22366
-
#9927 melyik küldetésben van ilyen, mert lehet sokminden. -
#9926 Reggelt!
Mi az a Contact Point? -
#9925 minek nyúlsz ahhoz? azt nem kell bántani! -
#9924 gőzöm sincs miért ilyen, ha mindent jól csináltál.
A nowheel.dff-et bemásoltad a model/generic könyvtárba? ez ugyanis a D-magic wheelmod. -
Sero #9923 Vagy hogy csináljam írd meg légyszíves.
Köszi -
Sero #9922 Te mit javasolsz ??? -
Sero #9921 Nekem is van róla egy dumpom ,mert mielőtt kitörlöm ki szoktam rakni,hogy bármikor vissza tudjam rakni !! :)) "Mert hüly azért nem vagyok!" :)) -
#9920 én nem úgy csinálom. A régit nem kitörlöm, csak átnevezem, így bármikor vissza tudom állítani az eredeti állapotot. -
Sero #9919 Teljesen újra generálja a gt3.img-t. Viszont elrakja közben egy tmp-be a régit.Nem volt elég helyem egyszer be is szívtam,de azóta tanultam belőle. :) -
Sero #9918 Én minden autó után szoktam csinálni!!! Az baj?? -
#9917 rebuild archieve... én még nem csináltam, de hátha segít -
Sero #9916 Ha felül írom a wheels.dff akkor is. :( -
Sero #9915 Közben sikerült berakni még 1-2 kocsit végre tudom,hogy kell csak az szomorít el,hogy nem tökéletes. :( Van már egy Merci kombim is !! :) -
Sero #9914 Ok ,de dff és txd- n kivül mit tudok még csinálni rajta ??? -
#9913 a carcols-hoz inkább ne nyúlj, ha nem mondja külön az autó readme-je. -
#9912 pl a bmw-nek üres a rendszámtáblája, és ez nem a carcols.dat miatt van. -
#9911 biztos, hogy nem csak a .dff fájlt cserélted ki?
Mert a .txd fájl felelős a textúrákért és úgy nézem azok nem nagyon vannak az autókon. -
#9910 nekem 2 unique jump hiányzik még, és nem tom melyek :( -
#9908 mittudomén -
Sero #9907 Hát nemtom mit lehet elszúrni egy sor cseréjén ??? Semmi máshoz nem nyúlok -
#9906 nem tudom, nem nagyon értek ehhez -
#9905 biztos vmit szarul csináltál -
Sero #9904 Pedig ott tudom állítani a színeket elvileg , nem?? -
Sero #9903 Ha a carcols.dat-t felül irom akkor lefagy a játék mikor odaérek a garázshoz !!! -
#9902 de a fehér borzasztó -
Sero #9901 De kék nem rossz -
#9900 hát szerintem elég fosul néznek ki ezek a verdák a játékban, főleg a fehér -
Sero #9899 Végre sikerült megcsinálnom a felnit!!! :))
Sikerült egy BMW Z4-t berakni viszont az autó is kék meg fehér,csak a lámpája és többi nem tetszik olyan seszine van vagy mittomén !! Tetszik érteni ????
-
#9898 tuti elb*sztál valamit, állítsd vissza az eredeti kocsit a játékba -
Sero #9897 Most meg mikor tölti be a vége előtt olya 5mm megáll és vár az végtelenségig!!! -
#9896 hát ha lefagy, akkor biztos -
Sero #9895 Ezzel szoktam szívni.Csinálok minden file-ról egy Dump-t mielőtt belebarmolok, de a múltkor se tudtam visszállítani és újra kellett telepitenem!!! De már vagy 5-6 raktam fel. -
Sero #9894 Mire a garázshoz érek.....lehet megint elcsesztem vlmit? -
Sero #9893 Igen átírtam .... de most megint elindult és lefagyot -
#9892 wheels.dff-et átírtad? -
#9891 most már látom, hát elég érdekesen néznek ki a kerekek... -
Sero #9890 Előre is köszi -
Sero #9889 Sikerült!!! :)) Átneveztem ... -
#9888 szép x :) -
Sero #9887 Na megint egy próbléma !!! A BMW-nél nagyon sok rész fehér!!!Nemtom mi lehet vele is a gond.Na viszont már nem szürke az egész,hanem van benne egy kis kék is!! :)