89387
PlayStation3
-
#6316 na meg olyan aki fanatikus..... a ps2 megjelenésekor is ez volt...volt aki hullára kereste magát a sok hülyén.... -
#6315 Tud-e arról esetleg valaki, hogy a gépben alapból Opera webböngésző lesz? -
#6314 Egy ilyen vásárló lehet:
-olyan, aki ott állt a sorban, de már nem tudott előrendelni (az összes példány el van adva előre ugyebár)
-olyan, aki kényelmes és inkább megveszi a netről 10-15x annyiért, mert megteheti
-olyan, akinek kell, hogy legyen a megjelenéskor, mert sznob és mert menő -
#6313 A bótba egymást fogják taposni és korántsem biztos hogy kap. így tuti az elsők közt kapja... -
szando #6312 de ezt miért, mondjátok már meg :S
hát nem tud bemenni a boltba és megvenni? -
#6311 Most a legnagyobb licit 60 G-s HDD-vel szerelt modellre van: 5,895$, ez a licit még 3 napig tart, de gondolom ez is simán 7000$ fölé megy, a megjelenés előtti napokban és azután meg bőven a 10 e $-os határt is átlépik. -
#6310 Kb. 1 órája kelt el egy 7000$ feletti áron, de állítólag valaki 1 millió $-ra tette a lécet. -
Papesz #6309 Félreértesz. Nekem nem azzal van bajom, hogy valaki megengedheti magának az ilyen kiadásokat, hanem azzal, hogy egy olyasmiért fizet ennyi pénzt, amit negyed-ötödáron is megvehet. Nem hiszem, hogy az ilyen embereket az asztal körül kergették gyerekkorukban, ha nem volt meg minden új technikai eszköze abban a pillanatban, ahogy megjelent a piacon.
Éppen ezért mondom, hogy nem normális, aki ennyi pénzt ad a PlayStation 3-ért. Ettől függetlenül lesznek ilyenek. -
#6308 "Persze továbbra is tartom azt a véleményemet, hogy aki ennyiért konzolt vesz, az menjen orvoshoz, mert valami igen komoly baja van."
Szerintem a komoly baj ebben az esetben azt jelenti, hogy megengedheti magának.
Bevallom néha nekem is vannak olyan perceim, amikor azt kívánom, hogy minden nálam gazdagabbat a forradalmi ítélőszékkel összekötött rögtönítélő bíróság és a velük együttműködő spanyol inkvizíció vessen vizsgálat alá.
De az a helyzet, hogy nem ők keresnek sokat, hanem mi keveset! Illetve a gazdagságról csak a szegények gondolják, hogy valami roppant csúnya, de "szerencsére" nem ragályos betegség.
;))) -
Papesz #6307 Ne sarkítsunk már.
1 millió forintról beszélünk, pedig jelenleg 2000 dollár a teteje az eBay-en előrendelhető PlayStation 3-nak. Az napi árfolyamon számítva egész pontosan 423380 forint. Még a félmilliót sem éri el.
Persze továbbra is tartom azt a véleményemet, hogy aki ennyiért konzolt vesz, az menjen orvoshoz, mert valami igen komoly baja van. -
#6306 Hát ha belegondolok. Ha keresnék évi 1 mrd-t tisztán, akkor lehet hogy bevállanám azt az 1 milkót csak hogy ne kelljen még fél évet várni rá.
Mivel már gyártják, elképzelhető hogy jelenleg is azért 1-1 példány kijut azon a hatalmas gyárkapun;)))) -
Papesz #6305 Ennek a fele sem igaz.
Megnéztem, 2000 dollár a legdrágább ár, amit kérnek érte. Természetesen ez is RENGETEG pénz egy konzolért, de azért túlozni nem kell. Főleg ennyire. -
#6304 Tudod ki vene 1.5 milláér PS3-at! LOLLER -
PlayStation2 #6303 ebayen már 6000 dolcsiért is hirdetnek ps3-at.. a sok pénzéhes geci -
#6302 igen, balra csúszik el.mozaik elrendezésben nyomja a képet(ebbe én is belebuktam..hehe) -
#6301 Úgy mondanám, hogy nem valószínű. -
Daveee #6300 nem -
szando #6299 nem elképzelhető hogy nálunk hamarab jönne mint március? -
#6298 Balra csúszik el? Mert már más is jelezte, egyébként megnéztem a két szélén a háttérnek feketének kell lennie, ugyanis úgy állítottam be, de lehet ez valami bug. Az a baj, hogy B13-on nem adnak meg alapvető képméreteket, pl. a fenti bannerrel is trükközni kellett párszor, mire a helyére került rendesen. (egyébként én is FF alól csinálom 1024-es fölbontásban, majd még finomítok rajta)
Nah, de 2 héten belül a japók már megvehetik a gépet! Egy hétre rá meg az amicsik. -
#6297 nem ártana kiírni hogy milyen felbontásban látjuk tökéletesen a weboldalt...(elcsúszó kontroller ill ps3 kép)(1024x768-ban néztem)(firefox)
egyébként dícséretes kezdeményezés -
#6296 IGN
Én itt szoktam nézegetni. -
#6295 linket plz!!!:-)) -
#6294 A FightNight3 is kiba jól néz ki, de ott is dettó az a helyzet mint amit alant írtam. Szegény boxolók úgy mozognak mintha benyomtak volna néhány szpíd tablettát, vagy mintha ellesték volna a kőrből a kiscsaj mozgását, néha eszméletlenül begyorsítanak. Szal űgytűnik a mozdulatsorok közötti átmeneti fázisokra még mindíg nem találtak ki használható megoldást. -
#6293 Huh, láttátok az új GT HD videókat?
