GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már nagyon elegem van ebbõl a RC helikopteres vacakból!
Ja, és mit kell csinálni (meddig kell nézni
), hogy a nudibár fizessen?Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Live your life like it\'s your last day...
Utána kapsz két csillagot, és meghatározott idõközönként megjelenik a boltos mellett egy kis pénz..
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
Más: Ha valaki (Nem kifejezetten Danika) fordítást csinál és kell segítség, szivesen segítek, elég jó vagyok angolból, bár lusta is vagyok, de nagyon

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
Nem szeretek cheatelni, a The Driver annyira nem vészes. Az a lényeg, hogy hamar dûlõre kell vinni a dolgot. Én azt csináltam, hogy start után egybõl jobbra kinézés és fire, majd besoroltam mögé és az elsõ lefordulásuknál a rendõrség elõtt jobbra röviden vettem be és kiengedtem neki a kocsimat. Ettõl megpördült. És kész. Aztán persze loholt mögöttem de annyi.
Ugyan ez volt elõtte, hogy én loholtam utána pár méterrel, de egyszerûen nem értem utúl. Szóval semmi handling editálás srácok. 😊
A bankos nagyon tuti küldi. A vörös dagi barátunk elordítja magát, hogy be a kocsiba, majd én fedezlek titeket. Majd m4-el szétszedik és térdre majd arcra bukik. Majdnem elsírtam magam. 😊
Ha még megcsinálták volna lassítva azt a jelentet ténlyeg kellett volna zsepi. A kis együgyû dagi gyerek és feláldozza a kis életét. hüpp.
Amúgy a az a fránya Apache nem akar megjelenni nekem. Valaki nem tudja konkrétan mi a franc kell neki?
Már philt is elvittem a kórházhoz (az is egy állati fej). Vásárolhatok minigunt. Nagyon bruti.
De az apache sehol.
Cheat nélkül szereztem két tankot. 😊
beállítottam õket a garázsba. 😊
Éppenhogy beférnek.
Ja megszereztem a 2. hidden packot is. 😊 (Azokat nem szeretem gyûjtögetni. 😊)
A versenyek jók a stadionba.
Egy lényges kérdés:
hogyna lehet kirabolni a boltokat?
Mert álruhát is vettem föl a clubba, de szétlövöm az ürgét, megszóllal a riasztó. És?
Bankot hogyan lehet rabolni?
A liftbe hiába állok be.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Danika: várj még pár évet a fordítgatással és ne próbálj meg berobbani a frodítók közé..hidd el jobban jársz ha abbahagyod.
hamarabb lesz kész a többi mint a tied.
Segítsünk neki lefordítani a VC-t.
tényleg Danika!
azt meg tudod modnani, hogy hány karakteres a szöveg ill. hány A/4-es oldalra fér rá?
Persze Times New Roman CE betûtipus és 12 pontos betûméretben?😊))
Cím:[email protected]
Köszi

Nagyon komoly. MOst értem haza a melóból és visszaolvastam a topicot.A
röhögéstõl majd leestem a székrõl.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Koszi Butch
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
A SFX maxon van.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
ezt talán a GTA 3 topicban kellene megkérdezni