GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😊
A motorcsonakot en se birom, nehezebb iranyitani mint a helit.
A motorcsonakot en se birom, nehezebb iranyitani mint a helit.
Van az 1. szigeten is, az exeresztol pont delre 1 sarok.
Ha végképp nem boldogulsz akkor küld el a képet és kirakom. De szerintem vagy a " jel vagy < > hiányzik esetleg nem törölted ki a szünetet mind a 2 között.
Thanx!
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Bocsi de megint van egy kérdésem!
Letöltöttem egy Shelby GT 500 "Eleanor" nevû gépállítot. Az autót már sikerült beraknom a játékba, de a txt-jébe van egy olyan hogy:
4. Color
Add this color, to the color list:
142,159,179 # 95 silver SilverBlue
Then replace the color on the sabretur:
sabretur, 95,0
Na ezt melyik file-ba lehet beállítani? Ez állítaná be a kocsi színét.
Letöltöttem egy Shelby GT 500 "Eleanor" nevû gépállítot. Az autót már sikerült beraknom a játékba, de a txt-jébe van egy olyan hogy:
4. Color
Add this color, to the color list:
142,159,179 # 95 silver SilverBlue
Then replace the color on the sabretur:
sabretur, 95,0
Na ezt melyik file-ba lehet beállítani? Ez állítaná be a kocsi színét.
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
M@TriX Nekem elég lenne ha elárulnád hogy kell beileszteni ide , milyen parancs kell hozzá?
köcc
köcc
Köszi szépen! 😊
a motoros banda küldetéseit gondolom +csináltad. azon az úton elmész egyenesen elõre, és ott lesz a pizzeria, és amellett lesz a robogó amit keresel
persze, de úgy látom fercivel lebeszélted, Ha mégsem nyugodtan küldheted...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Jólvan kicsit visszaolvastam és látom már tele van a tökötök a hülye kérdésekkel, úgyhogy csak az válaszoljon akinek még van töltény a patronjába! Elég az is ha eláruljátok hol a szarba van az a Pizzás épület. Danke!
Haller! Segítsetek má lécci! A nagy autós balhét csinálom és már a végén vagyok. Egyetlen rohadt kis pizza boy motort kéne találnom, de sehol sincs. Ti hol szerváltátok, melyik városrészben?