Nagyon böszme-király!!!;))))
Ha találtak volna valami jobb mósönkepcsőr anyagot a nézőkre és nem úgy mozognának a pálya mellett, mintha a residentívilből emelték volna át őket, akkor gyak tökéletes lenne a kép.
Monnyuk ez utóbbi dolog is csak a visszajátszáskor látszik. -
szando #6292 ^^ jó lesz (y) -
#6291 Ha valakit érdekel a PS3 téma, az majd olykor-olykor nézzen be ideis, amint tudom frissítem a dolgot. -
peter31 #6290 Hogyne, :o) De én nextgen-re gondoltam természetesen :o) Így ha ez megoldásra kerül ez rengeteget számíthat. Én szívesebben bohockodnék az egérrel... -
#6289 Optimalizálás, optimalizálás!! -
FFX #6288 Csak az szerintem fog is annyiba kerülni mint maga s PS3 és nem is fog csökkenni az ára legalább egy évig. -
#6287 PS2-ről hallottál már?;)))
USB-s egeret és billentyűzetet is fogad. Az meg hogy melyik játékot hogy írták meg az eset függő, szerintem van jó pár játék ami támogatja ezt.
A PS3 esetében ez meg talán még kérdésként se merül fel.
Amúgy szerintem egy elég érzékeny mozgásérzékelős kontrolleres irányítás egy bazi TV-vel kombinálva, lehet hogy nyújt olyan precizitást és élményt, mint az egér+bill.
A fénypisztolyos játékok (pl TimeCrisis sorozat, DieHard) eszméletlen feelingesek. A szabad mozgásra akkor nem találtak megoldást, nem is eröltették, de pl a Wii nuncsaku kontrollere már ilyenre is jó. -
peter31 #6286 Ha lenne olyan konzol amivel lehetne a "hagyományos módon" FPS-ezni egér billentyűzet az nagyon sok pc-st csábíthatna át... -
#6285 Viszont az Nvidia meg közben kiadja a köv generációs GPU-ját PC-hez, ami már a 7800-es szintű RSX-et meg fogja haladni, és a PS3 grafikai teljesítményt az új sorozat már lehet, hogy közepes szinten fogja nyújtani!
Eközben a PS3 még sehol!
Szal a technikai előny is igen csak fogy.
A PS3 buszrendszere, a cell és az egységes hardver viszont még mindíg jelentős előnyt jelenthet. -
#6284 Zsoltika 007-hez hasonlóan én is a nextgen-ség miatt gondoltam rá mert pc-n már nem lehet követni (anyagilag) az újj cuccokat ebbe meg minden bent lesz nem kell cserélgetni semmit erre optimalizálnak szal kiráá! A PS2 is agyaltam de annak az árán majd inkább veszek 1-2 eredeti gammát a 3-hoz! :D -
#6283 Detto.
De én meg pc után túl igényes vagyok és csak nextgen jöhet szóba. Viszont ahhoz meg hdtv kéne. Azt meg nem veszek mert jövőre jön az olcsóbb lézeres technológiájú ami minden szempontból jobb. Addig meg bőven elég a pc-m is. -
#6282 igazából a grafika miatt tetszik a konzol, meg azért mert egy durvább grafkártya ára, másrészről meg már elegem van a pc-s mókuskerékből
a szabadídővel meg az bajom, hgy kevés van belőle :))) -
#6281 Ha még nincs konzolod, akkor szerintem egy PS2 is abszolút jó választás lenne, 35ezer körül lehet kapni újonnan.
Van rá játék bőségesen, ha most veszed meg, azzal a PS3 megvételének időpontját tudod odébb tologatni és addig is le tudod foglalni magad szabadidődben. -
#6280 köszi mindenkinek az értelmes gondolatokat
úgy nézem akkor egy marad: kivárás
a ps3 első körben nekem nagyon drága, rá fél évre meg majd jobban látszik mik jelentek meg, azok milyenek -
#6279 ha nem terjed el annyira mint várták az sem gond...(sztem)
mert akkor kidobják a gammákat dvd-n.De el fog az terjedni.:D
Bár az gáz ha dvd-n dobják ki a gameket míg mi + nemtomhányezret fizettünk azért hogy bennelegyen a gépben a BluRayolvasó
-
#6278 Természetesen sok érv van pro és kontra, de ha egy a témában laikus, konzolokat még nem ismerő leendő tulaj szemszögéből nézve abból indulunk ki, hogy van kettő hasonló kaliberű konzol, amit főleg játékra használ az ember, akkor a legfontosabb szempont a játékfelhozatal. Ezen felül jönnek persze az ilyen-olyan extrák, esetleg ismert hibák és így alakul ki a végső döntés mindenkiben. -
szando #6277 azért az még mindig kérdéses, hogy a blu-ray mennyire fog elterjedni... nekem ez az egy aggályom van..