22366
-
#9765 -
#9764 1-2 új kép a Modern modról:
-
#9763 ja akkor kész van. De a vercetti mansionban nem jelent meg küldetés. -
#9762 na ez egy jó 5let!. Az a játék szar, de mégis a GTA-ban ezzel a kocsiba meg lesz a feeling. Zsaruk vannak, ugratók vannak, mi kell még?!!! :) -
#9761 feldobom egy kicsit a topicot egy képpel:)
akinek nem tetszik a Starsky&Hutch játék, de az autó bejön: -
#9760 A Hit the Courier az utolsó, elvileg be kell jönnie. (2 van összesen) -
#9759 A printworks utolsó küldetése nem jelenik meg. Mit kell előbb teljesíteni hogy megcsinálhassam? -
#9758 Ha nem találjátok a lecserélt autókat, egyszerűbb garázs editort használni, ami a litech féle trénerhez van. -
Sero #9757 Köszi az ötletet meg fogom próbálni !!! -
#9755 a játék vége felé már nincs semmi értelme a pénznek, ellenben az elején -
#9754 Mi értelme van begyűjteni a pénzt, ha már nem tudom elkölteni?
Lassan a végére érek, és nincs mire költeni azt a rengeteg pénzt... -
#9753 ja oks. -
#9752 Csináld azt hogy amit le akarsz cserélni autót azt előtte vidd be a garázsodba majd ments. Utána cseréld ki a járgányt és hívd be a mentést ha kifagy akkor valamit elba...tál. -
#9751 Nem mindig jelenik meg elsőnek. -
#9750 teszteletlen, tele van hibákkal -
#9749 amint kész... -
#9748 gondolom, mert akar vele játszani -
#9747 minek? -
#9746 miben? -
Sero #9745 Nem tud segíteni senki ???? -
#9744 Küldd el ezt most please! Thx! -
#9743 amint kész lesz adok linket -
Sero #9742 Eltudod küldeni mailben ,hogy csináltad ???
Köszi -
#9741 El tudnád küldeni nekem is a magyarosítást? E-mail: [email protected] -
Sero #9740 Ügyes vagy gondolom elsőre sikerült !! :))
Lehet ,hogy nekem is sikerült csak nem voltam elég türelmes ?? Mert egyszer elindult az egész és kerestem mint állat,de sehol nem találtam és úgy gondoltam nem sikerült. :( Neked elsőre meg is jelent ?? Vagy csak megpróbáltad és hagytad a fenébe és egyszer csak ott volt. -
Sero #9739 Sajnos ,de a képek alapján Bika lesz nagyon,legalább is azok a kocsik nagyon tutik voltak. :)) Mondjuk csekély 400 Mb kell felülírni ami gondolom egy teljesen új gta3.img lesz. -
#9738 modern mod 2-3 hónap múlva lesz kb -
#9737 HI beraktam hodoo-rol eszedett porsche-t ugyhogy cometre cseréltem és nem találom a bmw-t sem találtam aztán az valahoyg elökerült mit csináljak? -
Sero #9736 Akkor hagyam a fenébe az új kocsikat ??? Hát akkor majd felrakom a modern modot remélem készen lesz hamarossan. -
#9735 majdnem úgy, mint a helikoptereket -
#9733 végülis win re-install lett a vége -
#9732 gta3-nál nekem is ez volt, vmit úgy elb*sztam, hogy még újrainstallálásnál sem akart indulni a game -
#9731 Kösz nem is gondoltam volna!!
-
Sero #9730 Megcsinálom rendesen az IMG TOOL-l amit kell. Berakom az új txd és dff-t és utána a kocsi úgy eltünik a játékból mintha ott se lett volna! -
Sero #9729 Most installálom 4-re fe la játékot! Annyira elcseszi,hogy utána else indul a játék azaz kifagy. -
Sero #9728 Kocsit nemtok berakni a gameba !! :((
-
Sero #9727 Hi ,srácok valaki tudna nekem segíteni ?? -
#9726 hehe, most kaptam válaszmailt feroCT5-től, a gta texter készítőjétől, hogy köszöni az észrevételt a zebra taxival kapcsolatban, többen jelezték neki, így javítva lett.Ql. -
#9725 az lesz -
#9724 ott van, próbálgasd