GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
3. nehézgéppuska: vmelyik fehéres épület elõtt láttam 1x, de azóta sem találom

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

zaki
ez komoly, +állnak fánkot zabálni?

zaki
1. sztem nem lehet
2. nem lehet semmivel
3. ha +csinálod a Pbetûs küldetéseket, ott majd lehet venni

Mike
olvass vissza, nagyon könnyü, egyetlen lövés nélkül meg lehet csinálni, na jó, de utoljára:

kissé távolabbról kövesd a konvojt, majd amikor megállnak fánkot enni, szállj be a tankba, és hajts el a garázsig.

zaki
én messzirõl leszedtem a katonákat a távcsöves puskával, aztán kiszedtem a tankból a gyereket

Mike
miután megvolt a kirakatbetõrõs küldi

Bandee
amikor el kell kötni a tankot azt mégis h csináljam??? már 3 féle képp próbálkoztam, de semmi siker =(

oké oké de amit I2K rakott fel az csak egy szoveges dokumentum!azt már én is néztem
Mike
a rakétavetõ egy pirosas épületben van, nyugati oldal déli részén, ahol a sárgával felfestett keresztezõdés van. (megállni tilos)

innen nem messze, kissé északra, vagyis északra fel, aztán balra, a házak mögött, a hirdetõtáblák alatt meg ott az M16-os

MP5-ös submachinegun lelõhelyét nem tudja vki?

emberek most én vagyok hülye vagy tényleg nincs egy kibaszott magyaritás a neten!!!
endorin: ez kinek szólt?
En beparkoltam 1 kocsival a yard ele, szabaditas utan azzal elmentem a links view apartmenttal szemben levo heliig (ahol a rendorcsillag forog, attol delre a fak kozt - csak akkor jelenik meg miutan megvan Diaz keroja, de ez itt mar ugyis teljesul), azzal meg leparkoltam a lepcson, igy csak be kellett fitni a lila fenyoszlopba.
Thx, megnezem.

Kozben sikerult a tankot beparkolni a garazsba. 😊
nekem senki sem mondja meg hol vaN MAGYARITÁS ME SZERINTEM nem tom!
naa légyszi irjon már valaki valamit!!
hali hol lehet találni magyaritást? mert nem találok sehol!
Par kerdes:
1. A tank befer a garazsba? Nekem gyanus hogy a magassagaval gond lehet.
2. Kiloni mivel lehet? Kezigranat, molotov koktel, vmi?
3. A raketavetot hol lehet megtalalni? Gondolom nemcsak csit koddal. Vagy a nehezgeppuskat, amit az 1ik Diazos kuldetesben is kapunk?
M@TriX
már gondolom olvastad a választ. Ha megvan Diaz háza, akkor tudsz épületeket vásárolni. Vannak olyan épületek amik elõtt kis házak forognak. Ha rájuk mész megnézheted az árukat. És megveheted õket.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

zaki
na, +csináltam a taxist küldetést, vagy 1,5-2 órát szállítottam az embereket (101-et), egy ideig rá se nézek a taxikra...

zaki
összegyûjtöd a zsét, és +veszed õket

Bandee
Hogy lehet megszerezni 1es helyeket mint Malibu, Pole position club vagy 2. városrész Autószalon ???

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zaki
thanx

IMYke2.0.0.0
A stabil huntuti-s: 43%.
Én ezt ajánlom.

A többit semmiképp, mert eszméletlenül fagynak! A durva szöveges a leginkább, mert az lopott munkán - elhibázott konstrukcióval - alapul.

Szvsz sosem lesz normális VC-magyarítás.
Lassan megérjük, hogy a játékokat úgy fejlesztik majd ki, hogy egyáltalán nem tudunk majd beléjük nyúlni... 😊(

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.::Kész ill. nem kész játékmagyarítások ::.
.::Kész ill. nem kész játékmagyarítások ::.
.::i2k::. (Sync)
.::i2k::. (Extra)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

[Walaki]D`Lair
NAjó...de ennyi a vége, hogy kinyírom a Diaz-t és enyém a Háza azt kész slussz?

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

zaki
kb hány %-os állapotban vannak a magyarosítások?

Ramore
olyan magyarosítás létezik már, ahol a párbeszédek is le vannak fordítva mondjuk felirattal?
Frank99
jujj de jó!

nem te vagy Danika, csak megtanultál magyarul???
Olyan gyanús...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

KG21
Én köszönöm, hogy fáradsz a fordítással. De aztán majd szólj ám ha készen vagy.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

KG21
ez az editor kezeli az ékezeteket

gxt editor 0.9

KG21
A boltokat úgy lehet kirabolni, hogy rácélzol a boltosra egy olyan stukkerral, amivel lehet célozni.

M@TriX
vegyél épületeket...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

[Walaki]D`Lair
Vazze'! Lehet, hogy elakadtam? Csak a 'V' betû van, ahol fel tudom szedni a zsét, de amúgy csak a Vudus meg a Kubai küldetések vannak (a telefonos faszit, meg a köcsög rökkereket már megcsináltam) Szal ez így normális???

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Kedvenc köszönásem: Jóccakát all!

Live your life like it\'s your last day...

uvarás=udvarlás

Féreértés ne essék, nem uvarás volt csak válasz a kérdésre.😊)

Megmondtad, te kis jós.:-)

Frank99
ugye megmondtam?

:-()

Frank99
mi van Danika?

hiányzik a népszerûség???

Nem baj.😊

Frank99
most meg majd jön az udvarlás :-)))

PLaci
talán...

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Újabb magyarosítás?😊

PLaci
Baker, most jut csak eszembe, nekem nem az idõvel van gondom, hanem a gec heli mindig felrobban...

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Köszi.

M@TriX
a malibu bár küldetései után aktiválódik phil. Ha neki elvégezted a pár küldetését vehetsz majd ott minigunt.

PLaci
Mondj eggyet :-)

Köszi FeFe, de ezt már közben megtaláltam, most már csak azt nem tudom, hogy kell ott minigun-t szerezni.

PLaci
10-es trainer? adj egy linket...

Fefe
Ok már sikerült. Köszi