GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
túl jó az autó hangszigetelése, vagy túl hangosan szól a kocsiban a szterejó 😊))
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Nállam nincs hang! Azaz a rádiók szólnak, de sem az utca zaja sem az autók-motorok hangja nem szól. Tud valaki megoldást?
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
The SG oldest KING. xD
Ugyanígy repült az a Pony(?) is amit én láttam és a GTA3-ban is láttam már ilyet csak ott Diablo Stallion-nal.
Viva La Virus1!!!
sajnos nem dámpoltam ki a képet, nem volt semmi, a 2x2 sávos úton repült a taxi észak felé, az orrát lógatva (de így is elég magasan)
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
A ringekbe hogyan lehet bejutni?
A JÁTÉK LEGNAGYOBB HIBÁJA:
Kell hozzá a "vizen járó autó" és a "repülõ autó" kód. A PC-seknek is megszereztem a kódot("mert én ilyen jó fej vagyok"😊)
A Vercetti Estate-rõl indulj el a második városig és az összekötõ hídnál repülj bele a vízbe, majd menj vissza a hídhoz és fuvarozz bele a híd Starfish sziget felöli részébe. A hídon át tudsz látni és ha egy Inferno-val vagy Cheeta-val, kis távolságból nekihalythatsz majd kicsit felemelkedsz akkor be tudsz szálni a sziget alá!!! Itt pedig le tudsz hajtani a "semmibe" és a város alatt repülni!!!!!
Üsd be:
PC:
Repülõ autók-COMEFLYWITHME
Autók tudnak a vizen járni-SEAWAYS
Playstation 2:
Repülõ autók - jobbra, R2, O, R1, L2, le, L1, R1
Autók tudnak a vizen járni - jobbra, R2, O, R1, L2, négyszög, R1, R2
Az autókkal ugyanúgy tudsz repülni mint a 3-ban a Dodo-val!
Ha ezt már felfedeztétek akkor bocs!
Kell hozzá a "vizen járó autó" és a "repülõ autó" kód. A PC-seknek is megszereztem a kódot("mert én ilyen jó fej vagyok"😊)
A Vercetti Estate-rõl indulj el a második városig és az összekötõ hídnál repülj bele a vízbe, majd menj vissza a hídhoz és fuvarozz bele a híd Starfish sziget felöli részébe. A hídon át tudsz látni és ha egy Inferno-val vagy Cheeta-val, kis távolságból nekihalythatsz majd kicsit felemelkedsz akkor be tudsz szálni a sziget alá!!! Itt pedig le tudsz hajtani a "semmibe" és a város alatt repülni!!!!!
Üsd be:
PC:
Repülõ autók-COMEFLYWITHME
Autók tudnak a vizen járni-SEAWAYS
Playstation 2:
Repülõ autók - jobbra, R2, O, R1, L2, le, L1, R1
Autók tudnak a vizen járni - jobbra, R2, O, R1, L2, négyszög, R1, R2
Az autókkal ugyanúgy tudsz repülni mint a 3-ban a Dodo-val!
Ha ezt már felfedeztétek akkor bocs!
Viva La Virus1!!!
Köszi.
Live your life like it\'s your last day...
A bal felsõ sarokban lévõ stadionnál hogyan lehet változtatni a verseny fajtáját?
Live your life like it\'s your last day...
Ezt nekem gyorsan valaki mert a taxis küldiket az összeset magyarosítottam és ez hosszú sokáiog tartana:
Stop near a highlighted pedestrian to pick them up then drive them to their destination before the time runs out.
Stop near a highlighted pedestrian to pick them up then drive them to their destination before the time runs out.
The SG oldest KING. xD
Az autószalonnál a lopkodós meló után hogyan lehet felvenni az autóversenyes feladatokat,ott lenn a garázs melett bemegyek a jelbe ott mutat valamit elmentem oda ,de semmi nincs ott?
Bakker Danika. Rád nem lehet semmit se mondani.
Egy gengszterfilm nem attól jó, hogy állandóan ezek mennek benne, hogy : buzi, geci, faszfej,szar meg anyámkínja...
Ezt néha belerakják, de csak fokozásszinten.
ez így nem trágár. A GTA3 fordítása az igen volt. az jó volt, de amit tte csinálsz...
figyi, inkább szálj be a Gothic fordításába😊)
Lance...ez egy név, ez olyan mintha a pétert kõsziklának fordítanád...(asszem latinul vagy hogy ezt jelenti) vagy a Laurát babérkoszorúnak.
Egy gengszterfilm nem attól jó, hogy állandóan ezek mennek benne, hogy : buzi, geci, faszfej,szar meg anyámkínja...
Ezt néha belerakják, de csak fokozásszinten.
ez így nem trágár. A GTA3 fordítása az igen volt. az jó volt, de amit tte csinálsz...
figyi, inkább szálj be a Gothic fordításába😊)
Lance...ez egy név, ez olyan mintha a pétert kõsziklának fordítanád...(asszem latinul vagy hogy ezt jelenti) vagy a Laurát babérkoszorúnak.
kéne 1 kis segítség: a The Abyss pályán a 2. résznél (Abyss 2) a ventilátor alatt van a továbbvezetõ út. hogyan lehet oda lejutni?
Igen, de Nagybetûvel ez egy név te degenerált barom!
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Tudom biztos sokan leirtak már de én nem találom .. 😞 hol lehet találni helikoptert? Melyik épületete kell megvennem?
😄DDDD csak kipróbálom azt a fordítást!
Ha a játékban nem is, de azért az editorban meglesem.
Ha a játékban nem is, de azért az editorban meglesem.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
ja
exit kiléppé
con fojatás
map mappolásoság
stat ország
másik jópofa volt, nem danika, amikor valaki Lance lándzsának fordította
exit kiléppé
con fojatás
map mappolásoság
stat ország
másik jópofa volt, nem danika, amikor valaki Lance lándzsának fordította