolsz?
Azt ne filmen keresd, hanem H.P Lovecraft művei közt nézz utána :)
Van egy csomó novella, regény, szerepjáték és egy készülő PC game is.
Ugy kell elképzelni a dolgot, mintha Sherlock Holmes világába szörnyeket pakolnának. Nem garázdálkodnak az utcákon, de ott vannak a háttérben. Semmi nem az aminek látszik. -
Azt én nem ismerem. Hasonlít a Mouth of Madness-hez? -
Ramza #1081 Jack Frost 2 - The revenge of the mutant killer snowman
Voltak benne nagyon vicces és nagyon gáz részek egyaránt, összességében abszolút közepes paródia
5/10 -
Igen ez volt az :)
Sam Neill volt a főszereplő :)
Tök jó volt a hangulata a múvinak :) tiszta Call of Cthulu -
In The Mouth Of Madness
Ez a címe!
Szerintem erre gondolhattál. Magyarul Az Őrület Torkában címen futott, és ezt már nagyon régóta keresem, mert állatira tetszett. Már elkezdtem lehúzni dc-ről, de 1 élet mire lejön onnan, mert nagyon ritka. A helyi tékában is érdeklődtem utána, ott meg is van még videon. A legvéső esetben kiveszem és azt másolom át, másolásvédelem egy ilyen idős filmnék kizárva:)) -
nem arra írtam, hanem csak úgy eszembe jutott :) -
Ez melyik film? Mert engem nagyon elékeztet vmire. Ezt az #1075-re írtad? Mert nekem ez nem azt, hanem 1 másik filmet juttat eszembe. -
Az melyik film, (eccer régen láttam), amikor egy írót kerestetni kezd a kiadója, mert eltűnt. A faszi már írt 4 könyvet, és a nyomozó rájön, ha összerakja a borítókat akkor kijön egy térkép. elmegy oda, és van ott egy szálloda ahol mindenféle érdekes dolgok történnek :) ( kicsit Cthulu feelingje volt a dolognak) a falon a festmény napról naor változott és egyre horrorabb lett. Ja és a végén eljöttek a szörnyek. -
Látta ezt valaki rajtam kívül? Na és kinek tetszett? -
Buzis? ROHATT!!! -
Ramza #1073
-
Ramza #1072 Sajnos az odaadást magamban attól tettem függővé, hogy nem raksz be buzis szmájlit válaszként.
Elbuktad. -
Már töltöm is. DC++ POWAH! -
Ezaz köszi! Már múltkor is kérdeztem, csak azóta elfelejtettem. -
Én meg megnéztem a filmet, amiről az aláírásodban beszélnek. Nem rossz. -
-
Ramza #1067 Cuki :) -
Ramza #1066 Láttam életem egyik leggusztustalanabb és legfelkavaróbb filmjét.
Az a vicc, hogy a vágott verzió 77 perc, ettől akadtam ki, de van egy rendezői verzió, ami három órás. Az milyen lehet ezek után???
Amúgy: Last house on dead end street.
Igen, Jano, adom :) -
zonbi:

-
Naná! :o))) -
Ramza #1063 Biztos vagy benne?