GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne pár kérdésem
1:Nekem nincs a katonaságon helikopter.Ott van a helipad de üres.Mikortól van ott?
2.Melyik rendõrségen lehet felvenni a ruhát?2 van de egyiknél se találom.
3.Megcsináltam majdnem minden küldetést.A épületekhez tartozókból meg csak párat de nincs munkaadóm.Pedig van olyan amit még nem csináltam.Van az uccsó ami gondolom a végén van de azon kívül is van kettö valami Phil Cassidy csávónál.
Please Help Me!!!
Thanx amse
Live your life like it\'s your last day...
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
Milyen magyar Vice city oldalak vannak? Visszaolvastam kb öt oldalt, de semmit nem találtam.
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
"Csak azt akarom mondani, nagyon élvezem azt a forgatást"
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
ilyenkor mi van?
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
ugyanis ezt csak vhol olvastam, mert mire én azt megvettem, a helis küldin már túl voltam
Always remember you\'re unique, just like everyone else.
Mondjuk én jó ideig nem találtam az épületet, a bajárat egy kis benyilóban van, sréjen, kis keskeny út a térkép is mutatja
Helikoptert csak akkor kapsz ha megcsináltad az rc helis küldetést A-nál