89387
PlayStation3
  • Mike
    akkor ideje váltani
  • Mike
    hát nemtom, ma már annyira nem sok az a 100-150k, simán lehet ennyit keresni nettó
  • Zsoltika 007
    700 ezer forint
  • 22Barna22
    700 ezer vagy euró? :/ (bár mert egyikre sincs pénzem)
  • Super DANTE
    Alapból kétfélét vehetsz: 1. a 720p-s HDTV, ez még relatíve olcsó, 2. 1080p-s HDTV, ez meg baromi drága 700 e fölfele~.

Ha a digitális hangzást is ki szeretnéd használni játékok és filmek esetén, akkor pedig egy digital in bemenetes házimozirendszer beszerzése is ajánlatos.

Kb. ennyi elég is lesz.
  • james69holden
    a blue-ray író kezdeti ára viszonylag olcsó...
    a cd ill. dvd írók megjelenésükkor ennél jóval drágábbak voltak!
  • öregharcsa
    eleinte ps2-re sem volt olcsó....
    akkor erre miért lenne...??
  • 22Barna22
    Nos már annyi mindent megtudtam, hogy el is felejtettem mindent.

Vegyük át:

Mi kell a PS3-hoz hogy teljes legyen a játékélmény?Pl.:milyen felbontásó HDTV, ilyenek
    PLEASE MINDENT AMIT EDDIG TUDNI LEHET ÍRJATOK LE, TEKINTVE HOGY HÉTKÖZNAPI EMBER VAGYOK HÉTKÖZNAPI AGGYAL ÉS CSAK A LEGEGYSZERŰBB DOLGOKAT ÉRTEM MEG!(milyen felbontású hdtv ilyeneket...nem kell rövidítgetés :D )
  • Prince of Máté
    Media MArkt-ban Blue Ray író 250ezer forint kissé drágálom :S
    Ha valaki warezolni akar majd PS3 miatt nem lesz egy olcsó dolog
  • Super DANTE
    Meg +5% adó, többek között az elektronikai termékeken is :-(
  • FFX
    ja hát sajnos szinte mindenhol 10 %-os bércsökkentés van :(
  • Papesz
    Kis politika:

Jelzem szeptember van, megérkeztek a megszorítások. Nekem speciel 10 ezer nettóval kevesebb a fizetésem, mint tavasszal.

Én jobban hiszek a saját fizetési jegyzékemnek, mint a statisztikusoknak. Arról nem is beszélve, hogy az országos statisztikában a felső vezetők havi fél milliós jövedelmei is benne vannak. Üsd be a keresőbe a 'közalkalmazotti bértábla' szókapcsolatot, és keresd az F3 kategóriát. Annyi a bruttó fizetésem. Botrány. És egyre inkább az lesz.

Abból aztán spórolgathatok a PS3-ra.
  • szando
    kis statisztika:
    Nettó átlagkereset 2006. január-július, országos: 110,4 ezer forint (forrás: http://portal.ksh.hu/pls/ksh/docs/hun/xftp/gyor/jel1/jel10607.pdf)
    szóval nem 1, hanem 2 hónap. de a lényegen nem változtat.
  • Papesz
    Én meg úgy értettem, hogy nagyjából 40 ezerrel kevesebb a TELJES nettó fizetésem 120-130 k-nál. Pedig diplomám van, hetedik éve dolgozom. Ezért mondtam, hogy nagyon kellemetlen meglepetések fognak érni Téged is pár év múlva.

Egyébként Daveee-nek itt alattam igaza van, jóval 160 ezer felett várható a PS3 ára, még akkor is, ha nálunk ugyanúgy 600 euróba fog kerülni, ahogy máshol. Erre viszont SEMMI esély nincs. Szerintem 180 ezer alatt nem kapod meg a megjelenést követő fél évben.
  • Daveee
    160 alatt ne tárgyajuk iyenről :D
  • scorpeeon
    Jólvan, nem úgy értettem h 1 hónap alatt meg is tudod venni, ennyi fogalmam azért van a dologról, nem sokan keresnek annyit itthon. Úgy értettem hogy a teljes fizetésből jön ki. Nyilván abból lejön a gáz, a kaja, a benzin, stb. (feltéve h nem lesz drágább 120-130k-nál)
  • Papesz
    Gondolom még nem dolgozol, azért mondod, hogy egy hónap alatt meg lehet keresni a PS3 árát. NAGYON kellemetlen meglepetések fognak érni pár év múlva.
  • Daveee
    ezt is kinek köszönhetjük? GYURCSÁNYNAK, MONDJON LE!!!!!!!
  • Ryo san
    Szeretnék én annyit keresni egy hónapban amennyibe a ps3 fog kerülni:(
    De egyszer csak összejön hogy itt legyen a többi mellett:)
  • scorpeeon
    Hát ez az. Sok amcsit hallok hogy rinyál hogy húú milyen drága lesz a PS3 ezért inkább vesznek wiiiiiiiiiiiiiiit vagy xbox360at. Talán bele kéne gondolniuk hogy itt pl 16x olyan nehéz PS3at venni az embereknek, mint ott. Ott 3 nap alatt megkeresik az árát. Itthon 1 hónap alatt. Szóval ők csak ne rinyáljanak az ára miatt, mi rinyálhatunk, de ők nem. Náluk nem olyan gazdasági helyzetben van az ország, mint nálunk. Náluk nincs feri, és egyéb "jótakaró" "emberek", mint nálunk :D
  • NEXUS6
    Nem vagy hülye

