GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de ez még csak 50%-os.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Ezt meg kell néznem!
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Ennyi??!!
Továbbá csak encsem bencsem taxi, tûzoltó meg stb. küldi??
Semmi más?
ADF to MP3
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Szal itt lenne az utolsó küldetés?
Ha igen, pontossan melyik küldetéseket kell megcsinálni, hogy elérhetõvé váljon?
Találtam egy félig kész magyarosítást és láttam az #5678-as hozzászólást, ahol xer azt írja, hogy lefordította de url-t nemtaláltam.
Szóval a kérdésem továbbra is fennáll sõt ki is bõvült. Ha van teljes magyarítás azt honnan lehet letölteni? Ha nem létezik akkor marad az 50% körüli amit lejjebb találtam.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
EZt a küldetést hogyan tudom elválalni ott állok a V betûn de semmi nem történik. A küldetés neve:Keep Your Friends Close
Segicsetek pls thx
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Live your life like it\'s your last day...
Live your life like it\'s your last day...

?