Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • PetruZ
    Keresek egy filmet (ill. csak a címét), ami nagyon régen láttam már szinkronos videó verzióban, de most, hogy keresném, minden fontos támpontot elfelejtettem róla. :) Azért a sztori nagy vonalakban megvan még, hátha ráismer valaki:
    Két zsaruról van szó, akik belefutnak egy olyan ügybe, ahol halott bűnözők térnek vissza újra régi "mesterségükhöz" és mivel már halottak, szinte elpusztíthatatlanok. A nyomozás elvisz vmi céghez és ott az egyik zsarut kinyírják, de egy ott dolgozó szimpi leányzó megmenti, azaz feltámasztja. Ha jól emlékszem, van valami hátránya is a dolognak, időnként újabb elektromos(?) adagot kell kapni, különben villámgyorsan lebomlik a delikvens. A csajról is kiderül, hogy fel van támasztva, de ő meg is hal. A két zsaru végigviszi a nyomozást, de a pontos részletekre már nem emlékszem. Egy fontos jelenetre emlékszem még: a halott zsernyákot felgyújtják a házával együtt, de nem ég el, hanem kis idő múlva kimászik a fekete hullazsákból és letépked magáról pár megégett bőrdarabot. Meg a végén volt vmi olyasmi, hogy a másik zsaru is meghal és mennek befelé vmi ködbe és beszélgetnek, amikor azt mondja (talán ez az utolsó mondat is), hogy "ha újjászületnék, női melltartó szeretnék lenni" (vagy vmi ilyesmi).
    Egyébként a két ficak erősen Starsky & Hutch karakterű, de persze nem az "igazi" színészekről van szó.
    A film nem volt moziban, de a tékákban szinkronosan lehetett megtalálni, én is egy ilyen VHS változatot láttam.

Valakinek beugrik, melyik ez a film?