GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
hi

Þór vígi þessi rúnar

zaki
hi

Wanda
hi
túrórudi
253000 körül!! Aztán véletlenül megnyomtam a "+" billentyût aminek hatására: VIGILANTE MISSION CANCELLED. szóval no comment......
Mike
na igen, de nekem itt a melóhelyen eélyem nincs versenyre kellni azokkal, akik a "hazai pálya" elõnyeit élvezik 😊

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

zaki
bazzeg az utolsó szinten mennyi zsét kaptál?

zaki
M@TriX: ha elküldök 1-2 képet levélben, be tudnád ide nyomni a fórumba?

túrórudi
Ezzel lehet a legtöbb pénzt keresni!!!
VIGILANTE LEVEL: 69!!!!!
túrórudi
Ron Ragm
A helikopterrel mé nem lehet oldalra nézni? amikor azt nyomom elfordul...

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

M@TriX
belökdöstem, mert egyszerûen szétrobban ha berepülök. 😊
De megpróbálom másik garázsban. 😊
A HUNTER kérdés érdekelne...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
hûát azt kellene de nekem nincs. Nem tudja valaki melyik küldi után lesz aktív a HUNTER?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
hm.. Hát akkor ne rám gondolj, mert én nagyon nem otthon "vakargatom a tökömet". 😊
Csak volt egy 5let😊

zaki
van 1-2 vicces screenshotom a gépemen, ha elküldöm levélben, be tudja ide valaki nyomni a fórumba?

zaki

PLaci
A Pizzás mögött, tudod, ahol zséért felnyomják maxra az életerõt

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Mike
behalok ember, autókázz a városban és meg fogod találni

PLaci
Serintem a hunter-t kéne lementeni

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Mike
belökdösted vagy berepültél?

Mike
a 14e-ben fent északon

Mike
ez is volt, a limo Diaz kertjében

PLaci
Ezt hol mentetted? Melyik garázsban?

Mike
bakker, nem ér, elõnyben vannak, akik otthon "vakargatják a töküket" 😊

Mike
lehet

olvass vissza

A pizzas kuldetesek kozt nem lehet menteni? Igy nem lehet megcsinalni hogy allandoan csal.
PLaci
Most fellebbentem a Stretch titkát!

1. Ha ott van a szigeten: semmi gond
2. Ha nincs ott: Elviszed a helyette ott áldogáló Admiral-t, és következõre a Stretch lesz ott!

(Ez a cserebere fordítva is igaz, ha elviszed a Stretch-t, akkor köv. Admiral fog ott álni)

Nekem megoldódott a dolog. Töltöttem le új drivert, és Win reinstall.
Egyébként nekem nem alaplapi kártyám van hanem SB Live!.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

grebber
Szerintem a játék jóval felülmúlja a GTA 3-at de vannak hibái PL:ha falveszed a golyóálló mellényt minden sérülést onnan szed le.

Next PC upgrade: 2022

grebber
Hol található az Apache helikopter és mit kell tennem hogy ott is találjam vagy már alapból ott van?Légyszíves segítsetek!!Elõre is köszönöm.

kovuT

kovuT
Vigilante mission level 36 LOOOL!
Zeenoo ezt mennyi ideig csináltad???

Zeenoo
http://vnet.hu/tuvok/

Egy kis statisztika

grebber
Szevasztok!!!Megcsináltam annyi küldetést hogy semmi sincs a térképen.Egyszer csak csörög a telefon:tankról hadóvál meg hogy szabaditsam ki.Jó de hol van a tank és hova kell menni hogy kiszabadítsam?Aki tud légyszíves segítsen!Elõre is köszönöm.

M@TriX
egy célzós fegyverrel (távcsöves, stb.) rácélzol. és az ürge kipakol egy kis pénzt. Viszont két csillagot is kapsz mellékesen. 😊

M@TriX
amúgy azt tudtátok, ha ha egy roncsot betoltok egy garázsba és a garázs lecsukódik. Amikor kinyitjátok a roncs újjáépülõdik?
Egy motoron bemutatva emígyen néz ki:
GTAVC.gif(100kb)

Mondjuk a helit nem így csináltam, de esetleg így is meg lehet próbálni, mondjuk nem egyszerû, mert a roncsok egy idõ után eltûnnek (nem csak elforduláskor).

Az ekszeresztol eszakra alapbol van is 1 heli a fak kozt, de csak Diaz haza utan jelenik +.
M@TriX
lehet még kapni bambit? 😊

Ja! és el is menti. 😊

Egy kicsit érthetõbben ha kérhetem 😊
bocs missziójában mit kell
El akadtam ott,hogy a Biker 2. missziójábanmoit kell csinálni, a Vercettinél az elsõ küldetésben?
Elõre is kösz,sürgõs!
Mike
a kávézórobbantásos mókánál mindenképpen rendõrautóval kell menekülni, vagy lehet mással is?

Mike
vagy sikerül vagy nem, (van egy öteletem) de azt igérem nem fogom becsalni photoshop-pal

Mike
na majd figyeld csak meg 😊

Ron Ragm
próbáljátok ki: helikopterrel ékszerészt rabolni... ha mákotok van fel tudtok szállni, és rohadt fílinges😊 Az elsõ szigeten a pizzázó mögött elég nagy az út hogy le lehessen szállni

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

zaki
nem tudom

Amse
Nekem nincs ott se.Mikortól van ott?

zaki
annak fizetek egy bambit, aki beáll a helikopterrel egy garázsba

zaki
a hangár mellett van

Amse
Nem tom.Lehet.Ha befér miert ne?

Amse
Akkor hol?A hangárba sincsen.Nem taláom!!!