22366
-
#9723 ok, mindenesetre nekem tetszett a fordításod, bár sokat nem nagyon láttam belőle -
#9722 nemtudom, csinálom, ahogy időm engedi. -
#9721 fordítás különben mikkora lesz teljes? -
#9720 golyófogónak -
#9719 igen, a texter hibájából ezexerint javítva -
#9718 jaja, nem szoktam velük cicózni, csak életben nem gondoltam volna arra, hogy a saját autóimba sem szállhatok be
ami még nem tetszik, hogy az embereim nem nyirják ki a rendőröket, meg meg sem védenek, pedig akkor mire van az a sok idióta? -
#9717 miért, nálad hogy fagyott, beszálltál, és meghalt a gép? -
#9716 nyomultam vele 1-2 percet, de nem fagyott -
#9715 Ennél jobb hírt nem is hallhattam volna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nem kell újrakezdeni!!!!!!!!!!!
Azért menj még pár kört a zebrával, biztos ami biztos -
#9714 hát nem tudom, hogy ez jó hír-e, de én most kipróbáltam a magyarosításodat, és nem fagyott le a zebra taxinál -
#9713 megjött, ki is próbálom gyorsan -
#9712 ok, mindjárt +nézem -
#9711 köszi, asszem elment -
#9710 nekem 8, küldd el -
#9709 Te meg féleszű vagy -
#9708 tudatlan tuvok -
#9707 Zaki, megtennél nekem valamit?Elküldöm a magyarítást, letesztelnéd, hogy a Zebra taxi fagy-e?Most átírtam az új editorral, kíváncsi vagyok tényleg újta kell-e kezdeni. -
#9706 DZSINGIO: pontosan miért is kell újrakezdeni, mert azt nem írtad?Nekem eddig csak a zebra fagyott, semmi más, ha az meg elvileg már jó, minek kezdjem újra? -
#9705 bazzeg amikor épp a végéhez értem volna kezdjem újra... -
#9704 fogja a lófasz újrakezdeni, épp elég dolgom van néllküle is -
#9703 legalább nem fogsz unatkozni -
#9702 ÚJRA KELL KEZDENI AZ EGÉSZET??????? NA NEEEE....ÍGY NEM FAIR!!!! TUDOD MENNYI MUNKA VAN VELE???? Hát ez nem igaz... -
#9701 legközelebb ha már meglátod lődd le - kapsz két csillagot ugyan, de a közelben van a festőműhely:) -
#9698 Koscsog rendor megfogott a sajat! autoszanolomban, ahogy beszallok a kiarakatban levo sajat! kocsijaim egyikebe (a rendor vmiert bent sertepertelt)
fuck! -
dieselG #9697 Öltözz át rendörruhába, igy akkor nem fognak molesztálni a katonák :) -
#9696 Ja elmentem a reptére de a katonák még mielött elérném a huntert kinyirnak :| -
#9695 csak a hivatkozásokra kell figyelni, meg az ő és Ő betűre, azt nem tudja.Ha kész lesz odaadom tesztelni -
skristof #9694 Tuvok: akkor ha gondolod, tesztelek... csak küldd a cuccot a mélemre.... amugy kérdés a magyarításrol: a karakterszámot is be kell tartani? vagy csak elég odafigyelni arra, hogy ne írjam át a "script"es dolgokat?? nem minhta neki akarnék álnni fordítani :))) -
#9693 ok -
#9692 nem, me kopirájtos, nem reklámozhatom másét -
#9691 qs -
#9690 nem huntuti véletlenül? -
#9689 az hunzuzi!!! -
#9688 hunzuzi? -
skristof #9687 ok... ha gondolod tesztelek szívesen....
bár még 1xer sem vittem végig, de kezdek akkor egy ujat... -
#9686 enyémnek nincs verziója, amikor kész lesz, akkor kész lesz.A fordításból nem sok van hátra, csak tesztelni kell.
Addig próbáld a hunzuzi félét, de ha nagyon akarod odaadom az enyémet, de sok értelme nincs. -
skristof #9685 Tuvok: a magyarítás legfrisebb verzioja hol tart? és le lehet szedni vhonnan? -
#9684 itt van 1 térkép a megvásárolható épületekről, valamelyikben garázs is van -
#9683 ott nem is fox... -
#9682 :) persze, hogy van amint veszel egy "kuckot".