GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fefe
Vedd meg a Hyman condot és ott lesz a ház tetején

CSOCSO
hiána bézem a kék kört nem látok benne helikopert
bizkit
:o) Nekem majdnem minden fagyott 98 alatt!

...úgy hogy...no comment!

thx
Benő
Hol lehet megkapni ezeket a missziokat???
Phil Cassidy:
Gun Runner
Boomshine Saigon

Mike
az a te bajod 😊

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Fefe
Én meg pont fordítva javaslom 😊

Mike
akinek nem megy XP alatt, játszon Win98-cal, nekem külön ezért van 98-cam is

zaki
nekem is az a helyzet, mit bizkit-nél. Xp-m van SP1 nélkül, és minden OK

Mike
fél perc 100 mega az nem is sok, az nem is uncompressed

akkor 1 perc másfél giga

bizkit
Nekem is XP Profom van de SP1 nélkül és úgy nekem semmilyen hibát nem dobott!

...úgy hogy...no comment!

Mike
Virtualdub

open, majd beállítod a tömörítést vamelyik menüben - ügyesen találd meg

aztán mentés, és már számolja is

zaki
miva

Mike
nade rohadt draga, en sajnalom ra azt a 6e-t

Shootgun meg a parton van, illetve ahol Lance-t kellett kiszabadítani, az épület mögött

PLaci
Mirõl beszélsz?

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Hali!
Van egy kis problémám: Mikor megkapom Diaz házát valami szutyok hibaüzenettel kilép. Oprendszerem XP Proffesional + Service Pack 1. Haverom 98 alatt nem találkozott efféle problémával.

Ha vki tud segícccsen.
Kösz,
Gerinc
Hi all.Profi a Fraps 1.9c!Csak van egy gond!Ha videót rögzítek azt kib*szott nagy méretben menti HDD-refél perc 100MB.Hogyan lehet ezt letömöríteni???DivX-el??hogyan vki plíííííz!!!!
Hagyd ott a tagokat, ne foglalkozz a taxival, mert csak mission failed lesz. En elrohantam gyalog a 4 garazsos hazig, ott -1 csillag, majd helivel elmentem a links viewal szemkozti csillagert (asszem csak 4 csillagot kapsz, ha 5ot, van meg1 a malibutol eszakra), a maradek ketott ruhacserevel szedtem le, utana meg szep nyugodtan visszakocsikaztam a tettestarsakert. 😊
Strahd_
köszönöm!

Csak lejjebb van a links viewnal, a forgo rendorcsillagtol pont delre.
Azaz amit en is irtam.
Ott nincs helikopter, viszont van a Links View apartmenttol jobbra, a jewelertol eszakra, a fak kozt (de csak miutan megvan Diaz haza).
Az ki? Marmint a Lance hangja Miami Viceos, ez is ismert vhonnan, vagy csak XY?
HooDoo
A pay'n'sprayel szemben van egy kis fa kapu, ott kell bemenni, és ott lesznek füves parcellák, ott lesz az egyik parcellán egy sparrow. De nem mindig van ott!!!
Az M16-nak kinezo tavcsoves puska miben jobb mint a hagyomanyos?
zaki
van 1 helikopter a kék körben, keresd +

Thx. MP5-ot csak boltban vettem, mikor megvan Diaz haza, mar lehet venni a bal felso sarokban az ammu-na'ciban. Addig meg jo volt a rendorsegi uzi. 😊
Strahd_
Zaki 😞 nem találtam meg a helikopretr eddig párat ellenöriztem a térképed alapján amkik háromszöggel voltak jelölve de sehol egy helikoprter 😞 mit kéne tennem? hol basztam el? mit nem csináltam még meg?

Davidus
Persze mert csaltál.

V9ykn8_TZL0

Lynx_TWL
a tankos misszió a legegyszerübb, odasétáltam katonák mellé, azt mondtaák, hogy menjek alrébb, de én inább megnyomtam entert...
és már meg is volt a tank, semmi gáz nem volt😊

๏̯͡๏﴿

zaki
NINCS TENGERALATTJÁRÓ

PLaci
A taxi bukta, más kocsit kell keresni szerintem...

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PLaci
Nálam is ez van...

Na, most meg a bankrablás nem megy! Minden rendben megy addíg, amig ki nem lépünk a bankból! Nagy nehezen bemásztam a taxiba, de az a két idióta nem akart...arghhhh!!! Kezdhetem elõlrõl!!!
zaki
valami barom beszólt, hogy van tengeralattjáró vagy mi, és most nagyon nagy számnak érzi magát

Danny
Köszi az ötleteket srácok! megyek is írtani!

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

zaki
gondolod, hogy majd visszaolvasnak több száz hozzászólást?

PLaci
Milyen tengeralattjáró????

PLaci
A tankos küldirõl már szóltam a #5476 hozzászólásban...

én ugy csináltam meg hogy odaparkoltam egymás mellé egy pár autóval és ha az egyket felrobbantod akkor robban a többi is utána, viszont ehhez kell mák is mert van ugy hogy eltûnnek az autók biza😄 és akkor szopóóóóó. jah és ha már jön sok zsarumeg a helcsi is akkor menny fel a lépcsön (a klubtól a folyó felé van, van ott szév lehetõség is) és onnan ircsál mer téged nem nagyon tudnak szedni viszont te lõheted a heikotert mnt állat, és az sok "csíkot" ad
ray liotta? hmm köszi
zaki
ÁMEN

Internet ki vagy a networkben,
regisztraltassek a te domainneved,
jojjon el a te oprendszered,
fussanak a te akarataid,
amint a szervereken, ugy a klienseinken is.
Minnepai url-unket add meg nekunk ma, es bocsasd meg a pingjeinket, ahogyan mi is megbocsajtunk a minket pingelonknek, es ne vigy minket firewall moge, de szabadits meg a virusoktol, mert a tied a rootjelszo, a tapkabel es a rendszergazdai fizetés. Enter. ( ez mijjjjenmááááááá😊))))

zaki
szerezz sok uzi-t szállj fel egy mocira, és lõjj mindent, mint állat (autókat érdemes lõni)

zaki
Ray Liotta

Danny
Szevasztok! Van az a motoros banda küldetés, hogy fel kell tornázni azt a pánik csíkot hogy meglegyen a mission. Van valami javaslatotok, hogy hogyan lehetne azt feltornázni rendesen?

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

csákó... nem tudja vki hogy ki tom vercetti hangja?
zaki
a Gamestar nyitott egy új oldalt: http://gta.destgames.hu

zaki
ja, jó lenne ha egy kicsit vissza vennél az arcodból

Hustler_hu
ha a sotetseg letezik akkor a te fejedbol meriti az erot , olyan 1337 vagy hogy nemtudod hogy mi az hogy signo a forumokban ? az 1 dolog hogy itt nem szokas , de mielott kinyitod a szad 1 kicsit muvelodj vazz ...
Agymosas program off