89387
PlayStation3
-
#138 a hármas nekem is megfordult a fejemben -
#137 a másik leghülyébb már 90 ezer körül jár........... -
#135 Elhiszem.. Elhiszed, hogy inkabb veszek 10edannyiert egy pc-t, ami megteszi ugyanezt?
A konzolt meg kidobod a picsaba, mert jon a ps3, a pc gyilkosa... Ja, hogy majd csak 2005-ben... Haat igenn..
Arra viszont buszke lehetsz, hogy megnyitottad a vilag legidiotabb topicjat, es ehhez kepest maris 130on felul jar... -
#134 Szerintem menj, es keresd meg a gyogyszered, ami elgurult. Aztan rants ra a "mikidre", hogy legalabb a kezed hasznalhasd, ha mar a "fejedet" nem tudod.
Amugy erdekes pszichologiai eset. Egy "muszalydzseki" rendel:)) -
#133 mutass, mester!
ezzel már bepróbálkozott egy haverom, rondán beégett -
#132 "A konzol egy ujabb hibaja. Nem bovitheto."
hát ez nem éppen hiba, igy nincs driver, nem lasitja a gépet a sok szar
elhiszed hogy mutatok neked olyan gépet ami 50mhz-en cd-t ir, adsl-ezik, mp3-azik, szöveget szerkeszt, programoz stb
és ezt mind egyszerre?
-
#131 Don Quijote hozzád képest realista volt -
#130 Es most PS2-on forumozik:-) -
#129 menj már, ez nevetséges...........
valószínűleg annyira jól lehet dolgozni vele, hogy egyre több cégnél kezdik el alkalmazni
öreg, én kezdelek sajnálni -
#128 version ennyi erovel mar egy pcd is lehet :p -
#127 A masik az, hogy qmikor egy konzol egy-ket ev mulva elavul, akkor dobhatod ki a picsaba es vehetsz egy ujabbat 200000-ert. Ha egy pc par honap mulva (ok ebben nyert a konzol) mar gyenge, akkor veszel bele egy GF4-et 20000-ert es mehet tovabb. A konzol egy ujabb hibaja. Nem bovitheto. -
#126 ez nem biztos
a ps2-vel mindent meg tudsz csinálni ami leirtál
van rá linux, hdd, bill egér,nyomtato, kamera, meg amit akarsz
-
#125 Hubazz nincs erom vegigolvasni ezt a szerencsetlen topicot, de az biztos, h halva szuletett... B+ olyan gepnek nyitni topicot aminak a megjelenesere meg minimum 3 evet kell varni, enyhen szolva debil allatsag...
En -ha mar allast kell foglalni- elfogult, beszukult pc-s vagyok ilyen szempontbol, de be kell vallani, h van olyan jatek, ami egyszeruen jobb konzolon. Arrol nem is beszelve, hogy egy konzol alkalmasabb jatekra, mert nem megy jatek kozben egy windows meg meg mittomen mi a szar.
De a konzolosok, mielott szidjak a pc-t, gondolkodjanak mar egy kicsit. Es ha megtettek, fogjak a ps2-juket, es jojjenek fel ide a forumra beirni. aztan menjenek el chatelni egy kicsit, majd csinaljanak egy tablazatot, es szerkeszthetnek egy szoveget is. Errol van itt szo bazz. A pc kibaszott sokoldalu, es ezt egy szaros konzol se kepes felulmulni, se most, se 5 ev mulva. -
#124 Ha erre vagy buszke, akkor sikeres volt az agymosas.
Jobban megbecsulok egy napi 10 orat melozo munkast, mint egy ilyen, ujgeneracios poccst:) mint te. -
#123 nézz utána ps 1-re 2 db moha jött ki!mindkettő siker volt.anno.első és a második rész is. -
#122 LOL, apu tejel?? Vagy miből élsz?? Emberek azért fizetnek, hogy megnézhessék a diplomádat??
LOL :D -
#121 mindenesetre annyit elértem hogy már nem kell dolgoznom hogy megéljek
de te biztos többre viszed:) -
#120 Az ELTE-det feldughatod magadnak. Akit apuci penzel, annak barmilye lehet. A Magyar felsooktatasrol meg annyit, hogy a legnagyobb resze csak szuklatokoru, "egyen babukat" gyart. Teruletenkent, egyforma izlessel, viselkedessel, gondolkodasssal, velemennyel stb.
Vagyis a papirjaidat, csak a pajtasaidnak mutogasd, azok megertik, hogy majd' 30 evesen meg semmit nem ertel el, es nem "tettel le az sztalra".
Osszefoglalas keppen csak annyit: POCCS!! :)) -
#119 Ott a pont!!!!! -
#118 A jatek neve Day of the Tentacle es a Maniac Manson folytatasa -
#117 az is jó volt, de konzolon kurva sok ilyen van csak épp japán gyerekekkel
ott még mindig az számít csúcsnak :DD -
#116 Most sajnos mennem kell! A megfejtés rövidítve D.O.T.T.! Mire éjfélkor visszatérek meglegyen a válasz!! Különben kénytelen leszek levonni a konzenkvenciát, miszerint egy igazi ŐS-PC-FAN sincs itt! -
#115 Úgy látszik ketten maradtunk! -
#114 persze a tied :D
-
#113 Na jó segítek!! A megfejtés D-vel kezdődik! -
#112 (úr isten egy megalomániás tünetei kezdenek kialakulni rajtam) -
#111 Enyém a fórum!!! -
#110 Gyerünk gyerekek hajrá!!! vagy lesz!! -
#109 Senki nem találgat??? Látom kell egy kis tét! A nyertes egy percig helyettem anyázhatja Version-t! -
#108 Egy kivétel?? és az ki a mamád?? -
#107 Amúgy meg a világ legjobb játékát a konzolos köcsögök nem is ismerhetik meg, mert nem készült el a kis masinájukra! Sőt akkor még nem is volt PS! Lehet találgatni melyik ez a gamma!!! Annyit segítek hogy Lucasarts!! És valaminek a folytatásáról van szó! -
#106 LOL
na jó, én többet nem bántalak, az őrülteket nem szokás........... -
#105 csak tudnám hogy jönnek képbe a nök a ps3 topicban?
amugy nem szoktam nökkel beszélni mert tök hülyék(egy kivételével)
-
#104 szerintem te jobban megértél egy kivizsgálásra
nőkkel próbáltál már beszélgetni?? csak egy tipp: ne áruld el nekik, miről álmodozol rejszolás közben..... -
#103 Látott! -
#102 hát te nem vagy komplett az tuti
pszihologus látott? :D
-
#101 Ez a karácsonyi hangulat úgy feldobott!!! Csak úgy sziporkázom!! hehe -
#100 Kijártad az ELTE-t??? És ezen az agyi szinten vagy??? Le kellen rombolni azt a helyet ha ilyen embereket képeznek. 29 éves vagy?? Legalább szűz vagy még!!! Biztos!! Azt várod hogy a PS3-hoz lesz olyan kiegészítő periféria amibe a puha kis pöcsödet beteheted!!! LOL!!!!!!!! -
#99 nem látom az összefüggést
PS2-n eddig egy jó játékkal találkoztam, az a POW volt
XBOX-on már sokkal több jót láttam, de a HALO nem tartozott közéjük -
#97 tudtommal te konzoljáték tesztelö vagy ugyhogy visszavehetnél magadbol:)