89387
PlayStation3
-
aussieguy #6396 hy all!!!
nem tudja valaki hogy a ps3 joystickja rezgős lesz-e vagy nem??? mert valahol olvastam hogy nem lesz az(már nem emlékszem az oldalra de lehet hogy csak pletyka) -
#6395 Honnan írsz É-Koreából? -
#6394 igaz a pletyka, a ps3 iranyitojában lesz mozgas erzekelo, ha igaz mennyire lesz hasznalhato pl fpsben, autosban -
#6393 csak beugrottam érdeklődni :), igaz a pletyka, hogy a ps3 kontrollereben is lesz egy a wiimote-hoz hasonlo mozgás érzékelő? Mennyire lesz használható pl egy fpsben, autokormanykent? -
#6392 Inkább 1 az a fél. -
Daveee #6391 fél évig kb -
FFX #6390 Hát arra szerintem számíts hogy a PS3 -ra sokáig nem lesz warez -
#6389 Szumma nincs annyi pénze, hogy mindkettőt megvegye. De ha van -a Te példáddal élve- 150ezer Ft-ja, akkor eldöntheti, hogy PSP-t vesz, vagy majd PS3-at. -
#6388 kérdés melyikre van pénze???
a psp 2gb-os memkarival max 60e ft...a ps3 meg min 150e ft....na akkor melyikre is???? -
#6387 Nekem is komoly gondot okozott, de magyarra fordítva szerintem annyit jelent, hogy csak az egyik gépre van pénze, mindkettőre nincs. -
Papesz #6386 Ezt a mondatot nekem nem sikerült megfejteni. -
#6385 ps3-ra és psp-re is van pénzem de csak abbó egyet took venni. -
Papesz #6384 Akkor viszont teljesen felesleges megkérdezned, hogy melyiket vedd meg. Én se kérdezem, hogy Ferrarit vegyek, vagy Lamborghinit. -
#6383 kérdőjel nélkül -
#6382 Hát ja ha lenne annyi pénzem?
-
Papesz #6381 Akkor egyszerű a dolog. Irány a bolt, lehet kapni PSP-t. Márciusban megint irány a bolt, lehet majd kapni PS3-at. -
#6380 Vegyél egy buszt meg egy PS3-at!;))) -
#6379 hát otthon és a buszon is. -
Papesz #6378 Miért, hol akarsz játszani? Otthon, vagy a buszon? -
#6377 Mit csináljak?Várjam meg a ps3-at vagy vegyek psp-t? -
#6376 én is -
#6375 Ezt a sort így elfogadnám.;))) -
#6374 IGN aszonta hogy a motorstorm mar sokkal jobban nez ki.mar nagyon hasonlit E3on igertekhez. -
#6373 ps3 a ps2 es az x360 kozott -
#6372 rakotottek a sixaxist egy pc-re. az Xp felismerte viszont nem lehetett kalibralni a kontrollert. kitudja. lehet nemsokara szoftvert is irnak a joy hoz oszt lehet pc-n is hasznalni a joy-t -
#6371 IGN kapott egy ps3 at:D most tesztelgetik:D egyfolytaban jonnek a hirek -
Richard90 #6370 sztem aki megvette fél mikkióért, az kb neki annyi pénz, mint nekünk 10 ezer ft, sztem
ugyanezvan a ps-nél is :) akinek van jó sok pénze, azé "minden" -
#6369 x360nál is ugyenez volt anno
volt aki átszámítva fél milló forintért vette meg
most normális az ilyen?
-
PlayStation2 #6368 Valószinüleg idejében előrendelte, hogy aztán 3-4x-es áron túladja az ebay-en, hogy rohadna meg. (Na jó, én is ezt csináltam volna a helyében , mondjuk én vettem volna vagy 10-et, egyet megtartottam volna, többi mehetne fel) -
#6367 honnan szerezhette?
fejlesztő cégnél lehet, onnan?
-
PlayStation2 #6366 Csak egyvalaki licitált rá, a vége előtt 5 mp-el, 1975$-ért kelt el -
PlayStation2 #6365 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120047833082
10 perc és vége, most 1576 dolcsi. Kíváncsi vagyok mi lesz a vége. -
Richard90 #6364 "Mi rosszabb mindössze százezer startoló PlayStation 3-nál? Nyolcvanezer?!"- ezen vicces sorokkal indítja az IGN újságírója cikkét, melyben arról számol be, hogy november 11-én a tervezett PS3-mennyiségnek mindössze csak a négyötöde lesz elérhető Japánban. Egyre viccesebb a helyzet: míg, mi európaiak csak jövőre kapunk a PS3-ból, addig még a nyugaton és keleten is hiány lesz a Sony következő generációs gépéből. Jó poén ez, tekintve, hogy 2000 márciusában körülbelül 1 millió darab kelt a PS2-ből rögtön start után...
Jobb hír viszont, hogy a japán Famitsu letesztelhette az első öt PlayStation 3-címet, így végre mérvadó képet kaphatunk arról, hogy milyenek is lettek a várva-várt játékok. Lássuk hát szép sorjában!
Info: Gamekapocs -
Papesz #6363 Miért, szívesen fizetnél kétszer/háromszor annyit érte? Tekintve a szűkös készleteket, meg azt hogy Japánban 20%-al csökkentik a 100 ezres darabszámot, egészen biztos, hogy kizárólag aranyáron lehetne hozzájutni. (lásd: eBay) -
#6362 Én már hallottam olyat, hogy valami helyi konzolbolt hozna be amcsiból PS3-at, ha lenne rá igény.
Ezt a fogyasztás dolgot már hivatalosan is megerősítették?
Valaki nem tudja, hogy milyen PS1 játékokat lehet letölteni a gép premierjekor a Playstation Networkről? -
peter31 #6361 Állítólag kemény fellépéseket ígérnek az ilyen akciókért. -
#6360 Az itthoni konzolboltok nem tudnának hozatni pár db-ot a tengeren túlról? -
#6359 Szerintem is dúrva, egy konzol legyen akkora, hogy ne kelljen korházba vinni a gyereket, ha a lábára ejti.
Persze ezek már nem olyan gyerekjátékok. Arra ugye ott a slim PS meg a Wii. -
#6358 ki mondta hogy fel vagyok háborodva? magasról leszarom, csupán érdekességképp beírtam
amúgymeg badarság még egy meg sem jelent konzolról azt mondani hogy "ilyen teljesítményt amit a ps3 tud"... majd ha itt lesz a kezünkben :p
-
Richard90 #6357 nem tom miért vagy felháborodva... örülj neki hogy csak ennyit fogyaszt... ilyen teljesítményhez, amit a ps3 tud, kell elég tápellátás
ja és egy átlag pc és egy ps3 teljesítmény ég és föld