89387
PlayStation3
-
#386 Ezen ne múljon...
A PS3 NEM PC Killer!!!!!!!
sőt!
A PC mától PS3 killer!!!!!! :-DDDDDD -
#385 Abbol ketto volt hogy igy utanna gondoltam egy megdoglott:DD -
#384 "Igen láttam ps2 játékot és olyan csikos mint a zebra..."
nem láttál! -
#383 persze, de ez két szomszédos felbontás
a kérdés inkább az, hogy 640 AA, vagy éles 1280, esetleg 1600 -
#382 Neked is????? :-DDDDDDDDDDDDDD
TESÓÓÓÓ -
#381 A vicces az hogy még egy k..va szó sem esett a PS3-ról...
(Na jó, van vagy 2-3 a 400-ból) -
#380 egy elonye van hogy a monitorok altalaban 1024x768-ban meg jol frissitenek de 1600x1200 mar nem .
Legalabbis az enyem mar nem:) -
#379 Hááát, én erre nem bólogatnék teljes mellszélességgel!!!!
A múltkor véletlenül bekapcs. hagyta az AA-t, és 800*600-ban apám simán szebb volt mint 1024-ben AA nélkül.....
De ez az én magánvéleményem, nem biztos, hogy másnak is ez jött le.... -
#378 Szerinted mi a rákon írják a konzol gamékat. GémBojon???? LOL -
#377 Volt :)) Tatabanyai:d -
#376 csak konzolon van értelme, hogy nagyképernyős TV-n ne hányd el magad a látványtól -
#375 Parhuzamosan van Pc es konzolom idok kezdete ota:D -
#374 most sincs értelme, nagy felbontásban minden sokkal szebb, mint elmosott kis felbontásban -
#373 Elsa Gladiac??? :-DDDDD -
#372 erossen lol gyanus:D -
#371 Nem tudsz olyan vid kartyan mondani joforman ami nem volt nekem szoval van tapasztalatom:D -
K.András #370 Ha olyanokat ir amiket, akkor többet nem lehet kinézni belöle... -
#369 a ps2 tudja az anti aliasingot, de ne is zavarjon!! baldur's gate, mark of kri.. stb... -
#368 Jacek azt akarta mondani, hogy a R9700-óta ÉRDEMES AA-t használni PC-n.....
Elötte is lehetett, de nem sok értelme volt... -
#367 Még mindig van aki felháborodik ezen a kijelentésemen. Jobb vagyok mint version!!!!! -
K.András #366 Én meg nagy felbontásban és Quincunx-al... -
#365 LOL....Jacek 16 eves kisgyerek:) -
#364 Ugy erzem melle csusztal erossen:DD
Nem ugy ertettem hanem hogy mar erdemes is te lama:) -
#363 640x480-ban már a Savage2000 is tűrhető sebességen nyomta, de én inkább nagy felbontásban nyomom, mint antialias-szel -
#362 Hát elvileg bármit kipróbál6sz PC-n, hisz azon programozzák a konzolok oprendszereit is, meg a játékokat is, nem? -
#361 Lehetett volna:DDDDDDDDD5-6 fps tok jo:DDD -
K.András #360 "elmeroggyant figy anti alisinget 2 honapja lehet hasznalni PC miota a Radeon 9700 van.
"
Hahaha te egy 16-éves kisgyerek lehetsz maximum, méghogy a radeon 9700-ota van antialising LOL bazz...
Igen láttam ps2 játékot és olyan csikos mint a zebra... -
#359 ?????????????????????
ezt most hogy is érted?? -
#358 Mert egy GF4 meg nem lehetett ami kijott vagy 3\4 eve a PS2 meg 3 eve:))))) -
#357 Lehet használni, csak bika proci kellett hozzá....
Meg nem max beállításon, de tény, hogy 1 éve még nem is gondolkoztam rajta, bár lehetett volna...
(igaz a procim 1 éve is ugyan ez volt...:-DDD) -
#356 "Mert amit beleraknak egy konzolba azt előbb egy PC ben ki kell próbálni!!!"
ekkora lammer nem lehetsz!! hol próbálsz ki pc-n egy emotion engine-t és egy graphics synthesizer-t??? -
#355 kontrollerrel max rallizni lehet, de azt billentyűvel is
precíziós vezetéshez jófajta kormány kell, anélkül nem érdemes elkezdeni
és a GT3-mat kontrollerrel egy hétig nyomtam sikeresen, szal nem volt túl nagy pontosság-igénye -
#354 elmeroggyant figy anti alisinget 2 honapja lehet hasznalni PC miota a Radeon 9700 van.
Elotte min akartad hasznalni??????????
Lattal mar ps2-es jatekot??? -
#353 :-))))
PS2-ö...
Igy se láttam leírva még :-DDDDD -
#352 mondjuk eddig sok baromságot írtál, de ebben van igazság
ugyanis ma nem 3 éve van, és a PC-s cumók is igencsak meglódultak (akkoriban 200Mhz egy év volt, most egy év 2Ghz), szóval majdnem fizikai képtelenség ennél jobbat csinálni elérhető áron
egyetlen előny továbbra is a fix HW és optimalizált oprendszer lesz, de ennyi -
#351 Hát nem sok különbség van, max annyi, hogy van rajta egy mini analóg kar....
Azzal ugyan nem csinálsz olyan finom mozdulatokat, amit egy szimulátor kiván.... -
K.András #350 "Egy Pc-nek meg sem kozeliti a grafikaja egy konzolet ami akkor jelent meg."
Mellesleg amikor kijött a ps2-ö, akkor már régen volt antialising és érdekes hogy nem tudta, magyarul nem tudhatott olyan grafikát mint egy pc.
Szoval abszolute mellényultál... -
#349 ember azt kell nezni mi kerul ki a kepernyore az meg nem hasonlo, nem biztos hogy azert mert erosebb hanem mert celhardver. -
#348 Frak te direkt elfogult vagy a Sony controllert hasonlitod egy billentyujoz???????
Mert azert az nem ugyan az:))) -
#347 semmi gond a Nascarral, azt leszámítva, hogy túl nehéz az átlag halandónak, de aki realitás-buzi (mint én), az beleélvez a gatyeszba a 200. kör tájékán, ha még pályán van :DD