89387
PlayStation3
  • aussieguy
    hy all!!!

nem tudja valaki hogy a ps3 joystickja rezgős lesz-e vagy nem??? mert valahol olvastam hogy nem lesz az(már nem emlékszem az oldalra de lehet hogy csak pletyka)
  • NEXUS6
    Honnan írsz É-Koreából?
  • zola2000
    igaz a pletyka, a ps3 iranyitojában lesz mozgas erzekelo, ha igaz mennyire lesz hasznalhato pl fpsben, autosban
  • zola2000
    csak beugrottam érdeklődni :), igaz a pletyka, hogy a ps3 kontrollereben is lesz egy a wiimote-hoz hasonlo mozgás érzékelő? Mennyire lesz használható pl egy fpsben, autokormanykent?
  • Zsoltika 007
    Inkább 1 az a fél.
  • Daveee
    fél évig kb
  • FFX
    Hát arra szerintem számíts hogy a PS3 -ra sokáig nem lesz warez
  • Al Age
    Szumma nincs annyi pénze, hogy mindkettőt megvegye. De ha van -a Te példáddal élve- 150ezer Ft-ja, akkor eldöntheti, hogy PSP-t vesz, vagy majd PS3-at.
  • öregharcsa
    kérdés melyikre van pénze???
    a psp 2gb-os memkarival max 60e ft...a ps3 meg min 150e ft....na akkor melyikre is????
  • Al Age
    Nekem is komoly gondot okozott, de magyarra fordítva szerintem annyit jelent, hogy csak az egyik gépre van pénze, mindkettőre nincs.
  • Papesz
    Ezt a mondatot nekem nem sikerült megfejteni.
  • bubu13
    ps3-ra és psp-re is van pénzem de csak abbó egyet took venni.
  • Papesz
    Akkor viszont teljesen felesleges megkérdezned, hogy melyiket vedd meg. Én se kérdezem, hogy Ferrarit vegyek, vagy Lamborghinit.
  • bubu13
    kérdőjel nélkül
  • bubu13
    Hát ja ha lenne annyi pénzem?
  • Papesz
    Akkor egyszerű a dolog. Irány a bolt, lehet kapni PSP-t. Márciusban megint irány a bolt, lehet majd kapni PS3-at.
  • NEXUS6
    Vegyél egy buszt meg egy PS3-at!;)))
  • bubu13
    hát otthon és a buszon is.
  • Papesz
    Miért, hol akarsz játszani? Otthon, vagy a buszon?
  • bubu13
    Mit csináljak?Várjam meg a ps3-at vagy vegyek psp-t?
  • bubu13
    én is
  • NEXUS6
    Ezt a sort így elfogadnám.;)))
  • CSOCSO
    IGN aszonta hogy a motorstorm mar sokkal jobban nez ki.mar nagyon hasonlit E3on igertekhez.
  • CSOCSO
    ps3 a ps2 es az x360 kozott
  • CSOCSO
    rakotottek a sixaxist egy pc-re. az Xp felismerte viszont nem lehetett kalibralni a kontrollert. kitudja. lehet nemsokara szoftvert is irnak a joy hoz oszt lehet pc-n is hasznalni a joy-t
  • CSOCSO
    IGN kapott egy ps3 at:D most tesztelgetik:D egyfolytaban jonnek a hirek
  • Richard90
    sztem aki megvette fél mikkióért, az kb neki annyi pénz, mint nekünk 10 ezer ft, sztem
    ugyanezvan a ps-nél is :) akinek van jó sok pénze, azé "minden"
  • Doomista
    x360nál is ugyenez volt anno
    volt aki átszámítva fél milló forintért vette meg
    most normális az ilyen?
  • PlayStation2
    Valószinüleg idejében előrendelte, hogy aztán 3-4x-es áron túladja az ebay-en, hogy rohadna meg. (Na jó, én is ezt csináltam volna a helyében , mondjuk én vettem volna vagy 10-et, egyet megtartottam volna, többi mehetne fel)
  • Doomista
    honnan szerezhette?
    fejlesztő cégnél lehet, onnan?
  • PlayStation2
    Csak egyvalaki licitált rá, a vége előtt 5 mp-el, 1975$-ért kelt el
  • PlayStation2
    http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120047833082

10 perc és vége, most 1576 dolcsi. Kíváncsi vagyok mi lesz a vége.
  • Richard90
    "Mi rosszabb mindössze százezer startoló PlayStation 3-nál? Nyolcvanezer?!"- ezen vicces sorokkal indítja az IGN újságírója cikkét, melyben arról számol be, hogy november 11-én a tervezett PS3-mennyiségnek mindössze csak a négyötöde lesz elérhető Japánban. Egyre viccesebb a helyzet: míg, mi európaiak csak jövőre kapunk a PS3-ból, addig még a nyugaton és keleten is hiány lesz a Sony következő generációs gépéből. Jó poén ez, tekintve, hogy 2000 márciusában körülbelül 1 millió darab kelt a PS2-ből rögtön start után...

Jobb hír viszont, hogy a japán Famitsu letesztelhette az első öt PlayStation 3-címet, így végre mérvadó képet kaphatunk arról, hogy milyenek is lettek a várva-várt játékok. Lássuk hát szép sorjában!

Info: Gamekapocs
  • Papesz
    Miért, szívesen fizetnél kétszer/háromszor annyit érte? Tekintve a szűkös készleteket, meg azt hogy Japánban 20%-al csökkentik a 100 ezres darabszámot, egészen biztos, hogy kizárólag aranyáron lehetne hozzájutni. (lásd: eBay)
  • Super DANTE
    Én már hallottam olyat, hogy valami helyi konzolbolt hozna be amcsiból PS3-at, ha lenne rá igény.

Ezt a fogyasztás dolgot már hivatalosan is megerősítették?

Valaki nem tudja, hogy milyen PS1 játékokat lehet letölteni a gép premierjekor a Playstation Networkről?
  • peter31
    Állítólag kemény fellépéseket ígérnek az ilyen akciókért.
  • bubu13
    Az itthoni konzolboltok nem tudnának hozatni pár db-ot a tengeren túlról?
  • NEXUS6
    Szerintem is dúrva, egy konzol legyen akkora, hogy ne kelljen korházba vinni a gyereket, ha a lábára ejti.

Persze ezek már nem olyan gyerekjátékok. Arra ugye ott a slim PS meg a Wii.
  • james69holden
    ki mondta hogy fel vagyok háborodva? magasról leszarom, csupán érdekességképp beírtam
    amúgymeg badarság még egy meg sem jelent konzolról azt mondani hogy "ilyen teljesítményt amit a ps3 tud"... majd ha itt lesz a kezünkben :p
  • Richard90
    nem tom miért vagy felháborodva... örülj neki hogy csak ennyit fogyaszt... ilyen teljesítményhez, amit a ps3 tud, kell elég tápellátás
    ja és egy átlag pc és egy ps3 teljesítmény ég és föld