Csak amcsiban az átlag emberke 4X ennyit keres mint nálunk, és pl a benzin meg 1/4-ennyibe kerül. Ehhez lődd be hogy mennyi nállunk a ps3 ára.

Kb mintha amcsiban nem 500$ hanem 8000$-lenne!!!!!!!

Na akkor lennne aztán hőbörgés, talán még a japán nagykövetségeket is felgyújtanák a megvadult tömegek.;)
    Ja és biztos nem warezolnák szét az agyukat az emberek.
  • Daveee
    ezt ugy értem hogy amerika nem attol gazdag mert ott forgalmazzáka sony ps3 at
  • 22Barna22
    Értettem végig csak ezt a kis rész nem:"mostha itt forgalmaznák eredetileg a ps3at, attol az ország nem elnne gazdag....." Szerintem nem mondtam ilyet. nem félreérteni
  • Daveee
    azon enm gondolkodsz hogy ugye ha tegyükfel amcsiba 100 a ps3 akkor itt legalább 25 40 el több? hogy miárt, ado, vám stb, meg amit a elado rárak hogy haszna legyen... szval ebből 0 ft megy az állam kasszába, mostha itt forgalmaznák eredetileg a ps3at, attol az ország nem elnne gazdag.....
  • 22Barna22
    Már megint hülye vagyok? (költői kérdés volt! )
  • 22Barna22
  • Papesz
    Hát eléggé.
  • Zsoltika 007
    Te nagyon el vagy tájolva.
  • 22Barna22
    Mert akkor menne valami az államkasszába is.
  • Papesz
    Azt szerintem Te sem gondoltad komolyan, hogy azért ilyen drága a PS3, mert mindenki letöltöget.

Azt meg végképp nem értem, hogy ha mindenki minden szoftvert eredetiben venne meg, akkor miért nem lenne szegény az ország.
  • NEXUS6
    ????
    Hát szerintem meg ha mindenki a kis maradék pénzét ps3-ra meg játékokra költené, akkor lenne csak igazán szegény ez az ország!

A warez/a gagyi kínai vagy is az A.K.D.F (alternatív-költséghatékony-diffúz-forrás) az utolsó lehetőség arra, hogy hozzá juss ahhoz, amit elvileg csak a magasabb életszínvonalú országok lakosai kaphatnak meg.
  • Super DANTE
    Ha nem lenne ilyen gyenge a forint, akkor mai árfolyamon a fullos gép nem kerülne 160 e ft-ba!
  • 22Barna22
    Nem mindegy? ha mindenki rendesen megvenné a játékokat és nem letöltögetné nem lenne ez az ország ilyen szegény!!!És nem ennyi lenne a PS3 ára!!!

• Daveee
    igazad van, de mondj oyan embert aki 1-2 éven belűl vesz iyen lejácot, mert pl egy 10 gigás bd lemez megirása 45 perc, számold ki 25 gigásra, én akkor veszek ha ez a technologia kiforrot már rendesen és lemegy legalább 20-40 rugora!, amugymeg szertinem ezen má oyan védelem lesz hogy kb fél év 1 évig még törhetetlen, és még utána is oyan hogy 10 ből ha 1 nek elindul

• turho
    Az író a legkevesebb....Milyen védelem/védelmek lesznek majd a lemezen, a gépben, stb.... BD-t már most is lehet kapni írhatót, írót is hallottam 180 k-400 k közt feketén beszerezhető modellt, de nincs mit másolni, nem tudja senki mi várható és hogyan kell stb :) Szóval az író a legkevesebb. Lásd x360. A PS3 minimum úgy be lesz védve (gondolom).
  • Papesz
    Kicsit korai egy még meg nem jelent gépre játékmásolhatóság után érdeklődni.
  • Papesz
    Melyik újság írta meg a forintbeli árát? Szerintem semelyik. 600 euró lesz a 60 gigás változat, az nálunk nagyjából 180-200 ezret jelent.
  • Daveee
    hátfigy támogatja a bd romot, de nagy valoszinűséggel oyanon jönnek majd a gamek,
  • bubu13
    de
  • bubu13
    én akko nem vesezk ps3-at ha nem lehet rá másolni játékot 20 ezer egy játékért kb az sok és még mellé a ps3.Akko xbox360-ast veszek.