89387
PlayStation3
-
#466 pill megegyszer???? -
#465 Na ugy latom beffuladt a dolog:)))
Mindenki jatszon azzal amivel akar
-
K.András #464 Most kapnék plusz 20hzt-et a coreban egy cserénél, azért meg nem fogom eladni ezt a kártyát... -
#463 Ilyen japan kislanyok nem erdekelnek:DDDDD -
#462 ez a kedvencem
"Sphere Head Ichiko Adventures XII." -
#461 jo azon mar lehet:D csak a Nvidia dzsunkat dobd ki:D -
-
K.András #459 P4 2.4 Asus P4T533-C alaplap 512 rdram asus 8200-es delux(250/550) vidkártyával... -
#458 ugyan azt a retket adtak ki mint konzolra:))biztos el voltak foglalva a Battlefield-el:DDD -
#457 az is lószar, jó nagy kupac -
#456 off topic:GYU. a két toronynál vki nem tudja mit kell csinálni amikor a legutolsó pályán vagyok és át akkarják törni a kaput??Felmegyek a lépcsőn segítek a tündefiunak :) aztán aki a nagyajtonál van annak a karakternek!!Én esetembe a törpének!! -
#455 X-box RalliSportChallange mond ez neked valamit??? -
#454 nem, a véleményem egy olyan emberé, aki a két konzollal egyszerre találkozott, és nem volt rég kialakult, elfogult véleménye valamelyikről -
#453 milyen gep?? -
#452 Colin-t csak akkor érdemes síratni, ha megcsinálják rendesen a fizikát! mert a ps2 verzió arcade! -
#451 sux, ki se fogom próbálni -
K.András #450 Jaja, plusz rajta van a Quincunx antialising is... -
#449 nem kell flame dumcsizunk:D -
#448 Colin3:D -
SGonzalez #447 Akkor itt most a pc-sek vannak túlsúlyba? Mindjárt beszállok én is.. :) -
#446 Bocs akkor elmondom nekem hozza teszem nekem :)))akkor fut jol egy jatek ha olyen mintha moziban ulnek:))nem kell a duma a 24fps-rol:D -
#445 ki mondta hogy pc-ről beszéltél??? azt írtam, hogy a véleményed pc-s!!! -
#444 ez igaz, de a számomra fontos játékokat nem érinti, a Morrowind csúszását túléltem, HALO nem érdekel, a Race Driverért már kezdek bepipulni :D -
#443 Max grafon???? -
#442 Melyik is az a topik megyek oda:DDDD -
K.András #441 A szemed maximum attol folyhat ki hogy a monitorod szar...Mellelseg persze mindenki szereti, ha nem kell orákat azzal genyozni mig belövi a játékot a gépére rendesen,mivel erös és nem kell vele vesszödni.Nekem minden játék full grafikán megy hegemoniát pl 1600*1200-ban nyomom. -
#440 ??????????????????????
Hol beszéltem én PC-ről???? XBOX vs. PS2 volt a téma, és köze nincs a PC-hez. Ha valaki MOST MEGNÉZI MINDKETTŐT, az XBOX-ot fogja jobbnak látni, és ezt csak az tagadja, akinek eredetileg PS2-je volt. -
#439 Varjal de a fo problemam a X-box-al hogy jol oda baszott a pc jatekoknak sajna ez mondjuk mar egy mas tema. -
#438 nem jó, abban a topikban állandóan japán kislányok képeit linkelgetik 12-18 éves konzolosok -
#437 "de persze ez csak szubjektív vélemény"
igen, ez egy tipikus pc-s vélemény :))) -
#436 tény, de épp erről beszéltünk az előbb, hogy a PS2 még abban a korban született, amikor a PC-s fejlődés egyhelyben tipegett, a BOX meg már a fellendülés alatt, tehát nem is lehet lényegesen jobb -
#435 Az a baj hogy 100 alatt szedulok:PPPP -
#434 Jott is vagy 2 evvel a sony utan az X-Box errol ennyit:dd -
#433 na, én is ezt mondom :D -
K.András #432 Szerintm ez nem a szubjektiv véleményed.Szerintem ez sokak objektiv vélemyénye... -
#431 ácsi, kétféle FPS van
egyik a STABIL (csak elvileg létezik, de inkább konzolon működhet), ami 20 fölött már tökéletes, mivel folyamatosnak látod
a másik a valós, ingadozó (PC-s), ahol nem látod a difit 20 fölött, csak azért kell a 60, hogy a hirtelen lassulásnál se essen 20 alá, mert ezt érzékeled ricegésnek -
#430 Mert mar bocs kifolyik a szemem es meg csak nem is a 25 hanem a 40 fps-tol is.
Mert mondjuk ugye az atlag es akkor kb van benne 20-tol 60-ig az meg mar szar.
egyebkent tenyleg 60fps-tol igazan jo valami. -
SGonzalez #429 Minek kell ebbe a topikba írkálni? Mindenki(legalábbis az értelmesebbje :) tudja hogy semmi értelme ennek. És ezt már az elején meg is mondták egy páran. Erre két nap alatt több mint 400 hozzászólás. És nem is az eredeti témáról.. Simán át lehetne nevezni A pc-s játékoknak leáldozott part II topikra. -
#428 nézd, én fél évvel ezelőttig alig láttam közelről konzolt, max haveroknál, de nem tudott lekötni, tehát kívülállóként próbáltam ki PS2-t és X-et is, és egyértelmű, hogy az X jobban beleillik a mai képbe, de persze ez csak szubjektív vélemény -
K.András #427 Jaja, lesz majd több is...